دوستان یه سوال در مورد کنکور ارشد
دروس مشترک بین گرایشهای یک رشته سوالاش با هم فرق میکنه یا نه؟
مثلا الان من دارم سوالات ماشین الکتریکی گرایش قدرت با گرایش کنترل فرق میکنه. واقعا همینطوره؟
Printable View
دوستان یه سوال در مورد کنکور ارشد
دروس مشترک بین گرایشهای یک رشته سوالاش با هم فرق میکنه یا نه؟
مثلا الان من دارم سوالات ماشین الکتریکی گرایش قدرت با گرایش کنترل فرق میکنه. واقعا همینطوره؟
سلام
امروز همه ميگفتن تو دانشگاه كه اين ترم تابستون ميتونيم 20 واحد برداريم و دانشگاه هر سال 3 ترمه شده و اين حرفا !
چقدر راسته؟
والا من كه بعيد ميدونم امسالم ترم تابستون اصلا برگزار بشه بخاطر فوتبال شون ..:n27:
اون چیزی که من از تو خبر ها فهمیده بودم قرار بود از سال تحصییلی اینده اجرایی شه .
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
اگه شانس منه همينه !
چون ديگه سال آينده نيستم !:n22:
نه الزامی برای فرق کردن وجود داره و نه الزامی برای یکسان بودن.نقل قول:
بستگی داره هر درسی رو به چند استاد بدن که سئوال طرح کنه.
مثلا معادلات دیفرانسیل توی اکثر رشته های فنی مشترک هست، ممکنه یکی دوتا سئوال مشترک داشته باشن و ممکن هم هست نداشته باشن. اما برای درس های مشترک بهتون توصیه میکنم حتما سایر رشته هارو هم حل کنید مخصوصا از سال های گذشته.
مثلا زیاد دیدم ریاضی مهندسی عینا سئوال مکانیک رو برای برق، یا برق رو برای مکانیک از سال های گذشته آوردن، بیشتر به سال های گذشته فکر کنین اینکه مثلا امسال چطوری برگزار میشه اهمیت نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از امکان ارایه سه ترم آموزشی استاندارد دراین دانشگاه از سال تحصیلی آینده (مهر) به صورت اختیاری برای دانشجویان خبر داد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی درباره امکان افزایش دو نیم سال آموزشی به سه ترم ، گفت: ترم های دانشگاهی معمولا 16 هفته ای است و با تعداد تعطیلاتی که در نوروز، تابستان و دیگر تعطیلات در کشور شاهدیم، فرصت بزرگی را از دست می دهیم.
وی افزود: برای آن که از وقت اعضای هیات علمی استفاده بیشتری شود و دانشجویان علاقه مند نیز بتوانند در زمان کوتاه تری فارغ التحصیل شوند، یک ترم استاندارد 16 هفته ای برای تابستان تعریف کرده و امکاناتش را فراهم آورده ایم.
واشقانی با بیان این که ترم تابستان اجباری نیست، گفت: ارایه سه ترم آموزشی استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی باعث می شود هم اعضای هیات علمی دانشگاه از وقتشان بیشتر استفاده کنند و هم مدت تحصیل دانشجویان کاهش پیدا کند که طبیعتا صرفه اقتصادی هم برای دانشگاه و هم برای دانشجویان خواهد داشت.
وی تاکید کرد: هیچ گونه تغییری در مدت زمان دو ترم تحصیلی جاری ایجاد نخواهد شد و دو ترم به صورت کاملا استاندارد و در 16 هفته برگزار می شود.
سلام
این قضیه زودتر برگزار شدن امتحانات برای جام جهانی چی شد ؟
قطعی هست یا نه ؟ امتحانا قشنگ وسط جام جهانیه کی حال درس خوندن داره دیگه :دی
دوستان یه استاد داریم واقعا بسیار بسیار مریض و بیمار تشریف داره!
یعنی دو شخصیتی هست
یه روز اینقدر خوب و ساکت و آروم
یه روز ...
به بچه ها توهین میکنه
سر کلاس فحش میده
به یه کارمند بانک ملی که واقعا سنش هم بالا بود بنده خدا این استاد سرگلزایی گفت : نفهم تو چی حالیته که رفتی کارمند بانک شدی !!!
میگه بیاین کنفرانس بدین
بچه ها میرن بومی همون منطقه هستن بهشون میگه: حالم بهم خورد از لهجه ای که داری برو گمشو بشین !!!
هیئت علمی دانشگاه هم هست و واقعا شکایت به خود دانشگاه فایده ای نداره
متاسفانه این سایت بازرسی دانشگاه هم بی خود و الکی هستش ! هیچ جوابی نمیدن!
لجم که بکنه همه رو میندازه !
چیکار کنیم بنظرتون؟؟؟
چه مقطعی هستین ؟ استاد چه درسی هست ؟نقل قول:
-------------------