پی امت که نیومد ولی خودم چند روز پیش برای سرویس 1 مگ گفتم دان استریم رد بزار رو 6 گفت باشه شاید تو پشتیبانی چند نفر این کار رو نکنن ولی خیلیا انجام میدننقل قول:
Printable View
پی امت که نیومد ولی خودم چند روز پیش برای سرویس 1 مگ گفتم دان استریم رد بزار رو 6 گفت باشه شاید تو پشتیبانی چند نفر این کار رو نکنن ولی خیلیا انجام میدننقل قول:
نقل قول:
سلام
یک مورد جالب! من طرح ۲ مگ نا محدود دارم الان یک سالش تموم شده! یعنی امروز اخرین روزشه!
رفتم داخل پنل در قسمت سروریس ها -> پرداخت ها و شارژها دیدم تا حالا ۱۳ تا فاکنور برای این طرح برای من صادر شده! سرویسی که ۱۲ ماه بوده چطور ۱۳ تا فاکتور صادر شده براش؟ فاکتور اخر تاریخ صدورش مربوط به ۲ ابان یعنی ۲ روز پیشه! که هنوز منتظره بره رو قبض تا پرداخت بشه.
قبض میان دوره گرفتم گویا مبلغ فاکتور اخری هم رفته روی قبض! دزدی تا چه حد؟؟
همون سال پیش تاریخ دقیق می خواهید؟ فاکتور اول همون فاکتوری است که ۱۲ ماه زمان را اوکی کرده.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم این مخابرات اصلآ به 12 ماه اهمیت نمیده و توی مدت این یه سال هر ماه که ماه جدید میاد فاکتور میندازه. اصلش اینه که ماه اخرو دیگه حساب نکنن ولی این مخابرات بی شرف این کارو میکنه و باسه همین میشه 13 تا فاکتور.تازه این ماه اخر و که فاکتور میندازه و شارژ میکنه خیلی ها مجبورن تو چند روز تا سرویسشون تموم نشده اون شارژو مصرف کنن. مثل شما:n35: منتها من حدسم اینه که اگه طرح مورد نظرو از 15 ام ماه به بعد ثبت نام کنیم و همون موقع هم فاکتور بندازه دیگه ماه بعد فاکتور نمینندازه و اخرش میشه 12 تا. طرح کمپین پارسالم همین کارو کردم و ماه بعد رو فاکتور ننداخت. الانم که ماه اخرمه و سرویسم شارژ شده تا اخرای همین ماه وقت دارم مصرف کنمش. از این جهت بهتره طرح ها رو همیشه اخرای ماه ثبت نام کنیم.
معلوم نیست چه مرگشه هر روز دارن سامانه درست میکنند و سرعت هم آشغال شده.
این 2 تا ادرس سامانه واسه شما باز میشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح تا حالا قطعه هنوزم معلوم نیست تا کی وصل میشه
ما که قسمت پشتیبانی هستیم نمیدونم علت چیه بعد زنگ که میزنید انتظار دارید چی بشنوید.بعدشم نمیدونیم تا کی قطعه
جالب اینه که یه سری دوستان اینجا میان بد و بیراه به پشتیبانی میگن. البته حق هم دارن چون از اونور خبری ندارند.
خب من بهتون خبر میدم
قسمت پشتیبانی مخابرات به هیچی دسترسی نداره،هیچی
فقط میتونیم بهتون یوزر و پسورد بدیم و چک کنیم قطع هستید یا وصل تقریبا چیزی شبیه سامانه که خودتون وارد میشید.ما حتی به پسورد مشترکین را هم نداریم.
میتونید تست کنید،زنگ بزنید 2020 بگید من پسورد جدید نمیخوام پسورد فعلی را میخوام.
شما بیاید تو قسمت پشتیبانی با اینا جواب بدید ببینیم چی میگید.
یه سری حرفا و کارایی هم که بهتون میگیم از روی تجربه هستش وگرنه از روی مشاهداتمون هیچی نداریم بگیم.
مخابرات قسمت پشتیبانی رو ت..مش هم حساب نمیکنه
از لحاظ سرعت و سرویس واقعا خوبه ولی قطع و وصلیاش زیاده که اگه درست بشه خوب میشه.
این چند هفته بعدی هم سیستم کانفیگ خودکار مودم اضافه میشه،شابد بدرد بخور باشه
شاید
حالا بیاید پشت سر پشتیبانا بدتر بگید[emoji40] [emoji40] [emoji40]
Sent from my HTC One
نقل قول:
حالا فارق از اینکه کلا مشکل داره و اینا
ولی همکارانی خانومتون که صبح ها تشریف دارن بعضا اطلاعاتشون خیلی خیلی کمه ! بهش میگم من لینکم پریده مشکل چیه میگه پینگ 8.8.8.8 بگیر !
خب انکار نمیکنم ولی شاید از فشار کار زیاد باشهنقل قول:
شما هم اگه هر ماه بالای 6000 تا تماس جواب بدید ممکنه اشتباهات دیگه هم انجام بدید
Sent from my HTC One
اقای توسلی شما به دل نگیر اکثر مواقع وقتی داریم به پشتیبانی بد و بیراه میگیم در واقع داریم به مخابرات میگیم.:n02:
اقا توسلی یکم بی ادب شدیا