فقطیه سوال دارم که ایا گوشی شما رویه ال سی دیش یعنی رو صفحه نمایشش سمت چپ یه مثلث آبی رنگ داره یا نه و اینکه چند خریدین ممنونتم کوچیکت افشین از کرمان
چون توکل نیست کار ما دست مردم است
Printable View
فقطیه سوال دارم که ایا گوشی شما رویه ال سی دیش یعنی رو صفحه نمایشش سمت چپ یه مثلث آبی رنگ داره یا نه و اینکه چند خریدین ممنونتم کوچیکت افشین از کرمان
چون توکل نیست کار ما دست مردم است
ببخشید سمت راست با عرض پوزش
می دونی من و تو چون عضو جدیدیم مگه اینکه خودمون به داده همدیگه برسیم کسی جوابمونو نمی ده این سوالی که شما کرده بودی خیلی زودتر از من می بایست جوابتونو بدن منم ساعت 1 شب اومدم سری بزنم وقتی اینو دیدم گفتم ما تا زه واردا بهم کمک می کنیم
درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم
:8::8:ببخشید سمت راست با عرض پوزش:8::8:
می دونی من و تو چون عضو جدیدیم مگه اینکه خودمون به داده همدیگه برسیم کسی جوابمونو نمی ده این سوالی که شما کرده بودی خیلی زودتر از من می بایست جوابتونو بدن منم ساعت 1 شب اومدم سری بزنم وقتی اینو دیدم گفتم ما تا زه واردا بهم کمک می کنیم
:21::21:درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم:11::11:
نقل قول:نقل قول:بله تمامی ان73 ها این رنگو دارن در گوشه طلق محافظ روی ال سی دینقل قول:
ببینید 2نوع Protector یا همون محافظ LCD داریم البته برای N73 :
یکی همونی که این دوستمون میگن یعنی یه محافظ نازک که بالای سمت راست اون یه مثلث آبی هست .. 99% این نوع گوشیها اصل فنلاند نبستند ...
دومی هم Protector هست که بصورت محو روش نوشته شده N Series این دسته از گوشیها 100% فنلاند اصل هستند و میتونید مطمئن باشد که توی این بازار خراب تونیتید گوشی اصل بگیرید ....
این نتیجه بارها عوض کردن N73 و حتی N73 موزیک هست ....
ممنونم ازتون پس من یه گوشی غیر اصل خریدم بازم ممنونم ازتون امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشین من حدود یک ماه پیش این گوشیرو بدون گارانتی ولی به عنوان اصل 388هزار تومن خریدمولی شماره سریالش درسته
با سلام
برنامه ای برای نشان دادن فایل mpg هست
اگه سراغ دارین اطفا لینکشو بنوسید
ممنون
البته من زیاد نمی دوونم،ولی ۱۰۰٪در کار نیست من خودم همون روز اولی که گوشی رو خریدم قاب گوشی رو عوض کردم با یک قاب (به قیمت معادل حدود ۷۰۰۰ تومان) و اون هم روی برچسب محافظش نوشته بود N Series،پس حرف شما رد میشه از نظر من البته:46: توجه کنید که قاب خود N73ME در نمایندگی خود نوکیا قیمتش به صورت معادل حدود ۵۰۰۰۰ تومان هست.نقل قول:
نقل قول:
درخواست برنامه و بازی در این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مموری 4 گیگ برای n73 me بهترین مارکش چیه و قیمتش چنده؟
و سرعت گوشی نمیاد پایین؟