-
بارسا هم 1-0 برد با گل مسي.
-
نقل قول:
قبل از هر چیز برد رو تبریک میگم. خوشحالی میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
بازی نسبت به بازی قبلی بازی بهتری بود ولی بازم خیلی خوب نبودیم. نکته جالب این بازی درخشش گاگو بود که بعد از چند بازی ضعیف یه بازی خوب ازش دیدیم. پاس گلش فوق العاده بود!
لینک دانلود گل:
کد:
http://rapidshare.com/files/22299183...realmadrid.avi
نکته بعدی در بازی دیشب درخشش دوباره ی په په بود که ثابت کرد یکی از بهترین های تیم هست.
نکته خوشحال کننده بعدی بازی مارسلو در پست دفاع چپ بجای هاینزه بود و به نظر میرسه راموس به این نتیجه رسیده که این هاینزه چیزی بارش نیست.
---------------------------------
میرسیم به نکات منفی بازی دیشب که میدونم خیلی از بچه ها ممکنه خوششون نیاد ولی باید گفت:
1- باز هم هانتلار در دقیقه 60 تعویض شد. تو چند بازی اخیر راموس ثابت کرده که تعویض اولش همواره هانتلار هست. صادقانه بگم این تعویض شدن های دقیقه 55 و 60 باعث نابودی هانتلار میشه.
2- باز هم رائول 90 دقیقه ثابت بازی کرد و باز هم نمایش بسیار ضعیفی داشت. من هنوز دلیلی برای ثابت بازی کردن رائول در همه بازیها پیدا نکردم...
3- خوانده راموس آمار خوبی داشته. ولی بعضی کارهاش باعث میشه آدم تو توانایی هاش شک کنه. تو دو بازی اخیر ما با 3 مهاجم بازی کردیم و تو هر بازی فقط 1 گل زدیم.
وقتی ما با 3 مهاجم بازی میکنیم قدرت بازیسازی رو از خط میانی میگیریم و خلاقیت در تیم به حد صفر میرسه. وقتی رائول و هانتلار و هیگواین همزمان تو زمین هستن هیچکدوم نمیتونن کار خودشون رو انجام بدن:
هیگواین پستش مهاجم هست نه هافبک راست یا چپ و با رفتن به لبه خط 70 درصد کارایی هیگواین میاد پائین.
رائول مهاجم هست و با اومدن مداوم به عقب و نقش هافبک رو بازی کردن کاراییش خیلی میاد پائین. عامیانه تر بگم رائول اصلا مال این پست نیست و بازی کردن رائول به عنوان هافبک بازیساز (!!!) هم باعث میشه آمار گلزنی خودش بیاد پائین و هم باعث میشه کیفیت تیم و قدرت بازیسازی تیم بیاد پائین.
هانتلار مهاجمیه که توپ میخواد. باید تو هیجده قدم بهش توپ برسه تا اونوقت عیار خودش رو نشون بده و همونطور که گفتم متاسفانه با 3 مهاجمه بازی کردن تیم قدرت بازیسازی خط هافبک به پائین ترین حد ممکن میرسه و بیشترین ضربه رو همین هانتلار میخوره.
به نظر من ما باید از این 3 نفر فقط دو نفر رو بفرستیم تو زمین.
اگه راموس بخواد به همین شیوه پیش بره و با این ترکیب اشتباه به مصاف حریفان بره من بعید میدونم بتونیم بقیه بازیها رو ببریم.
خیلی خوب دیدی!!!
آفرین: دی
البته باید توجه داشت که راموس میخواد بازی خوبی با گذاشتن سه مهاجم به نمایش بزاره، اما متاسفانه بازیکنای ما اون بازیکنا نیستن!
مثلا تو بارسا، هانری میتونه جایی که هیگواین کار میکنه، کار بکنه! اما هیگواین نه! یعنی نه به خوبی هانری!
یا مثلا رائول در پشت هانتلر، که بدترین نقطه هست واسش!
ما بازیکنای خوبی برای میانه میدان داریم، اما هیچ کدوم خلاقیت و تکنیک پاس دادن گوتی یا زیدان رو ندارن!
اگه کاکا بیاد، میتونه یه سروسامونی بده، اونقت از اشنایدر و وندروارت هم بهتر بهره میبریم
-
-
تبریک میگم دوستان ! قهرمانی مال ماست !
-
-
رئال مادريد در آستانهي خلق يك ركورد جديد
خبرگزاری پارس فوتبال :
تك گل پيروزيبخش دقيقهي 49 «مارسلو» برابر ركرتيوو هوئلوا در بازي ديشب، هفتمين برد پياپي بيرون از خانهي سپيدپوشان مادريدي را رقم زد و آنها را در آستانهي خلق يك ركورد جديد در عرصهي باشگاهي قرار داد. ركورد 7 پيروزي پياپي بيرون از خانه پيش از اين تنها توسط تيم فصل 1960/61 كهكشانيها بدست آمدهبود و در صورت پيروزي برابر سويا در بازي يكشنبهي آينده دو تيم، اردوي تحت رهبري خوانده راموس موفق به شكستن اين ركورد و ثبت ركورد جديدي در تاريخ باشگاه مادريدي خواهد شد.
با احتساب بازي ديشب، سپيدها 7 بازي پياپي بيرون از خانهشان برابر تيمهاي مايوركا، نومانسيا، اسپورتينگ گيخون، اسپانيول، اتلتيك بيلبائو، مالاگا و ركرتيوو را با پيروزي پشت سر گذاشتهاند. نوار اين بردهاي بيرون از خانه ميتواند برابر تيمهاي سويا، والنسيا، ويارئال و اوساسونا نيز تداوم يابد.
شايان ذكر است كه در 16 بازي گذشته، كهكشانيها با به ثمر رساندن 37 و دريافت تنها 5 گل موفق به كسب 15 پيروزي و 45 امتياز از 48 امتياز ممكن شدهاند. تيم رئال مادريد در حال حاضر با كسب 72 امتياز و پس از بارسلوناي 78 امتيازي، در ردهي دوم جدول لاليگا قرار دارد.
-
-
بازیه بعدی هم :
سه شنبه ، 1اردیبهشت
رئال - ختافه
ساعت 23:30
تلویزیون هم نشون نمیده.
-
آره. مرسی. اینا میان. اما هنوزم عکسای اون سایت مشکل داره. مثلاً همین عکس توی امضات! :13:
-
به گزارش RmadridFC: پپه گفته در رئال مادرید میماند و به این تیم متعهد است. این در حالی است که شایعه شده بود اگر نیازهای او برآورده نشود او قراردادی جدید امضا نخواهد کرد. این بازیکن پرتغالی متولد برزیل گفته به ترک برنابئو فکر نکرده و میخواهد نامش در کتاب تاریخ باشگاه درج شود.
مپلر لاوران لیما فریرا با قراردادی 30 میلیون پوندی از پورتو جدا شد و به رئال پیوست و در تیم جدیدش نشان داد که ارزش این پول را داشته. بحث او بر سر قراردادی جدید با رئال ادامه دارد و چون هنوز به جایی نرسیده رسانهها گفتهاند او شاید تیم را ترک کند. با این حال پپه با صراحت میگوید: «در مادرید خوب و خوشحال هستم. همه چیز باید سر فرصت انجام شود. آرزوی من این است که عضوی مهم از مادرید شوم و اسم من در کنار بهترینها بیاید. تنها با کار و تلاش است که به این هدف خواهم رسید.