دوستان دیروز تازه سرویس گرفتم برای اولین باز مشکل نوسان پینگ دارم زنگ میزنم میگن مشکل از مخابراته میخواستم ببنیم شمام مشکل دارین؟
Printable View
دوستان دیروز تازه سرویس گرفتم برای اولین باز مشکل نوسان پینگ دارم زنگ میزنم میگن مشکل از مخابراته میخواستم ببنیم شمام مشکل دارین؟
سلام دوستان من یوزر 7 ساله صبانتم و تا حالا 10 تا یوزر بیشتر معرفی کردم
همیشه سرویس 128 3 ماهه جمعا 9 گیگ و میخرم
و استفاده اینترنتم تو همیشه ثابته هیچوقت چیز جدیدی به کارم اضافه یا کم نشده چون این سیستم کاری و نه دانلود آهنگ و فیلم
همیشه وقتی این سرویسو میخریدم 2 ماه و 20 25 روز میکشید مصرفم تو این 7 سال
اما این دفعه سر 35 روز تموم شده تازه با توجه به اینکه 2 گیگ هم این دفعه هدیه گرفتم یعنی 11 گیگ در 35 روز
ریز مصرفو ک چک کردم دیدم مثلا 1 هفته همش مصرفم 0 بوده یه دفعه واسم 24 ساعت زدن و 1 گیگ احجم مصرفی رد کردم
زنگ زدم پشتیبانی میگه 100% تو همون 24 ساعت 1 گیگ مصرف کردین و تو اون هفته مصرف نداشتین
در صورتی که هرشب من سر کار میرم و گزارشات کاریم هست
خلاصه راهی هست که دنبال کنم یا نه ؟
بدجوری اعصابم خورده
اقا من امروز سرویس 3 ماهه 2 مگابایت 3 گیگ ویژه جشنواره رو ثبت نام کردم . طبق قول و قراری که با طرف داشتم حداقل سرعت دانلود رو 400 گفت به من و گفت از این پایین تر نمیاد :n13:
لی الان که این دو سه صحفه اخیر رو خوندم دیدم که دوستان برای دانلود شبانه مشکل داشتند و از حجمشون کم میشد که اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره اصلا .
حالا من موندم چیکار کنم برم تا دیر نشده سرویس رو عوض کنم و از مخابرات سرویس بگیرم یا بمونم با همین صبا نت ( به شرطی که این مشکل شارژ خوردن شبانه اش حل بشه ) چون من فقط به قصد دانلود شبانه این سوریس رو گرفتم تا شب ها بزارم دانلود فیلم وسریال و بازی :n02:
حالا در اخر ممنون میشم اگر از دوستان کسی در مورد ریزه کاری های این صبا نت کمی برام توضیح بده تا یه وقت متضرر نشم . مثلا ریزه کاری های در مورد نحوه مصرف حجم که بشه حجم کمتری استفاده کرد یا اینکه ساعت دانلود شبانه رو چطور تنظیم کنم تا از حجمم نخوره تو شبانه و ریزه کاری هایی مثل این :n16:
سرعت دانلود شبانه 2 مگ حجمی چقدره دوستان ؟
برای اطلاع دوستان :
من دیشب از ساعت 2 گذاشتم ببینم حجم محاسبه می شه که نشده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونور هم تا خود 7 دانلود می کرده که بازم محاسبه نشده :
بنابراین اونایی که از 2 تا 7 بودن الانم از 2 تا 7 هستن . اما اتفاقی که چند شب پیش افتاد قابل تامله.
نکته ی دیگه سرعت دانلود بود که تا وقتی من بیدار بودم حداکثر به 70 می رسید که من در همین شرایط ماه پیش با 150 راحت دانلود می کردم.
الان وضعیت صبانت چطور هست ؟ آسیاتک که منهدم شد درخواست جمع آوری دادم آیا ارزش داره بیام صبانت یا اینم ترکیده :n02:
کسی تهران از مرکز قدس از صبانت هست؟
من از اول این ماه سرعت اینترنتم اومده پایین. از دو هفته ی پیش که دیگه خیلی داغون شده بود. گفتم حالا انتخاباته و دسته صبانت نیست. اما یه هفته هم از انتخابات گذشت بهتر نشد که هیچ، دو سه روزه که اصلا دیگه قابل استفاده نیست. دیروز صبح هم که کلا قطع شده بود تا شب. الان هم (11 صبح شنبه) که سرعت دانلودم که همیشه (غیر از شبانه) روی 120-140 بود شده 20 (در بهترین حالت). :n30:
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره یا مشکل از منه؟ مشکل سراسریه یا از صبانته؟
من که چنین مشکلی که میفرمایید ندارمنقل قول:
ولی کلا سرعت از اینی هم که هست پایین تر خواهد اومد با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان ( البته در ساعات شبانه )
این وضع ساعتی دانلود دیشب
کلا یک ساعت،یک ساعت و نیم آخر سرعت میره روی 150-160 و وقتی به 10-15 دقیقه آخر میرسه سرعت میشه 300-400
البته بعضی شبا اینجوریه بعضی شبا که کلا تعطیل!