224 بصورت باكس چند روز پيش يكي از بچه ها خريد به نظر من Q6600 نزديك 200 تومن بهترين انتخاب هست.نقل قول:
Printable View
224 بصورت باكس چند روز پيش يكي از بچه ها خريد به نظر من Q6600 نزديك 200 تومن بهترين انتخاب هست.نقل قول:
سلام
دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمايي كاملتنقل قول:
بسیار عالی بود . :12:نقل قول:
در تکمیل عرایض این دوست عزیز اضافه میکنم ، دوستانی که بیشتر سیستم رو بر اساس یک GAME PC پایه ریزی میکنن ، حتمآ سراغ پروسسور های 4 هسته ای برن ، که بیشتر موتور های گرافیکی الان دیگه به طور کامل قبلیت های بهینه شده Multi Thead processing رو دارا شدن .
یعنی منظور شمات یه چیزی مثل همین Q6600 هست دیگه ؟؟ یا نکنه منظور شما core2 xtreme هست ؟؟:18::31::31:نقل قول:
بالاخره برای سیستم بازی این پردازنده بهتره یا E-8400 ؟؟؟:20:
بله ؛ برای مثال یه پردازنده 4 هسته ای مثل Q6600 اصلآ ذاتآ از همه پردازنده های 2 هسته ای حال حاضر یه سرو گردن ، قوی تره !نقل قول:
حالا ساختار APP ها مورد استفاده کاربر هست که میتونه ، تعیین کننده انتخاب CPU باشه .
در حال حاضر هم ساختار موتورهای استفاده شده در بازی های رایانه ای ( اعم از موتور گرافیکی و هوش مصنوعی ) جدید به خوبی قابلیت بهره گیری کامل از پردازنده های 4 هسته ای ( یعنی تبدیل رشته پردازش جاری رو به 4 رشته دارا هستن ) .
شما اگه نتایج تست های برنامه 3D MARK VANTAGE رو تحلیل کنی ، کاملآ متوجه توانایی فاحش پردازنده های 4 هسته ای نسبت به پردازنده های 2 هسته ای تو تست های 3D RENDERING پی میبری .
به چارت های زیر توجه کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه گیری : دیگه فرکانس CLOCK پردازنده به تعداد CORE ها ارجعیت نداره .
ما اين رو صد دفعه گفتيم ولي تو گوش كسي نرفت اينجا ملت ميان و راهنمائي ميخوان آخرش هم نظر خودشون رو اعمال ميكنند.
من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.نقل قول:
حالا من باید چکار کنم؟
q6600 رو بخر چون قیمتش مناسبه.نقل قول:
من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
حالا من باید چکار کنم؟
برای فوتوشاپ و مایا فکر کنم بایستی رم و گرافیک بالا داشته باشی.