عکسش بالا هست؟!!!:41:نقل قول:
نشد راه دیگه نداره ؟نقل قول:
Printable View
عکسش بالا هست؟!!!:41:نقل قول:
نشد راه دیگه نداره ؟نقل قول:
بازیX-Men Origins - Wolverine تو لودینگ اولش dont send میده نمیدونم چرا؟!سیستم منم این بازی رو کامل پشتیبانی میکنه.تازه ویندوز منم سرویس پک 3 است.........لطفا راهنمایی کنید.
سیستمت که خوبه اگه مطمئنی بازی سالمه حتما آخرین درایور گرافیکت رو از اینجا دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
بازم نگفتی که منظورت از اجراش نمیکنه چیه؟؟نقل قول:
ولی اگه توی ویستا می خوای اجرا کنی به احتمال زیاد رمت کمه اول یه فکری به حال اون بکن...
بعضی مواقع بعضی از کمپانی های پخش بازی می آیند و فیلمها وگاهی اوقات عکسهای بازیها رو دستکاری می کنند به طوری که در آخرین لحظه نصب بازی ممکنه با چنین اخطارهایی برخورد مواجه بشیم تنها راهی که به نظر من میرسه اینه که وقتی این اخطار رو داد چند بار روی retry و چند بار روی ignoreکلید کن (اگه بازی خراب باشه همون اول که کلید میکنی کلا بازی رو پاک میکنه و دیگه خلاص...) ببین رد میکنه یا نه اگه رد کرد که فبها وگرنه باید قید این بازی رو بزنی...نقل قول:
همین که sp3 هست من رو به شک میندازه(اصلا این sp3 یه ویندوز مضخرف به تمام معناست:13:) ولی خوب در اکثر مواقع(به شرط سالم بودن بازی)این اخطار به خاطر آپگرید نبودن گرافیکه آپدیتش کن ببین مشکلت حل میشه...نقل قول:
بازیX-Men Origins - Wolverine تو لودینگ اولش dont send میده نمیدونم چرا؟!سیستم منم این بازی رو کامل پشتیبانی میکنه.تازه ویندوز منم سرویس پک 3 است.........لطفا راهنمایی کنید.
من یه دی وی دی فیفا 08 خریدم بعد از نصب وقتی روی play کلیک می کنم این پیغامو میده حالا چیکار کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابلوئه مشکل از کرکه یا کپی نکردی یا خرابه....نقل قول:
اگه کرک رو ریختی و جواب نمیده از اینجا درخواست بده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
منم تو اجرای Wanted موندم کمک کنید همون اول بازی این ارور میاد
Application has crashed: C++ exception
Invalid connection; source button/axis/direction does not exist
-------------------------------
Callstack:
Wanted (???) ???
Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:61
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33
System information:
Application version : 1.0.48.10348
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3; SSSE3; SSE4.1
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.7516]
Memory : 2047 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)
اگه کارت گرافیک ضعیف باشه ، توی بازی نمیره یا اینکه تیک دار اجرا میشه ؟
. یک سوال دیگه
کارت گرافیک intel x3100 حدودا با کدوم مدل از gfoce nvidia میشه مقایسه کرد؟
ببخشید ولی کارت گرافیک منم اپدیت شده هست و سروریس پک 2 دارم..اما بازم توی لودینگ ارور میده..پس مشکل از چیه؟!نقل قول:
من خودم تونستم مشکل رو حل کنم باید مثل بازی call of duty 5 عمل کنید به davice manager بروید و سپس در قسمت sound گزینه ی unimodem half-duplexراdisable کنید سپس بازی را اجرا کنید.دیگه dont send نمیده!نقل قول:
سوال اولت که هر دوتاش ممکنه بستگی به سنگینی بازی داره ولی اگه کارتت dx 9.c رو ساپورت کنه معمولا توی بازی میره ولی دیگه چجوری بیاردش؟؟؟نقل قول:
والا من که جدیدا یه لپ تاپ با gma 4500 گرفتم که از x3100 قویتر هم هست در واقع به زور در حد 7200gs کار میکنه یعنی افتضاح!!خوب طبیعیه هم هست از یه گرافیک آنبورد بیشتر از این انتظار نمیره...