چیزی که مشخصه اینکه این طرح ها طوری طراحی شدن که شما مجبور بشین گرونترین سرویس یعنی 16 مگ رو خریداری کنین،اینکه سرویس 8 مگ حدود 300 گیگ ترافیک داره در حالیکه سرویس 16 مگ با تنها 30 تومان تفاوت قیمت،بعضی شرکت ها 3 برابر اون رو بهتون میدن کاملا موضوع رو روشن میکنه،اینکه شاتل فقط حجم سرویس های 4 مگ به بالا رو افزایش داده!
در بیان ساده تر،در طرح های جدید بصورت پلکانی هرچقدر بیشتر بتونید پول خرج کنین،نفع بسیار بیشتری میبرین،جدا از اینکه سرعت ها هم در سرویس هایی ارزون تر بسیار پاییینه و همین مورد به خودی خود باعث میشه شما چاره ای جز خرید سرویس 16 مگ نداشته باشن و بعضی ها فکر میکنن با اینکه شرکت ها حجم بیشتری نسبت به قیمت در حال حاضر ارائه میدن حاشیه سودشون کم شده در حالیکه به نظر من با طرح های جدید حتی سود بیشتری هم به دلیل دلایل بالا میبرن!
شما سرویس های حدود 30-40 تومانی قدیم و جدید رو مقایسه کنین میبینین نسبت به قبل حجم آنچنان بیشتر به شما نمیدن و علاه بر اون سرعت رو هم کاهش دادن و محدود کردن و اون افزایش چشم گیر حجم از سرویس 8 مگ مشهوده و جدیدا هم دارن بشدت حجم های سرعت 16 مگ رو افزایش میدن که شما باخودتون میگین با این تفاوت بسیار زیاد بین 8 مگ و 16،تهیه سرویس 8 مگ ارزشی نداره و سرویس 16 مگ رو تهیه میکنین!
سوال من اینکه آیا در حال حاضر ارزشی داره برای سرویس هایی با سرعت های پایین مثل 4 مگ و2 مگ و پایینتر هزینه بشه؟ هر چقدر هم ارزون،من بشخصه حاضر نیستم برای چنین سرعت های پایینی هزینه کنم حالا جدا از اینکه چقدر هم حجم دارن،اون حجم در سرویس های سرعت پایین استفاده ای نداره!
رسیدن به سقف حجم هایی مثل 1 ترابایت در ماه(اگه هر ماه قابل تمدید باشه) خبر خیلی خوبیه ولی باید قیمت ها ارزون تر میبود که همه امکان تهیه ـشو رو داشتن نه اینکه قیمت بسیار بالا 80 تومان در ماه رو داشته باشه! اینترنت که کالای لوکس نیست،اینترنت ارزان و با کیفیت حق همه هست!
یا اگه نمیخوان ارزون کنن،حداقل سرویس هایی با سرعت بالا و حجم کمتر با قیمتی پایینتر عرضه کنن که متاسفانه آچنان امیدی به این قضیه به علت های بالا ندارم!