دوستان عزیز ایا شما هم امروز با اینترنت مشکل دارید؟
صفحه خیلی کند باز میشه سرعت دانلود خیلی نوسان داره .
با تشکر.
هادی
Printable View
با تشکر.
هادی
تو روز بین 280 تا 300 . شبم کفش 120 . شبا بعد ساعت 3 ممکنه مثه روز بشه و دوباره بره بالا 250 ممکنم هست همون 120 بمونه. بستگی داره چه شبی باشه. اصولا 5 شنبه ها تا 4 5 صبح همون 120 میمونه و بالاتر نمیره:13: با تورنتم اگه تکنیک خاصی به کار نبری بین 110 تا 200 .نقل قول:
ضمنا به لطف دولت عزيزمون هيچ سايتي برا آپلود عکس نمونده که بخوام اسپيد تست بذارم ديگه...! واقعا که...
منم دقیقا همین مشکل شمارو دارم.اندیشه خیلی اعصاب خرد کن شده تازگیا.نقل قول:
بله دوست عزیز همین الان هم چند ساعت مشکل دارم و نهاتا سرعت 1 کیلوبایت درثانیه هست اصلا نمیشه سایتی باز کرد همین صفحه رو 4 دقیقه موندم کامل باز شه پیام بنویسمنقل قول:
جالبه پاسخ پشتیبان اندیشه درمورد سوالی که دیروز پرسیدم که چرا قطعه سرویس رو بخونید ایشون گفتند مشکل مرتفع شده اما همچنان مشکل باقیست
-----------------------
(15421) 1389/11/14 01/01/1900 8:18:00 AM
با سلام. مشترک گرامی، به دلیل شکستگی فیبر نوری در ورودی استان، تمامی شرکتهای موجود در استان با کندی سرعت و در زمانهایی با قطع کامل اینترنت همراه بودند که هم اکنون مرتفع گردیده است. با سپاس اندیشه سبز خزر
من که مشکل خاصی ندارمنقل قول:
نقل قول:
ضمنا به لطف دولت عزيزمون هيچ سايتي برا آپلود عکس نمونده که بخوام اسپيد تست بذارم ديگه...! واقعا که...
کد:www.aks98.com
سرعت دانلود 0.9 تا 5 کیلو بایت در ثانیه!:2:
عجب سرعتی؟!!!:18:
منظور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افزایش پهنای در ایام دهه فجر این بود؟:28:
اندیشه هم که میگه خط شما مشکلی نداره و طبیعیه!:34: در ضمن میگه فیبر نوری دوباره پاره شده!:37: وای دوباره هوا برفی شده و دید کشتی ها کم، و لنگر کشتی خورد به فیبر! :16::39:
خدا بخیر کنه!:19:
ملت گزارش بدین دیگه فقط اوضاع اندیشه خرابه یا بقیه هم مشکل دارن؟؟
بچه های اندیشه تو رشت هم مشکل کانکت شدت دارین؟ ارورهای مختلف میده 678.734.619
با هزار دردسز کانکت شدم.
نقل قول:
بله
منظورشون دقیقا همین بود!:2:
راستی این اینترانت ملی که تموم میشه کارش؟
کسی خبر داره قراره چطوری باشه دقیقا؟؟؟
سلام
الان اوضاع بهتر شده!
سرعت دانلود بین 50 تا 120 اما بیشتر روی 70 !
پینگ زیر 200
128 محدود اندیشه مرکز 7
خدا کنه دوباره خراب نشه! و گرنه باید روی شاتل فکر کنم!
راستی اوضاع شاتل چجوریه! مخصوصا 128 eco