من دیروز تبدیل کردم به 1 مگ دیدم سرعت از 130 شروع میشد میرسید به 30 کیلو باید یه ساعت بعدش بردمش رو همون 512نقل قول:
Printable View
من دیروز تبدیل کردم به 1 مگ دیدم سرعت از 130 شروع میشد میرسید به 30 کیلو باید یه ساعت بعدش بردمش رو همون 512نقل قول:
سرعت دانلودش خوبه ولی پینگ خیلی بدی داره
باز دارن برای قند شکن یه خوابی میبنن که اینجوری شده
من با شاتل هیچ مشکلی ندارم تو ارتباط
ولی مخابرات تو بازی آنلاین بعد از یک دقیقه قطع میشه و time out میشه کلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نمیدونه دکتر محمود واعظی در مورد فیلترینگ و سرعت نت چیزی گفته یا نه؟ :n02:
ظاهرا بیشتر تو کار سیاست هستن تا مخابرات امیداورم وزارت ارتباطات سیاسی نشه :n13:
پیشنهاد میکنم به این تایپیک یه نظرسنجی در مورد رضایت کاربران اینترنت مخابرات اضافه بشه.
آیا دفعات تغییر طرح در یک دوره،محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
نه محدودیت ندارهنقل قول:
پینگ::n09:
:n19:کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=784ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=783ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=785ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=788ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 783ms, Maximum = 788ms, Average = 785ms
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=525ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=538ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=544ms TTL=44
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 525ms, Maximum = 544ms, Average = 535ms
یعنی هر دوره که هزینه میاد روی قبض هر تعداد روزی که با مثلا سرعت 512 باشه با تعرفه 512 محاسبه میشه و باقیش تا پایین دوره با 1 مگ !نقل قول:
متوجه نشدم منظورتون رو.
راستی چرا نام مخابرات کلا حذف شده ... ما از استان تهران اینترنت نمیگیریم! از شرکت مخابرات استان تهران (TCT) میگیریم !! :n10:
دقیقا با کیانوش جان 100% موافق ام اینجا اینترنت مخابرات تهرانه نه اینترنت استان نهران خواهشا مسولین انچمن پیگیری کنننقل قول:
اینم اینترنت 1 مگ ساعت 2:38 شب
نه اتفاقا وزیر ارتباطات تو ایران تنها کاری که باید خوب بلد باشه شنا کردن و پاچه شلوار بالا زدن و لنگ به کمر بستنه، همونجوری که میدونید لنگر های کشتیها توی خلیج فارس همیشه میخورن به کابلهای اینترنت (فقط هم به کابلهای ایرانا بقیه کشورا نه، فقط هم مواقع خاص ها مثلا نزدیک انتخاااا....و اینا) البته این کشتی ها مال شیطان بزرگ اند که میخوان مردم ما رو از داشتن اینترنت محروم کنند بالاخره اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه!، طفلک وزیر قبلی که انقدر رفت تو خلیج فارس این سیما رو بهم وصل کرد همیشه شلوراش خیس بود!نقل قول:
ولی از شوخی گذشته فکر کنم پهنای باند ها رو زیاد کنند اوایل البته، بعد یه مدت هم دوباره سرعتها به شدت بیاد پایین و به بهانه های مختلف(از قبیل افزایش قیمت پهنای باند بین المللی و حملات سایبری) سرعت اینترنت رو کند کنن و در عوض سرعت اینترانت داخلی رو خیلی خوب کنند جوری که اکثرا برن سمت اینترانت پر سرعت و ارزون و رفته رفته اینترنت ملی رو جا بندازند، ملت هم که کلا مچکریم
دوستان گوگل مپ رو زدن از کار انداختن ؟