من ميخوام ادبيات رو مختصر و مفيد مطالعه و تست داشته باشم ...
واسه هر سال يدونه كتاب بهم پيشنهاد كنيد كه همه مطالب رو پوشش داده باشه ...
من ميخوام ادبيات رو مختصر و مفيد مطالعه و تست داشته باشم ...
واسه هر سال يدونه كتاب بهم پيشنهاد كنيد كه همه مطالب رو پوشش داده باشه ...
مرسی دوست عزیز.منظورتون از گاج سفید میکروطبقه بندی هست درسته؟نقل قول:
راستی این فار فیزیک که فرمودید دو جلدیه یا تک جلدی؟
بله همون میکرو طبقه بندی هسنقل قول:
والا من چاپ قدیم تر فارو دارم که 4 جلد بود!پیش 1 دوجلد و پیش 2 هم دوجلد
منتها قسمت آزمونشم توش بود اما الان اینجوریه کتاباش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رضا سبزمیدانی، آرش زاهدی، بابک جوانمرد از مؤلفین کتابهای فیزیک اندیشهسازان
۸۸۰۰ تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رضا سبزمیدانی (مدیر دپارتمان فیزیک اندیشهسازان)،بابک جوانمرد
۸۱۰۰ تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رضا سبزمیدانی، علیرضا ایدلخانی
۹۸۰۰ تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رضا سبزمیدانی، بابک جوانمرد
از مؤلفین کتابهای فیزیک اندیشهسازان
۴۰۰۰ تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رضا سبزمیدانی، بابک جوانمرد از مؤلفین کتابهای فیزیک اندیشهسازان
۴۶۰۰ تومان
فرقی که الان با قبل کرده اینکه که یه قسمت تو کتاباش داشت بنام پله آزمون که تو چاپ جدیدش اونو حذف کرده و تو یه جلد جدید زده
باتوجه به اینکه گفتی حجمش کم باشه مسلما این بدردت نمیخوره اما بازم تاکید میکنم واقعا شیرین فیزیکو توضیح میده،منو که عاشق فیزیک کرده
دوست عزیز بارها و بارها واس ادبیات تو این تاپیک و تو این 867 صفحه بحث شده که باید مبحثی خوند اما حالا که اونجوری نمیخوای کتابای کلک خوبننقل قول:
واس هر مقطع یه کتاب داره که "و" به "و" کتابو بررسی کرده
بعد اون گاج سبز(سبز،رنگ کتاب هس) هم همینطوره
تستم اگه خواستی خیلی سبز،اونم واس هر مقطع یه کتاب داره
واسه اموزش فار زیاد نیست من پیش 1 ضعیفم:(
؟
پیش 2 فیزیک خیلی سبز اموزشش بهتره ؟
مبحثي خوندن دقيقا يعني چي ؟يعني تاريخ ادبيات ها و املا و اينا رو جدا بخونيم ؟نقل قول:
كلك چطورياس ؟ اموزش و نكات و تست ؟
بله دقیقا یعنی همیننقل قول:
تو همین چن صفحه رو ببینی من دوسه جا واس دوستان مختلف لیست کتاب خوبارو معرفی کردم
کلکم اومده همه چیو گفته دیگه،نثر یا نظمهارو معنی کرده،آرایه هارو گفته توشون،قرابت هارو گفته و تمرینهارم حل کرده و ...
تستم داره
درواقع یجورایی شسته رفته اومده همه چیو گفته اما اشکال کار اینجاس که نیومده یاد بده چیکار کنی،اومده ماهی واست گرفته،نه ماهی گیریو یادت بده
بیشتر بدرد بچه هایی میخوره که ادبیاتشون خوبه و به مباحث مسلطن و حالا میخوان خودشونو محک بزن،و یا بچه هایی که امتحان نهایی دارن هرچن که خودش ادعا کرده واس کنکوره
من چون دارمش هنوز میگم اما اونجوریم نیس که اینو بخونی تو کنکور نتیجه نمیگیری،میگیری اما با وقت بیشتر صرف کردن
حجمش بنظر زیاد میادنقل قول:
منم اون اول که بچه های همین تاپیک اونو پیشنهاد دادن همین حسو داشتم و البته از فیزیکم بدم میومد اما خداییش برخلاف ظاهر غلط اندازش خیلی مباحثش قابل فهمه
حجم زیاد واسه کاریکاتورا و صفحه آرایی خاصشه
بنظر من کتاب خیلی خوبیه اما باید حتما خودت ببینیش بعد بخری،چون ممکنه حجمش بزنه تو ذوقت و از خوندش بیفتی
فیزیک 2 خیلی سبز اتفاقا به نظر من از کتاب فیزیکایی هس که ضعیف کار کرده
واس همینم هس که خیلی سبز داره مولفشو عوض میکنه و آقای مصلایی این کتابم احتمالا تالیف کنن(آقای نوکنده مولف فیزیک پیش 2 هستن)
یعنی واسه اموزش فار بخرم؟ الگو چی؟
تستای فیزیک چی؟
از گاج سفید بهتر ؟
یا همون گاج خوبه
؟
سانی جان بهتره اگه تو پیش کتاب فیزیکی داری همونو بخونینقل قول:
توصیه من واسه کسایی هس که تازه میخوان کتاب بخرن
باورکن هیچکی مثه من با کتابا سروکله نمیزنه،اونم بخاطره اینه که من بیشتر از اینکه دوس داشته باشم سر کلاس بشینم دوس دارم اون مطلبو حالا به صورت کتاب یا جزو بخونم
اونقد انتشارات مختلف باهم فرقی نمیکنن بخدا
هیچ کتابی شمارو نفر اول کنکور نمیکنه،سعی کن به جای وقت کذاشتن واس پیدا کردن کتابی به جای کتابی که الان داری،رو همون کتاب وقت بذاری
باورکن من این فارو با هیچ کتاب فیزیکی عوض نمیکنم اما همین من بهت توصیه میکنم پولتو الکی خرج نکنی
درمورد گاج هم بله،فعلا بهترین کتاب فیزیک تو تست هس که طرفدارای بیشتری داره
البته خیلی سبز و الگو البته تستشم هس اما گاج طرفداراش بیشتره
در مورد الگو هم بگم که من فیزیک 2 و 3 رو دارم،کتاب خوبیه،منکه ازش راضیم اما به خوبیه فار مباحثو از ساده تا پیشرفته توضیح نداده