قانون شبکه میره زیره سوال! شما دعا کن سرعت واقعی رو بهت بدن بقیه پیش کشنقل قول:
Printable View
قانون شبکه میره زیره سوال! شما دعا کن سرعت واقعی رو بهت بدن بقیه پیش کشنقل قول:
راستش شبانه رو حذف کردن ولی بخاطر شکایات بیش از حد مردم و تخلیه های زیاد برگشتن ولی الان که برگشتن شانسی شده یعنی شما ممکنه این ماه 10مگ بگیری شبانه به اکانتت اضافه بشه ولی ماه بعد 128 یا هر سرویس دیگه ای بگیری ولی شبانه بهش اضافه نشه شاید هم 3بار گرفتی شبانه ای به اکانتت اضاف نشدنقل قول:
پس الان شما یه شکایت بزن تو سایت 195 / سرویس دهندتو انتخاب میکنی ... میگی اقا من شبانه به اکانتم اظافه نشده... پیاز داغشو هم زیاد میکنی... شک نکن امتحان کردنش ضرر نداره... تاحالا شکایت کردی اصلا؟نقل قول:
نه برا این موضوع شانسی بودن شکایت نکردم باید یه وقتی باشه که خونه باشم که اگه زنگ زدن خودم باشمنقل قول:
بابا زنگ بزن... برا این که دیگه نمیخواد خونه باشی فقط زنگت میزنه میگه اقا درستش کردیم... شماره موبایلت رو بده... حق گرفتنیه کاکو ... دادنی نیست
من 5 شنبه شکایت کردم نمیدونم کسی فردا زنگ میزنه یانه....
ولی بنظرم اون کسی که زنگ میزنه کار به سیستمت نداره فقط ازت سوال میکنه مشکلت چیه ؟ها امیر؟ درست میگم؟
حتما حضوری میرم تنظیم مقررات بعدش اگه جواب نگرفتم 195 شکایت میکنمنقل قول:
منم دقیقا 5 شنبه شکایت کردمم ( کاری به صحبتای این یارو ندارم) فردا ساعت 10 صبح منتظر تماسشون باش (برنامه کاریشون رو حفط شدم...)نقل قول:
اره میگم که برا مشکل رفیقمون فقط زنگ میزنن میگن درستش کردیممم موقع ثبت شکایت بگه که فقط به موبایلم زنگ بزنید. خلاص
حاجی اسم کوچیکتو بهم نگفتی...میخوام این سری بگم این پسر خالمه اون فلان جا زندگی میکنه و مشکل من رو داره! ببینم بازم میتونه بپیچونتم؟نقل قول:
برای مشکل چی؟کاشی فردا زنگ بزنن بگن حلش کردیم چه خوب مشد:n19:
هر جور میلته داداش ولی گره ای که با دست باز میشه رو میخوای با دندون باز کنی؟نقل قول:
حتما حضوری میرم تنظیم مقررات بعدش اگه جواب نگرفتم 195 شکایت میکنم
نمیشه که به حرف یه داداشی که گفته مشکل از یک سوم کردنه منم بگم اره بیخیال شکایت! تا لحظه ای که درست نشه انقدرررررررر شکایت میکنم که بمیرن... داشتم با اقا فرشاد صحبت میکردم... اخه تو قراردادش دزدی کردن... مال اون خیلی راحت قابل پیگیریه.نقل قول:
البته دلتم خوش نکنن! برا مشکل ما فقط میگن تیم ویور رو باز کن!
امشب دیگه نور الانور شده!!!!!!!!! برا پست دادن اینجا باید 10 دقیقه صبر کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست اسپید گرفتم اپ نشد
0.19 مگ
سرعت21
من امروز تازه نتم وصل شده .. سرعتش صبح که وصل شد رو 800 بود :n09: خیلی خر کیف شدم گفتم امشب 10 گیگ دانلود میکنم . از صبح چشم تو ساعت بود تا ساعت 2 بشه :n20:حالا که 2 شده رو 40 کیلو بایت :n03: .. یه سوال داشتم .. قبل از ماه رمضان هم اینطور بوده ؟ یا ماه رمضان که شروع شده این طور شده ؟ درست میشه ایا؟
بعد یه سوال دیگه:n02: اگه پهنای باند اختصاصی 1 مگ بگیرم که سرعت دان رو 800 باشه چند در میاد ؟ ارش داره ؟ اونم افت سرعت داره ؟
سلامنقل قول:
دیگه این روز ها فکر کنم کمتر جایی نامه بخواد. تا سرعت 10 مگ هم بدون نامه میشه گرفت. البته آی اس پی انتخاب کنید که تو منطقه سما ترافیک کمتری داره
Sent from my Phone
عجب سرعتی داره!:n02:نقل قول:
پهنای باند 1 مگابیت سرعت 120 به شما میده شما چیزی حدود 7 مگ احتیاج دارید برای سرعت 800 که اینترنت اختصاصی هم مگابیتی حساب میشه. کلا هزینه خیلی بالایی خواهد داشت اصلا به صرفه نیستنقل قول:
موفق باشید
Sent from my Phone
اگه راس ساعت 2سرعت پایین میاد بدون از اکانتینگه حالا دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثلا ممکنه ذخیره کردن پهنای باند باشه یا مثلا تغییر سیاست شرکت یا مثلا محدود کردن بدلیل دانلود زیاد و ضرر زدن به شرکت و.....نقل قول:
اينم سرعت افتضاح ماست 2 مگابيت
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
شک نکنید اقا حامد یا تو منطقه ای هست که پارس زیاد کاربر نداره.. یا منطقه تجاری.....نقل قول:
میبنید که دوستمون هم مشکل داره! داداش فکر کنم نبومده مجبور بشی بری! از ماه رمضون حدودا کم و زیاد برا همه به مرور این مشکل بوحود اومده که فعلا شبانه رو هواست....
یعنی خدشون سرعت دانلودمو کم میکنن ؟نقل قول:
بهشون زنگ بزنم چی بگم ؟:n29:
من نمیدونم یعنی سرعت بیشتر از این میخواید؟؟؟!!!!!نقل قول:
داره بیشتر از 2مگ قانونی میده
عزيز من اصلاً شبا دانلودم زير 700 نمى يومد.الان بيشتر از يكماهه اينجورى شده.خودشون سرعت رو تا 9 مگ بالا برده بودن.نقل قول:
آره یه برنامه اییه از تو اون سرعتت رو محدود کردن زنگ بزن بگو از اکانتینگ سرعت شبانمو محدود کردید سرعتو بالاتر ببرید که فکر نکنم به حرفت گوش بدن ببین برو از سایت های ملی مثل p30day.com یا دانلود ها یه فایل دانلود کن اگر سرعتت پایین بود شک نکن از اکانتینگه مثلا میان دان استریمتو رو 9مگ میبندن ولی بعدش با اکانتینگ سرعتو محدود میکنننقل قول:
رفیق خدارو شکر کن! من سرعتم 50 هست!!! 2 مگابیت هم دارمنقل قول:
پس از اکانتینگ محدودینقل قول:
من هاى وب 8 مگابيت هم دارم خيلى عاليه دانلود زير 1 مگابايت نمياد ولى خب رايگان نداره.نقل قول:
ميخوام صبانت 12 مگابيت رو امتحان كنم كسى شمالغرب تهران هست كه صبانت رو امتحان كرده باشه؟
من دارم محتواى 4K دانلود ميكنم حجمشون زياده.
الان دارم تست می کنم باز چند تا چیز جدید کشف کردم!
1) سرعت دانلود از سایت هایی که سرورشون خارج از ایرانه شبها محدود می شن
2) هر لینک دانلود نهایت 100 kb ترانسفر می گیره! یعنی من الان 10 تا لینک گذاشتم همزمان دانلود شه این وضعیت رو دارم اون 2 تا پایینی واسه uploadbaz بالایی ها واسه ------
کاکو هنوز به روز ما نیفتادی... نفست چاقه!نقل قول:
ما 1000 تا فایل هم همزمان از soft 98 بزاریم هم سرعت همونیه که با 1 لینک دانلود کنیم!
بخدا راهش همینه... همه اونایی که مشکل دارن با خودشون باید ببینن چند چندن؟ یا باید بمونن و پول بریزن تو گرده این پارس یا اینکه خودشونو از شرش راحت کن... حتی تو قران هم داریم که اقا اگه روزیت نمیچرخه هجرت کن... یعنی الان از اون وضعیتاستا.... بخدا قسم فقط موندم ببینم بعد عید فطر درست میشه...یا نه...شورش رو دراورده.... اخه اونی که تازه قرار داد نوشته هم سرعتش 40 هست... اکونتینگی اصلا در جریان نیست... مشکل از جای دیگست.... سرعت 2 مگابیت من که نباید 40 50 باشه! بابا ایها ناس این پست هارو دارم برای شما میزنم.. نیا اقا نیا خانم پارس نمیتونه راضیت کنه
اینجا همه دانلودر هستند نه ؟ دوستان گیمر مشکل تایم اوت لحظه ای دارند ؟ من که چند شبی که چک کردم مسیر xcr2 (فرانسه) و بعضی شب ها عمان و بعضی اوقات هم فرانکو از بقیه بهترند اما تایم اوت لحه ای هنوز هست.دوستان در خارج هستند مودم رو روشن میکنند و راحت به بازیشون میپردازند بدون هیچ نگرانی .حالا من باید قبل از Raid فقط یک ساعت مودم رو ریست بدم تا مسیر خوب برای گیم بیاد و تازه با این استرس که تایم اوت های لحظه ای ، داخل بازی شما رو فریز نکنه . کی میخواد این اینترنت stable بشه (محدود هم نیستم اخه )
پ.ن : زمانی بود پارس پینگش 240 بود و مسیر Flagtel هم بود اما یک دون تایم اوت نمیداد .
مشکل خطم هم نیست . ویندوز هم درست هست و Tcp Frequency و Tcp no delay هم برای گیم تنظیم شده است.
محتوای مخفی: modem
رفیق پینگتون چند هست ؟نقل قول:
واسه من با بعضی مسیر ها 120 هست البته نمیدونم امروز چه خبره همش 180 هست (با 4.2.2.4 )
تایم اوت نداشتم اگه هم بوده خیلی کم
سلام. من با 4.2.2.3 پینگ 127 و با 8.8.8.8 پینگ 145 160 که تا اخر شب به خاطر تغییر مسیر ممکنه تا 180 هم برود.نوسان و تایم اوت لحظه ای هست که برای گیم انلاین خیلی بده.من هم تایم اوت ندارم اما تایم اوت لحظه ای ادم رو داخل بازی بیچاره میکنه و فقط هم توی گیم انلاین competitive اینطوری خودش رو نشون میده.(مثلا 2 تا تایم اوت بعد باز پینگ و باز همینطور برای چند ثانیه ادامه داره تا دوباره فیکس فیکس بشه و خب این احتمال هست که دقیقا وسط درگیری Freeze بشید و خیلی روی اعصاب هست) امیدوارم درست بشه چون شکایت هم بکنی فکر کنم تنها چیزی که مهم باشه اینه که چقدر idm به شما شبانه رایگان بده ! right ?نقل قول:
بهت میگم من خرشانسم بفرما زنگ زدم نمایندگی شهرمون میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نمی دیم:n03:نقل قول:
ما رو باش کلی دلمون خوش کردیم بریم 12 مگ صبانت
من امشب پارسم تموم میشه احتمالا تمدید کنم بره
میگم بهنام هم نیست بیاد یک چند فحش به این پارس بده دلمون خنک بشه:n02:
واسه منم بعضی وقتا یهویی پینگ به مدت چند ثانیه میشه 1000 و دوباره برمیگرده(حتی تو بازی ساده ای مثه teeworlds هم این مشکلو داشتم)نقل قول:
خیلی رو اعصابه
دوستان بنده شکایتی که گفته اند کردم مربوط به ادوات زیر ساخت پارس در شهر خودم می باشد چه جوری می تونم برای ساعت رایگان از این ها خسارت بگیرم چون سرویس بنده تو این ساعات با اختلاا سرعت روبرو بوده است ؟؟
زنگ زدم پازس انلاین شهر خودمون (بوشهر) بهش میگم اقا چرا سرعت من تا 1:55 دقیقه بامداد تا 800 میره ولی تا ساعت 2 میشه رو 50 تا 40 نوسان داره >>:n03: میگه باید ساعت همون 2 زنگ میزدی
بهش گفتم اگه امشب تا 800 رفت که رفت نرفت تخلیه میکنم .. تا اینو گفتم گفت ممکنه درست نشه :n04: گفت تا 3 شنبه صبر کنید درست میشه:n20: