دوست عزیز اگه منظورت با من بوده من اسمی از ساعت رایگان که بگم از ساعت 1 شروع میشه یا نه چیزی نگفتم و در مورد دوم من از نمایندگی پرسیدم گفت به صورت اتوماتیک نمیره روی دانلود رایگان حالا دیگه درست و غلطش پای خودشوننقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه منظورت با من بوده من اسمی از ساعت رایگان که بگم از ساعت 1 شروع میشه یا نه چیزی نگفتم و در مورد دوم من از نمایندگی پرسیدم گفت به صورت اتوماتیک نمیره روی دانلود رایگان حالا دیگه درست و غلطش پای خودشوننقل قول:
تهران که از ساعت 1 شروع میشه و به صورت اتوماتیک میره روی رایگان
توی سایت نوشته
ولی تعجب میکنم این دوستمون میگه شهرستان از ساعت 2 شروع میشه رایگانش
بله شیراز هم از ساعت ٢ شروع میشه تا ٨ صبحنقل قول:
خودش هم اتوماتیک میره رو شبانه و نیاز به ریست نداره
tapatalk
1- ابتدا به پنل کاربریت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل زیر را برو
3- الان سرویسی را که میخواهی از منوی آبشاری انتخاب کن ( که من توی تصویر سرویس 1 مگ برنزی را انتخاب کردم) و بعد از انتخاب روی # کلیک کن
4- در این مرحله مبلغ پرداختی به صورت خودکار توسط آسیاتک محاسبه و نمایش داده می شود، حال باید نوع پرداخت (آنلاین یا بانک مجازی) را انتخاب و مبلغ واریز گردد (بالافاصله پس از پرداخت سرویس فعال میشود)
به نظرتون تغییر بدم به 1024 ارزش داره؟؟سرعت دانلودم از 20 هست تا 50 با این سرویس 512-تهران-مرکز الغدیر
تعرفه ها چقدر عوض شده !!!!!!! :n04::n04:
این تعرفه های 256 ......
اینم تعرفه های 512
کاش میشد یه نظر سنجی گذاشت!
دوستانی که نامحدود میگیرن، شما آسیاتک با این تعرفه های جدید ترجیح میدین یا از یه شرکت دیگه سرویس میگیرید؟
دوستان سرعت دانلود سرویس های حجمی توی ساعات رایگان میشه همون سرعت اسمی قرارداد درسته ؟ مثلا 512 و 1 مگ سرعت دانلودشون توی ساعات رایگان چنده ؟ :n12:
اول از همه که سرعتت برای 512 پایین است، ابتدا با پشتیبانی تماس بگیر و پیگیری کن ببین مشکل از کجاست؟نقل قول:
خوب اگر سرعت سرویس یک مگ هم مثل سرویس 512 تون باشه احتمالا 80 تا سرعت دانلود میده که به نظر من اصلا جالب نیست و ارزش نداره
رایگانش 64 و 128 کیلوبایتنقل قول:
اما ساعات عادی فکر کنم هر دو 480-500