من از دانشگاه امام حسین پذیرش گرفتم. می تونی ازش بپرسی از کجا پذیرش گرفته؟نقل قول:
Printable View
من از دانشگاه امام حسین پذیرش گرفتم. می تونی ازش بپرسی از کجا پذیرش گرفته؟نقل قول:
سرباز معلمی رو من حدودای برج 10 بود آمارشو گرفته بودم اون موقع ها تازه بخش نامش و تعداد مورد نیاز میاد و آموزشش اول تیر ماهه و 2 نیمسال تحصیلی باید تدریس کنی شرایطش مزخرفه برای من جور شد نرفتم عین بچه آدم رفتم خدمت 9 ماه زودتر از این امریه تموم میکنم!نقل قول:
سوالای عقیدتی که به عقل جن هم نمیرسه باید مرجع تقلید بشی خودت!!!
به بسیج ربطی نداره و پدر معلم امتیاز هستش
آقایون هم درد و سرباز سلام
من 2 شنبه 8 خرداد 91 دفترچه رو پست کردم و اومدم به جمع شما
چند سوال
من دیپلم رو 31 دی ماه 90 گرفتم متولد 72 هم هستم تاریخ پسشنهادی هم زدم 19 /6 91 حالا با این توضیحاتی که تو دفترچه نوشته که هرکی دیپلم رو تا دی گرفته باشه تاریخ اعزام مهر ماه سال بعد میوفته همین میشه یا تغییر کرده؟
بعد از این که مدارک رو ارسال کردم یه برگه داد تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان با این میشه کاری کرد؟ مثلا برای ثبت نام گواهینامه اقدام کرد؟
پیشاپیش تشکر دوستان
نقل قول:
جواب بدین لطفا :|
منم بچه اهواز، یک/چهار اعزاممه
سلام دوستان.من تک پسرم.آموزشی افتادم پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه.واسه اینکه ثابت کنم تک پسرم که بندازنم شهر خودم واسه تقسیم باید کار خاصی انجام بدم یا خودشون ازمون میپرسن موقع تقسیم؟درضمن اهواز زندگی میکنم
خیلی ممنون که جواب دادیدنقل قول:
پس اگر الان باید دفترچه رو بفرستم دیگه نمیتونم برای سرباز معلمی اقدام کنم؟ چون ثبت نامی که میگید برج 10 بوده رو انجام ندادم
تا جایی که من میدونم امریه هاشون سر ماه میرن آموزش شما محض احتیاط برو دایره کارگزینی آموزش پرورش شهرتون دقیق بهت میگننقل قول:
دوستان یکی جواب من رو هم بده لطف بزرگی کرده هانقل قول:
سلام آقای rewab شما حتماً باید برگ آماده به خدمتتون بیاد تا بتونید گواهینامه بگیرید. مال من دقیقاً سر یک هفته ای اومد.