دوست من سیستمتون از 2 ناحیه ضعیفه .نقل قول:
یکی گرافیک
یکی رم
گرافیکتون خوبه در صورتی که رم 2 گیگ داشته باشین .
با این رم 512 اصلا نمیشه بازی کرد .
Printable View
دوست من سیستمتون از 2 ناحیه ضعیفه .نقل قول:
یکی گرافیک
یکی رم
گرافیکتون خوبه در صورتی که رم 2 گیگ داشته باشین .
با این رم 512 اصلا نمیشه بازی کرد .
ببین آقا ایشون نوشته که من اجرا کردم؟؟؟!!!!نقل قول:
پس چطور شما می گی اجرا نمیشه؟
مطمئنی اون سیستم حداقل سیستم بازیه؟؟
هر گردی که گردو نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پشت بوم شبیه به هم ساخته شده خیلی فرق داره با اینکه دقیقا یکی باشه.در صورتی که قرار نبود اینجوری باشه.
ایشالا یکم دیگه بازی کنی تو در و دیوارم گیر میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .راستی جنگاش چرا انقدر مسخره اس؟همش وای میستن نگات میکنن.
به نظر من انتقاد هاتونو بزارید بعد از آمدن نسخه ی اصلی.نقل قول:
این که اصلا همش مشکله داره.
چه فایده نسخه ی اصلی به دست ما نمیرسه ؟!
بعدشم این الطایر که ماشالاه از دیوار راست هم میره بالا !!!
کجای درو دیوار گیر کنی ؟!
باید بگم دوست عزیز اصلآ شیوه جنگیدن با شمشیر شبیه نیست بلکه با عبور از هر مرحله و انجام ماموریت بر توانایی های شما افزوده خواهد شد و شما با تمرین کردن در قلعه المعلم میتوانید این فرایند رو یاد بگیرید و در مورد اینکه گفتی شش پنج بار بزنی تا کسی بمیره باید بگم که نه اگه شما در تمرین قسمت combo... رو انجام بدی از شیوه کار فوق العاده خوشت خواهد امد و در مورد جیب زنی باید بگم مگه شما دوست دارید که از جلو جیب کسی را بزنید یا از پهلو یانمیدنم چطوری؟؟نقل قول:
وقتی از دیوار میری بالا یهو از توش رد میشه.:18:نقل قول:
نه عزیزم ببین . بحث بلد بودن نیست !نقل قول:
از تويكي انتظار نداشتم اوراكل جان
اتفاقا اين بازي شمشير زنيش عاليه وقتي بلد نيستين بيخود...(ناراحت نشي)
كي گفته بايد پنج شش بار بايد شمشير بزني تا دشمن بميره عزيز من شما مشكلتون اينه كه فقط ميخواين بازي را تمومش كنيد مگه تو آموزش هاش نديدي چقدر زيبا با شمشير كار ميكنه اگه بري بشيني وبادقت بازي كني متوجه ميش من چي ميگم.با يك ضربه شمشير ميتوني حريفت را از سر راه برداري
درمورد فضاهاي بلند هم بايد بگم كه مرحله هاي بازي به كمك همين فضاي بلند بايد تمومشون كنيد بايد برين اون بالا و محل هايي را جستجو كنيدو...
شما میخوای یه نفر رو بکشی باید تند تند شمشیر بزنی دیگه ! اینطور نیست ؟
خوب وقتی هم شما تند تند شمشیر بزنی اونم فقط دفاع میکنه .
آخرش هم خسته میشه و میمیره ! پس هیچ جذابیتی نداره .
حتی وقتی که با 3 ، 4 نفر مبارزه کنی . همش بزن به یه نفر اون که مرد بزن به بقیه !
شمشیر زنیش خداییش خیلی ساده کار شده .
در مورد فضاهای بلند هم خودتون گفتین دیگه !
دوست من جستجویی نداره ! فقط از یه مسیر صاف میری بالا و میپری پایین !!!نقل قول:
درمورد فضاهاي بلند هم بايد بگم كه مرحله هاي بازي به كمك همين فضاي بلند بايد تمومشون كنيد بايد برين اون بالا و محل هايي را جستجو كنيدو...
عزیزم حالا ببین توی 1 ماه چقدر فروش میکنه .نقل قول:
عزيز من بازي به زيبايي آخه چرا ايراد علكي ميگيرين
خوب حالا مگه چي شده من كه ميگم اين بازي پرفروشترين ميشه مطمئن باش
بعدشم من کی الکی گیر دادم ؟ اشکالات بازی رو مطرح کردم . اشکالاتی که خودم دیدم .
دوست من شمشیر زنیش درست . ولی جیب زنیش که دیگه یکی هست !نقل قول:
باید بگم دوست عزیز اصلآ شیوه جنگیدن با شمشیر شبیه نیست بلکه با عبور از هر مرحله و انجام ماموریت بر توانایی های شما افزوده خواهد شد و شما با تمرین کردن در قلعه المعلم میتوانید این فرایند رو یاد بگیرید و در مورد اینکه گفتی شش پنج بار بزنی تا کسی بمیره باید بگم که نه اگه شما در تمرین قسمت combo... رو انجام بدی از شیوه کار فوق العاده خوشت خواهد امد و در مورد جیب زنی باید بگم مگه شما دوست دارید که از جلو جیب کسی را بزنید یا از پهلو یانمیدنم چطوری؟؟
هیچ تنوعی نداره جیب زنیش .
ببینید دوستان :
من نمیگم این بازی افتضاح هست . ولی خوب هم نیست . چون با این همه تبلیقات و پیش نمایشی که نشون داد اصلا انتظار ها رو بر آورده نکرد . دقیقا مثل STALKER ! حدود 5 سال مردم رو گذاشت سرکار آخرش هم هیچی نشد !
ولی بازم بازی خوبی بود . برای تنوع . مثلا من که همه ی ورژن های پرنس رو تموم کردم واقعا این واسم جالب بود .
چون برخلاف پرنس که از جاهای محدودی بالا میرفت و میپرید ، این از همه جا بالا میره !!!
بعدشم دوستام من یه چیزی توی گیم پلی دیدم .
وقتی در حالت آزاد هستید ، با سرعت به طرف فروشندگان برید و سریع بپرید ! این برای مواقعی هست که چند نفر دنبالتون هستند و باید به سرعت فرار کنید .
سلام.
سروش جان حرفهات کامل تایید میشه.
اگه این بازی پرویوهای متعددی نداشت در مورد اینکه خیلی خوبه و ازین حرفها، الان مسلما این فروش و معروفیت رو نداشت.
من خیلی پشیمونم که گرفتمش. نسخه ی لیدرش یعنی X360 اونجور مسخره بود حالا نسخه ی پیسیش اعصاب خورد کن تره 100%.
به نظر من fight system بازی فوق العاده است و خیلی جالبه.واصلا هم تکراری نمیکشه.
در ضمن یک سوال داشتم می خواستم بدونم کسی تا مراحل آخرش رسیده؟
من الان برای بار سوم وارد اورشلیم شدم.
تقریبا فکر کنم تارگت آخرم باشه.
حالا چرا این موضوع رو مطرح کردم به خاطر اینه که کسانی میتونن سوالم رو جواب بدن که تا این مرحله رسیده باشن.
یک مهارت جدید به شما می ده که می تونی دفاع دشمن رو به اصطلاح بشکنی
من هرچی تمرینش کردم نتونستم دفاع حریف رو بشکنم.
گفته دکمه ی attack رو بزن و یک قدم بردارو از این جور چیزا خلاصه درست نفهمیدم
خیلی هم این تاکتیکش به درد می خوره آخه همه ی سرباز های بازی دفاع رو دارن.
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
ممنون.