علاقه . داروسازی خوبه ولی همه چی درامد نیست . داروسازی این همه درس میخونی اما هیچ وقت ازشون استفاده نمیکنی اخر میشی یه کاسب تو داروخانه سر 1000 تومن با مردم چونه بزنی . جای پیشرفا داروسازی هم محدود تر از پزشکیه .
توی ایران زیاد داروسازی ارزشی نداره تو سیستم بهداشت درمان یه نفر که داروساز باشه میفهمه منم وقتی 18 سالم بود عشق داروسازی داشتم اما هرچی رفتم جلو تر دیدم واقعا پزشکیو بیشتر دوست دارم .
جفتشم داشته باشی ایرادی نداره . کلی درسا اینور تو آزاد حساب میشه زودتر دکترای عمومی میگیرم . بعدا من آرزومه استاد تمام دانشگاه بشم . با دو تا دکترا خیلی راحتر میشه استاد تمام شد :-)
من سال 84 آزاد حتی شرکت هم نکردم
الان تو انتخاب رشته تهران پزشکی زدم . کدوم شهر قبول شدنش راحتتره ؟ بعد یکی دو ترم برای تک فرزندیو اینا میشه اومد تهران ؟
میتونم عوض کنم انتخابمو یا دیگه راهی نداره ؟؟ ممنون . اون شهری که راحتر میشه قبول شد حاضرم برم غیر اون قشم و جنوب و اونورا . مرسی
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
یه سوال مگه آزاد به تراز نیست ؟
خوب اگه مثلا تراز 7000 تهران قبول میشه ادم من کارنامه هارو دیدم مثلا تنکابنم 7000 هست ؟ اینا که یکیه چه فرقی باهم دارن که تهران سختر از شهرستان باشه ؟