اره مشکل از شاتل بود اونم واسه قبلا الان دیگه پورتا share ای نیست فکر کنم بدن الان ، من خیلی درگیر بودم باهاشوننقل قول:
Printable View
اره مشکل از شاتل بود اونم واسه قبلا الان دیگه پورتا share ای نیست فکر کنم بدن الان ، من خیلی درگیر بودم باهاشوننقل قول:
مطمئن باشید اگه تحریم کنیم یه ماهه به خواستمون رسیدیم فقط هماهنگی لازمه تا کی باید به ساز اینا رقصید
اصلا جای احضار نظر نداره، همشو زدم "خیلی کم"نقل قول:
یه جای "افتضاح" اضافه میکردن...
دوست عزیز، امار سوالات رو میگیرن،نمیان لیست به لیست بررسی کنن! میگن ۹۰٪ گفتن ضعیف! نمیگن فلانی همه رو زده ضعیف پس الکیهنقل قول:
ضعیف هم از سرشون زیادیه
من درخواست جمع آوری زدم تو سایت چه کاری انجام بدم زودتر تخلیه کنند پورت رو
اصلا از آسیاتک راضی نیستم سرویس 2 مگابایت از این جدیدها گرفتم باید سرعت 256 کیلوبایت بده
صبح باز بد نیست هر چقدر به شب می ریریم سرعت میشه 20 الی 30 کیلوبایت اون هم نوسان داره سرعت به صفر و 3 کیلوبایت هم می رسه
زنگ می زنم چرا سرعت کمه میگه نویز داری
چرا شرکت های قبلی بودم من نویز نداشتم
پولم هم میره ولی باز ارزش داره از این شرکت فرار کنی
بعضی وقتا تو این نظرسنجیا اون جوابایی که همه گزینه ها خیلی کم یا کلا همه جوابا تکراری باشن رو حساب نمیکنننقل قول:
سلام
اگر بخواییم سرویس فعلی را به سرویس های جدید آسیاتک تبدیل کنیم امکان داره ؟من سرویس 200 گیگ 18 ماهه رزرو کردم و هر کاری می کنم نمیتونم تغییر سرویس بدم ؟
زنگ بزنپشتیبانی برگشت میزنن بعدش جدیدو میگیرینقل قول:
مسلما باید حقوق 500تا کارمندو(ویکی پدیا کارکنان ۵۰۰~)و البته اون دخترایی ک بهشون میگه زنگ بزنن خونه مشترکاشون و واسه تمدید قبل از پایان سرویس چونه بزنن و ... رو ی طوری در بیاره دیگه؟! از اینجا ندزده از کجا بده حقوق اینارو؟؟ با پول من شما داره واسه خودش وسعت میده کارشو :)نقل قول:
حجم قدیمی منو داره مثل سرویس های جدید محاسبه میکنه
امرش نفهمیدم... یکی میگه داره ۲ برابر کم میکنه یکی میگه نرمال!!!! خواهشا یکی این موضوع رو روشن کنه
حجمی قدیمی الان چطور داره کم میکنه؟
حجم بین الملل درست کم میکنه.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
برا منم تا الان که مشکلی نداشته. ولی مانیتورینگ همچنان انجام میشه :biggrin:نقل قول:
فدات داداش:n12: خدایی باید جلوی این ...ها رو گرفت و جلوشون کم نیاورد...نقل قول:
کلن توی قوانینشون نمیدونم چرا عین بچهآدم همه چیز رو کامل، صاف و پوست کنده توضیح نمیدن
که هم خودشون خیالشون راحت باشه هم پیجهای ایسنتاگرامشون خلوت باشه هم مردم در آسایش باشن!
پشتیبانهای ایدیاسال هم جوری توی صحبتهاشون حرف میزنن که هیچی انگار نمیدونن
که اینجوری مجبور نشن چیزی بگن!!!فقط دنبال این هستن که ما چی میگیم و جوابهای ثابت همیشگی رو بدن.
فعلن که شکایت ۱۹۵ام رو جوابی براش ندادن! و نوشته سمت اپراتور آسیاتک هست برای جواب...
فقط منتظرم مثل زنه پشت تلفن جواب غیرمنطقی بخوان بنویسن که مجدد شکایت بدتری مینوسم
منم پنلم تموم شده بود که درخواست جمعآوری زده بودم...
روز پنجشنبهای که اومدم خونه دیدم سرویس رو جمع کردن
فعلن تا اینجا که برای جمع کردن سریع عمل کردن!!!
حالا نمیدونم سر تلفنا بوده یا سر شکایتی که تو ۱۹۵ کردم یا چیز دیگه
اینترنت دیگهام رو هم اولویت اولم فنآوا بود بعد شاتل
فنآوا گفت در محدوده ما فعلن سرویس دهی نمیکنه پس تا اطلاع ثانوی طرح یکماهه اومدم روی شاتل ببینم چی میشه
کارهای پنل شاتل رو پنجشنبهای انجام دادم و رسیده به مرحله اجراییش که منتظرم فردا راه بندازن...
البته متن شکایتی رو هم بابت عدم راه اندازی یک روزه سرویس شاتل آماده کردم
که صبح شنبه دیگه تا ساعتای ۱۰ الی ۱۱ راه نیفتاد بفرستم برای صدای مشتری شاتل و در ۱۹۵ دات آی آر
نقل قول:
معمولا خطم حدود 6mb با نویز 12db
الان شده 4mb با 10db
نزد ما هیچی تغییر نکرده، مشکل از آسیاتکه
حتماً ده، بیست مشتری رو گذاشتن یک پورت
چون ماههاس استفاده نکردم خطمو downgrade کردن، اولین بار نیست. حوصله جر و بحث با کارمندانشون ندارم
راحت نشستم با سرعت 35mb همراه اول، اونم رایگان:n02:
آینده اینترنت کشورمون همین آپراتورهان، dsl ضعیف و بی کیفیت با زیرساخت شلخته پلخته باید مفتی بمون بدن
دوستانی که از این طرحهای جدید نامحدود پر محدود گرفتن بازم این ضریب اشتراک هست(مطمئن هستم که هست) مثلا سرعت 1مگابیت دانلود درحد128کیلو بایت درثانیه هست؟
در بهترین حالته dsl بله، مثلا 1مگ میشه حدود 100 کیلو، 8مگ حدود 800کیلونقل قول:
ولی به ندرت اونو داریم. اون خط و سرعت dsl آسیاتک، حالا میگن بین 8 نفر تقسیم میکنن
پس بیشتره وقت 1مگ میفته 20-30کیلو، 8مگ 80-100کبلو
طرح جدید ندارم ولی آسیاتک همینه، اکثر ispهای ایران همینطوری
دقیقا یک روز قبل از ارائه تعرفه های جدید مجبور به گرفتن سرویس قدیمی شده بودم ( چون تو پنل تعرفه های جدید نبود و به نت احتیاج داشتم )
حالا سهوا یا مخصوصا یا هر چی تو پنل اجازه نمیداد به تعرفه های جدید تبدیل کنم... زنگ زدم فن آوا از بابت پورت خیالم راحت شد و شماره حساب گرفتم برای پرداخت بعد به آسیاتک زنگ زدم برای جمع آوری...
قشنگ طرف به دست و پا افتاده بود ! که چرا داری جمع میکنی و... میگم بدترین تعرفه ها رو دارید میگه کی گفته میگم برو فلان شرکت و...چک کن میگه کیفیت مارو ندارن...
خلاصه اینکه برام تبدیل کرد هیچ ! تازه 150 گیگ سرعت 8 مگ رو فول تحویلم داد و فعلا نگهمون داشت همین خراب شده...
تا اینجا که چک کردم سرعت من مثل سابق رو 10 مگ بسته شده و تفاوتی نداشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس گیم فعال کردین برای پینگ؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز... همیشه هم پینگ خوب نیست الان اتفاقی بوده...
مشکل شما ، تبدیل بیت به بایتهنقل قول:
یک مگابیت = ۱۲۸ کیلوبایت
حالا تو اشتراکی قدیم، تا ۱۶ هم حق اعتراض نداشتی!!!
دوستان لطفا یه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام میشه بگیرید
آسیاتک سرویس گیم هم داره؟
اینطوری نمیتونی حساب کنی هیچی رو! هر جایی ی طوریه بستگی به سیم کشی خونه مرکز مخابراتیتون و خیلی چیزای دیگه حتی نوع مودمت!
پینگ من الان با گوگل:
من پینگم کلا خیلی خوبه همیشه! هر چیزش بد باشه اسیا تک پینگ خوب میده بهم.تو بازی لیگ اف لجند من 80 هم گرفتم!! دی ان استم تاثیر داره بعضا روی پینگ. تو خونه اگه دستگاه فاکس اینا باشه اینم تاثیر داره! طول کابل تا کیث تاثیر داره و ... یه فاکتور دو فاکتور نیست
متاسفانه پینگ من رو 8.8.8.8 میانگین 167 رو داره که خیلی بده. من منطقه 7 هستم ( مرکز مخابراتی شهید نظری که یبار اساسی باهاشون دعوام شد ). شما کجای تهرانی؟نقل قول:
همچنان منتظر تغییر تعرفه هستیم ولی اینجوری که بوش میاد هیچ خبری نیست. عب نداره الان ما حرص میخوریم و طولی نمیکشه که با ریزش شدید مشتری، مدیرعامل دزد آسیاتک حرص میخوره. البته انقدر در این سال ها خورده که بارشو بسته
بارشو بسته، چند ویلا تو زوریخ،لندن و تورانتو هم دارهنقل قول:
سلام دوستان گلم
میخواستم چند مورد رو خدمتتون عرض کنم
من خودم مصرف دانلودم خیلی بالاست یعنی بطور میانگین روزی 25 گیگ دانلود دارم و از سرویسم هم حدود 10 روز مونده
باور کنید روزی 10 بار میام اینجا سر میزنم تا بتونم بهترین انتخاب رو برای سرویس بعدی و احتمالا شرکت بعدی داشته باشم
در ابتدا خواهشم از همتون اینه که یک مقدار مسئله رو عمیق تر ببینید
میبینم که بعضی دوستان میان میگن که آسیاتک بدبخت میشه و مشتری از دست میده و دزده و ...!
اینو در نظر داشته باشید که هیچ آدمی از پول بدش نمیاد و هیچ آدم پولداری هم بدش نمیاد روز به روز پولش بیشتر بشه
مدیر عامل آسیاتک هم بدش نمیاد به ثروت اندوزیش ادامه بده
وقتی تعرفه شرکت ها با وجود ابلاغیه واحدی که بهشون داده شده انقدر تفاوت داره مطمئن باشید کاسه ای زیر نیم کاسه هست!!!
شاید اصلا برنامه اینه که مردم از آسیاتک کوچ کنن به یه شرکت دیگه!
چرا انقدر ساده به مسائل نگاه میکنید؟!!
چرا همش دنبال 1 گیگ و 2 گیگ میگردید؟
من و شما که نمیتونیم از این سیاست های سرمایه داران سر در بیاریم
فکر میکنید مدیر آسیاتک انقدر سادست که بیاد با تعرفه های درپیتی خودشو ورشکست کنه؟!!!
نه عزیزان من مطمئن باشید تمامی این قضایا برنامه ریزی شدست
حالا نمیدونم آسیاتک چه سودی از این قضیه میبره خدا میدونه!
شرکتی که قراره به مشتری احترام بذاره از همون اول میذاره نه اینکه هر روز بیاد یه تغییر ساده بده و مشتری رو مسخره کنه!
آسیاتک از همون اول هم مسخره بود و هست و خواهد بود
مسخره بودن این شرکت از سواد پشتیباناش کاملا مشخصه
اما حالا خب اومدن با یه سری طرح های اغوا کننده امثالی مثل من رو جذب کردن الانم احتمالا دیگه سیر شدن و با زبان غیرمستقیم میگن جمع کنید برید!
الان هم همه سردرگمیم
من خودم نمیدونم بمونم یا برم یه شرکت دیگه
واقعا احساس بازیچه بودن بهتون دست نمیده؟
الان اومدیم رفتیم یه شرکت دیگه که دانلود شبانه داره
بعد 1 ماه اومدن گفتن اقا دانلود شبانه غیر قانونیه جمع کنید
اونوقت چیکار کنیم؟
مثل توپ باید بپریم این شرکت و اون شرکت
واقعا یه فکری بکنید که بتونیم جلوی اینهمه توهین ها به مخاطب رو بگیریم!!!
من که دیگه مغزم کار نمیکنه
خدا به دادمون برسه...
اینطور که فهمیدم همه شرکتها گر چه چند گیگ کم و زیاد دارن اما همشون محدود شدن به سرویس اسمی که میدن و اگه اسیاتک هم اینطور شده باشه که الان کسی که مثلا در هر ماه فقط 10 گیگ مصرف داره دیگه نمیتونه با سرعت بالا دانلود داشته باشه؟ دوستانی که سرویس جدید توی اسیاتک گرفتن تایید میکنن یا خیر؟ کسی تست نکرده؟نقل قول:
بطور مثال سرویس اول 512 رو محدود کردن به 64 این روی اسیاتک هم همینطور هست؟
سلام بله محدود به ۶۴ میشهنقل قول:
البته به نظر م این طور نمیمونه، یکی دو ماه دیگه باز سرعت ها بالا میره
الآن کدوم شرکت برای سرعت های پایین محدودیت سرعت اعمال نمیکنه؟؟؟
دوستانی که تهران هستن.
من زنگ زدم گفتن کابل برگردونه هیچ شرکتی نمیده اگه عوض کنی یعنی چی؟ به فناوا زنگ زدم.
داستانش چیه؟ یعنی من اگه نخوام از آسیاتک بگیرم دیگه نمیتونم از adsl استفاده کنم؟:n28:
متاسفانه هیچ شرکتی همگی محدود شدن سرعت ها .. مگر بالای 8 مگ گرفت که اونم بالای 60 تومن در میاه هر ماه.نقل قول:
یله دوست عزیز..سرور داخل سرعت بازه تا بینهایت و لی خارج همون خطی که براش پول میدی هستنقل قول:
همچین بینهایت هم نیست... نویزم نباشه، ۱۶ مگ دیگه این حرفا رو نداره:n08::n36:
پس این چه جور اینترنتیه که کاربر کم مصرف باید سرعتش کم باشه ولی پرمصرف سرعتش بالا؟؟؟؟؟ :n34::n34::n34:نقل قول:
خوب اینم بگو که بعد از اتمام حجم سرعت همه میشه 128 :/ اینم مثل ترافیک داخلی گفته درست میشه ولی کو تا بشهنقل قول:
اینترنت دست پخت مسئولین کم سواد باهمراهی شرکت های فوق العاده سودجونقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام
دوستان من یه سرویس 200 گیگ 18 ماهه رزرو کردم به نظر شما قبل از این که اونو فعال کنم تبدیل به سه ماهه 900 گیگ کنم به صرفه هست یا نه ؟
تا جایی میدونم فقط پارس آنلاین سرویس های ۳ مگ به بالا رو تا ۱۶ مگ باز میزارهنقل قول:
خب خیلی از سایتها روی سرور های داخلی و خود اسیاتک هستن و دانلودی هم هستن اما وقتی دانلود میکنی محاسبشون سرور خارجی احتساب میشه حالا سرور داخلی منظور کدوم هاست اونا که خودشون فقط تعریف کردن؟نقل قول:
اره اینحور شده فعلا .نقل قول: