در حال حاضر هر 3 برادر شما بايد رفته باشند . اما از سال بعد 2 برادر برن معافيدنقل قول:
در حال حاضر هر 3 برادر شما بايد رفته باشند . اما از سال بعد 2 برادر برن معافيدنقل قول:
سلام دوستان
این دفترچه که پر شد باید پستش کنیم به نظام وظیفه یا به پلیس + 10 تحویلش بدیم؟
دوست خوبم اول دفترچه اعزام به خدمت را از پست بگیرید و به دقت مطالعه کنیدنقل قول:
نوشته کجا باید بفرستید. دو تا پاکت هم به شما می دهند.
باید به نظام وظیفه که در میدان سپاه تهران هستش ارسال کنید.
ادرس کامل هم در خود دفترچه هستش .
از طریق دفاتر پلیس + 10 اینترنتی ثبت نام میکنن و نیاز به پست کردن نیست!نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم،البته ممکنه تو این 90 صفحه جواب داده شده باشه ولی راستش حال خوندن 90 صفحه رو نداشتم:31:
من سال پیش ارشد قبول نشدم،می خوام امسال هم شرکت کنم،دفترچه وظیفه رو هم تا 2 ماه دیگه باید پست کنم.
می خواستم ببینم اگه قبل از ثبت نام دانشگاه اعزام شم.بعد از قبولی در حین خدمت بهم مرخصی میدن؟
سلام دوستان من متولد مرداد 69 هستم امسال دانشگاه آزاد قبول شدم و دارم ميرم ميخام بدونم ميشه سال بعد كنكور بدم و سراسري قبول بشم آيا من ميتونم عوض كنم براي شرايط خدمتش بايد چكار كرد
ممنون ميشم
دوستان من چیکار کنم؟
جواب بدین. . . . خسته شدم:دینقل قول:
من از یکی شنیدم اگه کسی با شرایط پست اول(بیماری)معاف بشه برای استخدام و کار و...مشکل داره..درسته؟
راستی الان میشه سربازی خرید؟فکر کنم نمیشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان داره دوباره شروع کنن بفروشن؟کی؟
اره خوب! شما خودت باشی کدوم رو استخدام میکنی؟!نقل قول:
نمیشه خرید ! فکر نمیکنم حالا حالا هام بشه
بله می توانید مرخصی بگیرید و یکی از قانون های خدمت وظیفه هستش .نقل قول:
ولی سربازی واقعا دوران سختی هستش و فکر کنم حتی وقت درس خواندن و یا حوصله درس خواندن
هم نداشته باشید . در سربازی خیلی زیاد اذیت می کنند . سعی کنید در سپاه اطراف شهر خودتون خدمت کنید .
در هر حال تلاش خودتون رو بکنید و سختی را تحمل کنید موفق خواهید شد .