اصلا شبانه نمیدونی چطور باید دانلود بکنی ولی پشتیبانی بهم گفت اگر دو روز پشت سر هم 2 ساعت دانلود داشته باشی محدود میشی باید کمتر دو ساعت باشه ...................
Printable View
اصلا شبانه نمیدونی چطور باید دانلود بکنی ولی پشتیبانی بهم گفت اگر دو روز پشت سر هم 2 ساعت دانلود داشته باشی محدود میشی باید کمتر دو ساعت باشه ...................
با سلام به همه دوستان:11:
1- متن نامه ظاهرا مشکلی نداشت و کسی هم به جز یکی دو نفر نظریاتشون رو نگفتن:13: پس بنابراین این متن ارسال خواهد شد.
2- اسامی دوستان ارسال شده به من ولی ناقص هستش که بعضی از دوستان نام و نام خانوادگیشون رو ندادن، لطفا هر چه سریعتر نام و نام خانوادگی و محل سکونت خودشون رو اعلام کنن
3- نامه بعد از تکمیل شدن اسامی ارسال خواهد شد.
:11:
اقایون منو داداشم که هر دو ECO-128 داشتیم و هر دو تو یک شب و ساعت محدود شدیم هم شناسه مونو دادیم !
جواد وزیری
حسین وزیری
مازندران - شهرستان بابل
پس لطفا شما هم همکاری کنید و اسم و فامیلیتونو کامل بدید تا جواب بهتری در بر داشته باشه !
مرسی
پس ما ک.شیم؟؟؟؟؟؟؟
مهدی سجادپور
2011302277
2011302277
دوستانی که با اسم مستعار نام کاربریشون رو فرستادند در صورت تکمیل نکردن نام کاربری، اسمشون حذف میشه
و دوستان دیگه هم که نام محل سکونتشون رو نفرستادند تکمیل بفرمایند
نقل قول:
مخابرات که دانلودش حجمی نیست بعدشم سرعته 256 کیلوبایتت از 27 بالاتر نمیره چون الان دارم بهت میگم نگی شنیده نمیدونم از کی شنیدی سرعت 70تاست
دوست عزیز من 800 مگ دان کردم محدود شدم .!نقل قول:
تازه من شهرستانم و مطمئنم که نصف پورتهاشونم خالیه.
این یه مرضه که درمانی ندارد!:27:
سلام.داش مخابرات ما حجمی و با سرعتی که گفته شده است! خودم کانفیگ کردم و تست کردم. چون تازه راه اندازی شده اینجا.درظمن نامحدود هم نداریم ما اینجا :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
کاملا تایید میشه.خودم تست کردمنقل قول:
رفتم نمایندگی میگم شبا چرا اینجوریه؟ میگه فقط شهرستان ما اینجوری شده(!) بقیه کشور خوبه! انگار از پشت کوه اومدیم ما!
توجه مهم:
دوستان عزیز با اجازه جواد ی جان
1- عزیزانی که اسمشون در این لیست به صورت مستعار نوشته شده
2- همچنین دوستانی هم که نام شهر محل سکونت خود رو ننوشتن
لطفا مجددا به صورت کامل مشخصات خود رو طبق جدول زیر برای جوادی جان بفرستند
وسایر دوستانی که در این جدول اسمشون جا افتاده نام محل سکونتشون رو بفرس
اسامی مستعار حذف خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جلوگیری از سوءاستفاده و حفظ حقوق شما اسامی و شماره ها به صورت ناقص در جدول قید گردیده . مثلا شماره 2 در جدول پیمان چبا شماره 65.....6410
صفحه دوم
مثال چیزی که برای جوادی یا، بنده میفرستید : علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
من که شاتل کنسل کردم!! برید یه ای اس پی دیگه...
این شاتل دیگه شورشو در آورده
آقا اسم مارو هم بنویس
محمد دوست محمدی 2310200307
سمنان
سلام. دیشب با آسیاتک تو 5 ساعت 1.5گیگ دان کردم که برا شب اول خوب بوده.
برای کسایی که میخوان ISP عوض کنن.
مزایای آسیاتک: نداشتن محدودیت حجمی دانلود شبانه، پینگ عالی، سرعت خوب.
معایب: نمیدونم شاید برای من اینجوریه ولی down/up stream من ثابت نیست و هر چند وقت یکبار تغییر میکنه.
یه پیشنهاد برای شکایتنامه: اگه میشد یه ستون وضعیت هم اضافه کرد که بدونن این طرفی که شکایت کرده فسخ کرده یا هنوز داره استفاده میکنه خوبه.
ولی مشکلی که هست اینه که ممکنه شک کنن که مثلا من که فسخ کردم، اصلا مشترک شاتل نبودم.
با سلام نژادسیستانی هستم ، لطفا با ذکر شماره شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکل فنی خود را مطرح بفرمائید تا بررسی نمایم .در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تهران(23099 ) و یا نمایندگی شهر خود
تماس حاصل نمائید.باتشکر
ایمان رونقی 01:08:16
شما گفتی بعد دو هفته محدودیت من تمام میشه
الان از دو هفته گذشته
چرا من هنوز محدودم؟
جواب دقیق و واضح
cs109 01:09:21
چه کسی به شما این مورد را گفته است؟
ایمان رونقی 01:09:28
تمام همکاران شما
بارها و بارها صحبت کردم
من اینجا منتظرم
cs109 01:12:32
معمولا یک ماه طول می کشه نه دو هفته
ایمان رونقی 01:12:40
متن گفت و گو رو دارم
دقیقا
صریحا
گفته شد دو هفته
نه یک ماه
تکلیف من چیه؟
نمیشه که هرکی از راه میرسه یه مشت دروغ بگه
نمایندگی بیرجند هم گفت دو هفته طول میکشه
چرا الان سرعت من محدوده؟
گل لگد نمی کنم
چرا من هنوز محدودم؟
....
.......
..........
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد
اومدین شاتل بدبخت شدین طرف داره مستقیما دروغ میگه!
بهترین کاری که شاتل میتونه انجام بده اینه که در نمایندگیاشو گل بگیره یه سر به بخش اسیاتک تو همین سایت بزنید متوجه میشین!!از نمایندگی میپرسم چرا محدود میکنید شبا مگه سیاسته شاتله!!!!!:2:
خداحافظ ...... :)
بعد از 3 سال اشتراک از شاتل برای همیشه از این شرکت خداحافظی کردم
تا سه چهار روز دیگه سرویسم جمع آوری میشه
امروز هم رفتم با آسیاتک قرارداد بستم تا ببینم وضعیت این شرکت چطوره
یه سرویس 768 Dedicated هم گرفتم با ماهی 3 گیگ و 23 هزار تومن + شبانه رایگان
الطاف جدید و مشتری مدارانه شاتل در امر سرویس دهی به مشترکان محترم !!!!!
در باره محدودیت 35 روزه ام سوال کردم طرف دید واااااااااااااااااااااااا اقعا دیگه به من ظلم شده اینو گفت(یعنی میخواست بگه با دلسوزی به فکر منه!!!)
ادامه :
با سلام
به همه این دوستان اطلاع رسانی کردم که اطلاعات خودشون رو تکمیل کنند و از نام حقیقی خودشون و شهر محل سکونتشون استفاده کنند.
با کمال احترام در صورتی که نامشون حذف شد جای گله و شکایت نباشه. پیرو شکایتنامه که دست جوادی هستش بنده هم در حال تکمیل اسامی هستم
به یه سری از دوستان هم که معلوم نیست شرکت کردند پیام دادم. اگر تکراری نباشند
مثال چیزی که برای جوادی یا، بنده میفرستید : علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
اخرین اطلاعات از محدودیت شاتل!!
موضوع محدودیت توسط خود مدیرعامل ..... شاتل و یک تیم خاص اجرا میشه که هیچ فردی جز این گروه هیچ گونه اطلاعاتی از نحوه کار نرم افزار بلک لیست ندارن
دوره های محدودیت نا معلوم هست و هیچ حساب و کتابی نداره
اگر بخوان یک هفته ، یک ماه شاید هم واسه همیشه میتونن یک کاربر رو محدود کنن
سلام و خسته نباشید به همه دوستان من هم به سهم خودم پیگیر شکایت از این شرکت به سازمان مقررات رادیویی هستم برای ثبت شکایت به این آدرس مراجعه کنید :
همچنین شکایت خودتون رو به شماره 021-88464556 فاکس کنید با شماره تلفن 021-88112919 می تونید پیگیری کنید و مسئولش هم آقای ساری خوانی به شماره تلفن 021-88113019 هست. شما هم پیگیر کار خودتون و شکایت کلی از این شرکت باشیدکد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
سلام دوستان من سرویس شاتل دارم و ازش راضی هستم تا اینجا میخواستم سرویس اینترنت تهرانم هم شاتل کنم ولی نمی شما ها چرا ازش اینجوری نوشتید
اینها عکس های سرویس من هست و دانلودهای رایگان من که شبی 4 گیگ دانلود می کنم
سرعت آپلودم 135 کیلو بایت و دانلودم 270 کیلوبایت
و پهنای باندم 2 مگابایت هستش
با سلام به همه دوستان
با تشکر از دوستانی که همکاری کردند:11:
عزیزانی که اسمشون در این لیست هست هر چه سریعتر به صورت پیام خصوصی مشخصات کامل خودشون رو طبق جدول زیر ارسال کنند تا در شکایتنامه قید گردد
مثال : علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نفر اول لیست اگر اسم محل سکونتشون رو تایید کنند متشکر میشم
هادی عزتی جان شرمنده 2 بار اسمت تو لیست اومده
دوستانی هم که تا الان مشخصاتشون رو ندادند این آخرین فرصته
عزیز منم اولش همینجوری خندون بودم بذار به روز 7 برسه اونوقت میای اسمتو تو اون شکایت نامه می نویسی. :27:نقل قول:
درود
سرویس یک مگ تو ایران و شرکت ها ... اگه تقسیم بر 8 کنیم میشه 128 کیلو بایت
این 128 کیلو یعنی حداقل سرعت یا حداکثر سرعت ؟
سرویسهای 1 مگ باید سرعتشون چند باشه حدودا میانگین ؟
یعنی حداکثر !نقل قول:
بین 12.8 تا 128 کیلوبایت !
میانگینشم میشه 128+12.8 تقسیم بر 2 :31:
درودنقل قول:
حالا چرا 12.8 ؟
البته این قضیه بماند که شرکتا یه سری میاین بالاتر از حد مجاز خود اون سرویس طرف سرعت روزانه میبرن بالا
مثل شاتل
ولی کلا میخوام از نظر تئوری و عادی .. نرمال... بدونم
llkkaa @ اندکی صبر دوست عزیز ... برا ما هم اوایل اینطوری بود چیزی هم که شما گذاشتید همش برا چند شبه میخوای منم تصویر دانلودم رو بزارم ؟
من فردا اشتراکم تمام میشه هنوز نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم اینجا نه صبانت هست و نه اسیاتک
پارس انلاین هس که کسی از اطرافیانم نداره مخابرات هم که جرئت نمی کنم با دولت وارد معامله بشم!
پارس میگن بد نیست نمیدونمنقل قول:
pol-1024-2gig پارس آنلاین بگیر. بخصوص اینکه شما هم بیرجندی و منطقتون خلوت هست . افت سرعت شب زیاد نداری اونجا.نقل قول:
پارس محدود نمی کنن اگه سرعتت پایین بیاد واسه ترافیک هست.
تا چند روزه دیگه کاملا بسه میشی فعلا حال کن هر چی تونستی دانلود کن مطما باشه تا 3 روزه دیگه شبها مثل منی که الان 17 روز هستش و شبانه سه کیلو بایت سرعتم هست و سرعته من من چند برابر شما هستش eco2048 حتما بسه میشی
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
تا چند روزه دیگه کاملا بسه میشی فعلا حال کن هر چی تونستی دانلود کن مطما باشه تا 3 روزه دیگه شبها مثل منی که الان 17 روز هستش و شبانه سه کیلو بایت سرعتم هست و سرعته من من چند برابر شما هستش eco2048 حتما بسه میشینقل قول:
پاک شود ...
من 5 ماه هر ماه 88گیگ دانلود کردم. ولی اجرای قانون محدودیت از مهر جدی شده و همه رو محدود میکنن.نقل قول:
خاک تو سرشون نمیدونن 90% تیلیغاتشون از طرف مشترکان پرمصرفشون بوده؛ حالا میبینیم چجوری میوفتن به .... خوری. :21:
راستی دوستان عزیز من دیشب تو 5 ساعت حدود 2.8گیگ دانلود شبانه داشتم و فکر کنم حداکثر سرعتی بود که برای من میتونه باشه (با توجه به شیر و ...) بنابراین راضی کننده هست. اینو گفتم برای کسایی که احتمالا میخوان وضعیت دانلود شبانه ی آسیاتک رو بدونن، تازه صفحات وب هم خیلی خوب باز میشن، کمی پکت لاست داره و پینگ حدود 200میلی ثانیه میره بالا. (سرویس 2مگ 3 ماهه).
MTU رو درست کنید مشکل پکت لاست احتمالا حل میشه.نقل قول:
چجوری؟نقل قول:
اگر میشه پ.خ کنید. :11:
یه چیزایی درباره ی MTU و Fragment شدن پکت ها شنیده بودم ولی جدی نگرفتم. اگر میشه روش و لینک نرم افزاری رو بدید که برای ویندوز 7 کار کنه.
سلام دوباره،
چیز پی ان من درست شده و سرعت خیلی خوبه!!!
شما هم دست شده تو شاتل؟
سلام
من الان دقیقه 8 روزه که شبها سرعتم کاملا افتضاح شده سرعتم بین 2 تا 3 کیلو بایت هست قبلن مشکلی نداشتم سرعتم بد نبود دانلود شبانه نسبتا خوبی داشتم ولی حالا .....از ساعت 1 شب تا 8 صبح اصلا هیچ صفحه وبی رو باز نمیکنه سرعت بخوره تو سرشون حالا چرا صفحه با نمیکنه.....خلاصه تصمیم گرفتم از شاتل کوچ کنم و خوشبختانه نزدیک 10 نفر هم از دوستان شاتلیمو راضی کردم از شاتل کوچ کن چنان تبلیغاتی بر علیه این شاتل گور به گور شده بکنم که تمام اشتراکهاشون برن یه شرکت دیگه مثلا همین امروز 2 نفر رو نگذاشتم برن شاتل :21:
این دوستان تا الان مشخصات خودشون رو کامل نکردند
hosseinf722@gmail.com
mehranarsenal
yaser1365
93٪ اسامی تکمیل شد تا الان 3:40AM
بعد از 20 شب، یک شب دانلود داشتم و شب بعدش حتی نمیتوانم صفحه وب باز کنم!؟
با این وضعیت دانلود شبانه باید از شاتل رفت!
اگر دانلود رایگان شبانه را برمیداشتند و دانلود شبانه با محدود ترافیک و با سرعت بالا ارائه می دادند بهتر بود!
(شاتل کاربرانی که دانلود شبانه داشتند را محدود و تنبیه می کند!)