روش یک بار ویندوز نصب کنید و ببینید بازم اینطوری میشه یا نه اگه بازم اینطوری شد علت های اصلی این مشکل ویروس و خرابی خود هارد استنقل قول:
Printable View
روش یک بار ویندوز نصب کنید و ببینید بازم اینطوری میشه یا نه اگه بازم اینطوری شد علت های اصلی این مشکل ویروس و خرابی خود هارد استنقل قول:
سلام
دیشب تا صبح هارد اکسترنال 1 ترابایت seagate expansion اداپتور دار م داخل برق بود(با محافظ) صبح دیدم داره سوت می کشه
الان می زنم به برق همون صدای سوت یکم میاد و انگار هندل بزنه روشن نشه ,چند بار تق تق می کنه و بی صدا می شه
وقتی با یو اس بی وصل می کنم به کامپیوتر چراغ جلوش سبز می شه اما مشخصه کار نمی کنه و موتورش بی حرکته...داخل کامپیوتر هیچی نمیاره انگار چیزی وصل نیس...حتی تو دیسک منیجمنت هم هیچی نیس...انگار کاملا مرده...
دوستان کمک کنین یه ترابایت فیلم رو این بوده با خون دل جمع کردم
ضمنا گارانتیش هم چند ماه پیش تموم شده فک کنم...
اگه با زدن آداپتور و برق هارد موتور هارد کار نمیکنه مشکل سخت افزاری است مثل سوکت برق هارد برد و موتور هارد باید ببرید به شرکت گارانتی کننده نشون بدید هارد رو
متاسفانه گارانتیش تموم شده
کجا ببرم به نظرتون؟
همون گارانتی اگه مشکل سخت افزاری داشته باشه با هزینه تعمیر میکنننقل قول:
سلامنقل قول:
می تونم بپرسم چجوری کیس این هاردمو می تونم باز کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من روی سیستم 3 تا هارد نصب کردم ولی با اینکه تمامی کابل ها و برق آن رو از نظر سالم بودن برسی کردم یکی از هاردها رو نمی شناسه ولی زمانی که ویندوز عوض می کنم تا چند روز سالمه و جواب می ده ولی مجدداً این اتفاق میفته و قابل شناسی نیست میشه راهنائی کنید . متشکرم.
وقتی هارد رو نمیشناسه تو disk managment هم اثری از هارد نیست ؟نقل قول:
درود.
من چند وقت پیش راهنمایی میخواستم واسه اینکه هاردم صدا میداد!
بعد از مدتی، چند روز پیش رفتم یه هارد دیگه خریدم و اطلاعات قبلی رو ریختم روی جدید و میخوام از هارد قدیمی واسه آرشیو استفاده کنم.
واسه همین هارد قبلی رو فرمت و مجدداً پارتیشن بندی کردم و با بوت برنامه HDD Regenerator، بدسکتوراشو اسکن و فیکس کردم. اما الان که با HDD Tune تست کردم یه مشکل دیگه دیدم!
جریان این چیه؟!!!
پ.ن: وقتی هم که سیستم رو روشن میکنم، قبول از لود شدن کلی سیستم، همون اول مینویسه:
Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
واسه ادامه ی فرآیند بوت شدن سیستم هم باس F1 رو بزنم!
تعداد سکتورهای relocated خیلی زیاد شده و با روش های نرم افزاری مثل فرمت سطح پایین هم درست نمیشه باید هارد رو بدید بیرون