سلام خدمت همه دوستان عزیز ، وقت همتون به خیر و سال نو مبارک عزیزان:11:
غرض از مزاحمت ، بنده در مورد عکس و دوربینهای عکاسی کاملا بی تجربه هستم و هیچی نمیدونم ، بنابراین تصمیم گرفتم مثل همیشه مزاحم شما عزیزان بشم و ازتون بخوام در این مورد راهنماییم کنید،
پیشاپیش سپاسگذارم:11:
1.لطفا یک یا چند دوربینی رو به بنده معرفی کنید بین قیمت 250 تا 280 هزار تومان ، که بشه بهش اعتماد و کرد و تا چند سال برای آدم دردسر نداشته باشه و ارزش این قیمت رو داشته باشه و عکسهاش کیفیت خوبی داشته باشم ، چون کسی بهم سفارش کرده که براش جستجو کنم ، ازتون خواهش میکنم دوربینی رو معرفی کنید که طرف بگه ایول به خاطر پیشنهادت :27: (برای مصرف خانگی میخواد)
2.برای خودم یه دوربین میخوام که با یه رم 16 گیگ (و یا کمتر) و یه کیف تا سقف 100 هزار تومان باشه ، با این مشخصات که بالای 10 مگاپیکسل باشه ، بتونه از یه رم 16 گیگی ساپورت کنه و عکسهای با کیفیتی بگيره ، راستش میخوام هر جا كه ميرم همراهم باشه ، چون به شدت علاقه مند به جمع کردن عکس خودروهای کلاسیک و قدیمی ، مخصوصا خودروهای آمریکایی هستم میخوام با خودم همیشه ببرم تا اگر موردی رو دیدم عکس بگیرم،
3.اگر سایتی رو میشناسید که با هر دوربین دیجیتال،یه عکسی از یه جایی گرفتن و بعنوان نمونه گذاشتن خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید،
با سپاس فراوان از شما دوستان عزیز،موفق و پیروز باشید،خدا نگهدار.:11::40: