بلو جان ببخش پیشبینت را قبلا ثبت کردم حواسم نبود جفت بازی ها را پیشبینی کرده بودی.:46:
این هم لیست کسانی که تا حالا پیشبینی کردند:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3054282#post3054282
بلو جان ببخش پیشبینت را قبلا ثبت کردم حواسم نبود جفت بازی ها را پیشبینی کرده بودی.:46:
این هم لیست کسانی که تا حالا پیشبینی کردند:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3054282#post3054282
استقلال 2-1 میبره
3-1 استقلال
اس اس 3-1 برق
پس از شكست سنگین مقابل استقلال
جعفری: تنها بازیكنانمان ضعیف ظاهر شدند
عملكرد كادرفنی را پس از دو بازی آینده بررسی میكنیم
1387/07/17
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز گفت: مقابل تیم فوتبال استقلال، تنها بازیكنان ما بد بازی كردند و البته عملكرد كادر فنی را پس از دو دیدار خانگی آتی تیم، بررسی خواهیم كرد.
جعفر جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره شكست سنگین تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز در هفته دهم از رقابتهای لیگ برتر برابر تیم استقلال تهران، اظهار كرد: متاسفانه تیم ما در این بازی بسیار بد بازی كرد و بازیكنان ما به خصوص دو پیستون چپ و راست تیم روز بسیار بدی داشتند؛ همچنین بازیكنان خط هافبك هم نتوانستند بازی را به خوبی جمع كنند كه در نهایت متحمل شكست سنگینی شدیم.
وی افزود: معتقدم تیم ما در مجموع ضعیف ظاهر شد؛ ما در لحظاتی پیروز میدان بودیم اما متاسفانه تدبیر درستی برای اداره كار اتخاذ نكردیم و ضعیف بازیكنان باعث شد گلهای پی در پی را دریافت كنیم؛ فكر میكنم تیم مقاومت واقعا مستحق چنین شكست سنگین مقابل تیم استقلال تهران بود زیرا آنها هم بر عكس ما فوقالعاده بازی كردند.
وی همچنین در ارزیابیاش از عملكرد كادر فنی تیم مقاومت به ایسنا گفت: در بازی دیروز معتقدم بازیكنان ما عملكرد بسیار ضعیفی داشتند اما، پس از دو بازی خانگی آتی تیم مقاومت زمان آن میرسد كه عملكرد كادرفنی را بررسی كرده و نتایج به دست آمده را در زمان مقرر اعلام كنیم.
جعفری در پایان تاكید كرد: خوشبختانه هیچ مشكلی از قبیل مشكلات مالی و یا دادن پاداشها به بازیكنان و مربیان در تیم مقاومت وجود نداشته و در زمینهی مدیریتی جای سوالی وجود ندارد.
قلعه نویی استقلال را نجات داد
واعظ اشتیانی مدیر عامل باشگاه استقلال روز گذشته به طور اختصاصی با سایت هورا اسپور گفتگو كرد و پیرامون پیروزی پر گل استقلال در مقابل مقاومت و لیست اعلام شده توسط دایی گفتگو كرد.
-اقای اشتیانی استقلال موفق شد با یك پیروزی پر گل مقاومت را شكست دهد نظر تان در باره این پیروزی چیست؟
به هر حال من فكر می كنم این برد حاصل تفكرات اقای قلعه نویی بود من معتقدم قلعه نویی توانسته در روز های پس از داربی تیم را به خوبی اماده این بازی كند.
-فكر می كنید استقلال به روزهای اوج برگردد؟
دور نمای باشگاه استفلال بسیار روشن است .بی تردید با حمایت هواداران استقلال به جایگاه خود باز می گردد.ما امید واریم در جام باشگاه های اسیا بتوانیم از شخصیت باشگاه در سطح قاره دفاع كنیم.
-به نظر می رسد از بحران به طور كامل خارج شده اید.
بله این هم حاصل تلاش باشگاه امیر قلعه نویی است.ایشان تیم را نجات داده ومن معتقدم استقلال می تواند قهرمان شود.
-لیست تیم ملی را دیدید/
بله من فكر می كنم همه ما باید از لیست تیم ملی دفاع كنیم وبا حمایت خودمان تیم ملی را از چالیش های احتمالی دور كنیم.
-اگر 4 بازیكن شما را هم به تیم ملی دعوت نمی كردند این حرف را می زدید؟
بله بی تردید این را می گفتم چون معتقدم باید به تصمیم دایی تحت هر شرایطی احترام گذاشت.
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم: از استقلال الگو گرفتیم
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: تیم استقلال الگوی ما برای پیروزی مقابل پرسپولیس بود.
تیم ابومسلم مشهد عصر چهارشنبه در هفته دهم مسابقههای فوتبال لیگ برتر باشگاههای ایران با نتیجه ۴بر ۳از سد تیم پرسپولیس تهران گذشت.
به گزارش ایرنا، هادی برگی زر در پایان این دیدار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: كادر فنی تیم ابومسلم با آنالیز بازی پرسپولیس و استقلال ، راههای مقابله با پرسپولیس را شناسایی كرد تا بتواند این تیم را شكست دهد.
وی با بیان اینكه بازیكنان ابومسلم در نیمه نخست حریف را تحت فشار قرار دادند، اظهار داشت: معتقدم دفاع كردن مقابل پرسپولیس به مفهوم خودكشی محض است.
سرمربی ابومسلم گفت: بازیكنان بعد از دو گلی كه وارد دروازه پرسپولیس كردند ناخواسته عقب نشینی كردند تا نخستین گل خود را در اواخر نیمه نخست دریافت كنند.
برگی زر ادامه داد: بازیكنان پرسپولیس در نیمه دوم فشار زیادی را بر روی دروازه ابومسلم وارد كرده و بازی را به تساوی كشاندند.
وی به نتایج ضعیف تیم ابومسلم مشهد در هفتههای اخیر لیگ برتر اشاره كرد و افزود: بازیكنان پس از دریافت گل دوم با تلاش مضاعف و حمایت تماشاگران خود توانستند دو گل دیگر به ثمر برسانند تا با پیروزی زمین بازی را ترك كنند.
حكایت قلعهنویی و «علی ...»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دعوای لفظی بالا گرفته است، آن هم در كنفرانس مطبوعاتی پس از دربی، یك طرف ماجرا امیر قلعهنویی است خطاب به یكی از دوستانش میگوید: «علی ...» بقیه ماجرا ایما و اشاره است و چون هرگونه نوشتهای تفسیر به رای میشود، ادامه ماجرا را از زاویهای دیگر مورد پیگیری قرار دادهایم تا كنجكاویتان از برنامه 90 بیپاسخ نمانده باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوای لفظی بالا گرفته است، آن هم در كنفرانس مطبوعاتی پس از دربی، یك طرف ماجرا امیر قلعهنویی است كه وقتی میبیند مجادله بالا گرفته، بدون اینكه متوجه باشد دوربین روی صورتش زوم كرده خطاب به یكی از دوستانش میگوید: «علی ...» بقیه ماجرا ایما و اشاره است و چون هرگونه نوشتهای تفسیر به رای میشود، ادامه ماجرا را از زاویهای دیگر مورد پیگیری قرار دادهایم تا كنجكاویتان از برنامه 90 بیپاسخ نمانده باشد.
برنامهای كه شمشیر دولبه شده وگرچه عیان كردن زوایای پنهان فوتبال باعث شده تا عدهای از عناصر و بازیگران این رشته دست و پای خویش را جمع كرده و به نوعی مواظب رفتار و كردار خویش باشند، اما به هرحال وقتی كه پردهها كنار میرود، شنیدن و دیدن خیلی از حركات و سكنات بویژه برای قشر آیندهساز كشور، میتواند تاثیرات منفی خود را دربرداشته باشد كه امیدواریم تاثیرات مثبت برنامه پربیننده 90، اثرات منفی را به محاق ببرد.
حمید عرب، خبرنگار ایران ورزشی در تشریح ماجرا چنین توضیح میدهد: «آقا، موضوع به آن شدتی نبود كه با دیدن صحنههای برنامه 90 در ذهن شما و خیلیهای دیگر نقش بسته است. واقعیت این است كه خبرنگاری از قلعهنویی سوال كرد كه چند درصد مالكیت بازی از آن تیم شما بوده كه امیر پاسخ داد مگر من كامپیوترم كه بلافاصله این درصد را محاسبه كرده و پاسخگوی شما باشم. این جواب خبرنگار مورد نظر را قانع نكرد تا وی از سرمربی استقلال ایراد بگیرد كه چرا با این نوع ادبیات پاسخش را داده و در كنفرانس شركت كرده است كه این مساله با اعتراض چند خبرنگار دیگر كه از همكار خویش میخواستند بحث را جمعی نكرده و تنها از جانب خویش صحبت كند، وارد كنش و واكنش تازهای شد تا در شرایطی كه یكی از دوستان و یا همراهان امیر قلعهنویی پایش به موضوع باز شده بود، قلعهنویی از علی (فرد مربوطه) بخواهد كه قضیه را فیصله دهد كه اتفاقا چنین هم شد و با آرام شدن جو، طرفین بیرون از سالن كنفرانس از یكدیگر عذرخواهی كردند.»
شاید اگر قلعهنویی دخالت نمیكرد، چه بسا كار به كتككاری میكشید كه خوشبختانه موضوع ختم به خیر شد تا طرفین بیش از پیش مواظب رفتار و كردار خویش باشند. این درست كه حاشیهها بخشی از زیباییهای فوتبال هستند و حواشی را نمیتوان از آن گرفت، اما چه نیكوست كه این حواشی جملگی از زیباییها و حركتهای خوب فوتبالی باشد.
واعظی آشتیانی پس از شکست امروز پرسپولیس وبرد دیروز استقلال
واعظی آشتیانی:برتری اخیر استقلال نتیجه همدلی کادر فنی و بازیکنان است
مدیر عامل استقلال در گفتگوی اختصاصی امروز خود با خبرنگار هورا اسپرت گفت از نتایج بدست آمده بوسیله تیم استقلال خوشحالم اما شکست رقیب دیرینه آبی ها خوشحالم نمی کند
واعظی آشتیانی که در مراسم اختتامه تور بین المللی میلاد دو نور در خمین حضور داشت کمک چهارمیلیاردی سازمان ورزش به دو تیم دولتی پایتخت را تایید کرد و گفت با این اقدام سازمان بخشی از مشکلات استقلال مرتفع خواهد شد.
هورا اسپرت : گزارش کامل این مصاحبه فردا منتشر خواهد شد
پیروز قربانى: دیگر راحت از تیم ملى خط نمى خورم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز قربانى كاپیتان استقلال تهران پس از یك سال و نیم مجدداً به پیراهن تیم ملى رسید.در ادامه گفت وگویى در این باره و همچنین بازى مقابل مقاومت سپاسى با وى انجام دادیم كه در پى مى آید:
• از بازى با مقاومت شروع كنیم.قطعاً پیروزى شیرینى بدست آوردید.
- واقعاً شیرین بود. خیلى خوب بازى كردیم و مزد تلاشمان را با زدن ۵ گل گرفتیم تا هواداران هم از برد استقلال خوشحال شوند.
• انتظار زدن ۵ گل را داشتید؟
- خیر اما شرایط بازى به گونه اى رقم خورد كه برد پرگلى را كسب كردیم.
• البته توقع هم نمى رفت استقلال ۲ گل از مقاومت در تهران دریافت كند.
- قبول دارم ما نباید در تهران ۲ گل بخوریم. فكر مى كنم در ۲۰ دقیقه اول خوب كار نكردیم و یك مقدار هم مقاومت را دست كم گرفته بودیم.
• خبر دعوت شدنت به تیم ملى را هم كه شنیدى؟
- بله.
• چه احساسى داشتى؟
- خیلى خوشحال شدم. حضور در تیم ملى براى هر بازیكنى افتخار است و من هم از این قاعده مستثنى نیستم.
• بعد از چند سال به تیم ملى دعوت شدى؟
- زمان قلعه نویى بود كه دعوت شدم و خط خوردم.
• رابطه ات با دایى چگونه است؟
- رابطه خوبى داریم. ایشان بزرگتر و اسطوره فوتبال ماست و همیشه احترام زیادى براى دایى قائل بوده ام. امیدوارم در تیم ملى روزهاى خوبى با هم داشته باشیم.
• فكر مى كنى بتوانى جایگاه مناسبى در تیم ملى به دست آورى؟
- تمام تلاشم را مى كنم تا دیگر مثل دفعات قبل راحت خط نخورم.
ابرار ورزشی