سلام دوستان یک ترفندی تو آفیس هست که متن و هاید میکنی و دیده نمیشه با یه کد یا یه کاری بود لطفا راهنمایی کنید و اگه منبع سراغ دارید از این ترفندها بهم بگید ممنون
Printable View
سلام دوستان یک ترفندی تو آفیس هست که متن و هاید میکنی و دیده نمیشه با یه کد یا یه کاری بود لطفا راهنمایی کنید و اگه منبع سراغ دارید از این ترفندها بهم بگید ممنون
سلام
یه مشکلی با word 2013 داشتم ، یه فایل متنی رو از سایت دانلود کردم ولی موقع نمایش دادن ، کلمات رو از اخر به اول نمایش میده ! به طور مثال :
ﻪﺑ ﺍﺭ ﺭﻮﺷﻭﺮﺑ ﻦﻳﺍ ﻭﺭﺩﻮﺧ ﺾﻳﻮﻌﺗ ﻞﺣﺍﺮﻣ ﺯﺍ ﺮﺘﺸﻴﺑ ﻲﺋﺎﻤﻨﻫﺍﺭ ﻭ ﻉﻼﻃﺍ
چه جور میشه این رو درست کرد ؟؟ right to left text direction رو زدم ولی درست نشد ، چپ چین و راست چین هم کردم ولی درست نشد ...
سلام..در word 2010 افزونه Quran In Word رو نصب کردم ولی اصلا تب Add-Ins رو نشون نمیده...از تو آپشن هم رفتم تو قسمت Customize Ribbon و گزینه Add-Ins تیک داره ولی باز نشون نمیده....چیکار کنم درست شه؟؟؟؟ خیلی این quran in word رو نیاز دارم....
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بعضی اوقات متن را جاستیفی و تراز از دو طرف می کنم ببینید بین متن فاصله می افتد
وقتی علامت را آشکار می کنم
ببین آخر جملات یک علامت فلش هستش
چطور این فلش ها را یکجا حذف کنم
با سلام
من ورد 2010 داشتم بعد چند وقت بعضی از فایل های وردم رو ک با 2010 نوشته بودم رو باز نمیکرد و پیغام close program رو میداد
چند بار هم وردم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم درست نشد
ولی الان ورد 2007 ریختم درست شده
فقط مشکلی ک الان با 2007 دارم اینه ک بعضی از فایلهام رو ک نوشته بودم با اینکه طوری ذخیره کرده بودم ک فونت هاش بهم نریزه توی 2007 بعضی قسمتاش فونت رو بهم ریخته یا بهم چسبونده یا شکل ها و فلش هارو جابجا کرده
اولا چی کار کنم ک 2010 درست شه و ارور نده موقع باز کردن فایل هام؟
دوما توی 2007 چی کار کنم فونت ها برگرده ب حالت قبل ک توی 2010 درست بود؟
سوما بنظرم میاد بهترین ورد همین 2007 هست ک هیچ ایرادی نداره درسته؟
ممنون میشم دوستا راهنماییم کنن
نقل قول:
سلام.شما مراحل زیر را طی کنین:
1. متن مورد نظر برای مخفی کردن را Highlight کنین.
2. به تب Home برین و جعبه محاوره ای فونت (Font Dialog Box Launcher) رو کلیک کنین.
3. در تب Font باشین.
4. در پایین پنجره در قسمت Effect تیک گزینه Hidden رو بزنین.
5. Ok رو بزنین.
مراحل نمایش و عدم نمایش یا پرینت و عدم پرینت متون مخفی:
1. به تب File و سپس Option (یا Word option) برین.
2. در سمت چپ گزینه Display رو انتخاب کنین.
3. در سمت راست با برداشتن تیک گزینه Hidden Text پس از OK کردن،متن انتخاب شده در ورد مخفی میشود.
4. با برداشتن تیک گزینه Print Hidden Text پس از OK کردن، متون مخفی پرینت نخواهند شد.
موفق باشین
نقل قول:
شما این مراحل رو برین احتمالا درست شه:
1. از تب File به قسمت Option (یا Word Option) برین.
2. در سمت چپ گزینه Add-Ins را انتخاب کنین.
3. در سمت راست در قسمت پایین، در قسمت Manage، گزینه COM Add-ins رو انتخاب کنین و Go را بزنین.
4. در پنجره باز شده افزونه های مختلفی لیست شده اند که شامل افزونه Quran in Word هم میباشد.
5. تیک ان را بزنین و OK کنین.
اکنون باید تب ان اضافه شده باشد. اگر نشد مراحل زیر را هم اجرا کنین:
1. از تب File به قسمت Option (یا Word Option) برین.
2. در سمت چپ گزینه Add-Ins را انتخاب کنین.
3. در سمت راست در قسمت پایین، در قسمت Manage، گزینه Template رو انتخاب کنین و Go را بزنین.
4. در پنجره باز شده افزونه های مختلفی لیست شده اند که شامل افزونه Quran in Word هم میباشد.
5. تیک ان را بزنین و OK کنین.
برای این کار مراحل زیر را انجام بدین:نقل قول:
پنجره Replace رو بالا بیارین (Ctrl+H) و در قسمت Find What کلیلک کنین.
1.در قسمت پایین گزینه Special رو انتخاب کنین.
2. اکنون گزینه Manual Line Break رو انتخاب کنین.
3. خواهید دید که عبارت l^ (اون L کوچک است نه عدد 1) در قسمت Find What ایجاد میشود که نمایانگر همان علامت شماست (ان علامت توسط SHIFT+ENTER ایجاد شده است که بدون ایجاد پاراگراف جدید به خط بعد میره).
4. در قسمت Replace With بهتره که یک Space بزنین تا با کاراکتر فاصله جایگزین بشه در غیر این صورت دو عبارت بهم میچسبند.
نکته: مستقیما میتونین در قسمت Find what علامت l^ را تایپ کنین.
موفق باشین
سلام
کسی میدونه چطوری میشه پاورقی ها رو کنار هم نوشت نه به شکل زیر هم
مثلا به جای اینکه این طوری بنویسه:
1. آب
2. نان
3. باد
به صورت کنار هم بنویسه:
1. آب 2. نان 3.باد
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان.
من يه فايل رو با وورد 2010 نوشتم و الان آوردم رو لپ تاپ خودم با آفيس 2013 بازش ميکنم فونتهاش بهم خورده و با فونت ديفالت خود آفيس باز ميشه در حالي که همون فونت رو که فايل رو باهاش نوشتم رو نصب دارم.وقتي با اون فونت يه سند جديد مينويسم درست کارميکنه اما اين فايل 2010 رو که باز ميکنم بهم ميريزه.حتي کل متنش رو انتخاب ميکنم و فونت رو دستي عوض ميکنم اما بازم درست نميشه.چيکارش کنم که فايل با اون فونت باز بشه؟ممنون.