[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تک کانکشن = جلبکنقل قول:
زنگ زدم میگه مرکزت برای 16 مشکلی نداره، خطم هم که درسته. دو هفته دیگه مبین نت تموم میشه فن آوارو امتحان میکنم ببینم چی میشه.
در عرض یک روز نظرت متحول شد!!!:n13:نقل قول:
بنظرت اگه با سرعت 4 مگا کارت راه میفتم و 4 مگا میخریدی بازم به مشکل میخوردی؟
نه نظرم متحول نشد من الانم میگم کیفیتش برای من واقعا خوب بود از لحاظ پینگ ولی متاسفانه سرعت کم بود ...نقل قول:
من نمی تونستم با سرعت 3.7 مگ کار کنم چون واقعا کاربری من اجازه نمیده مثلا آپدیت بازی که قبلا تو 40 دقیقه دانلود می کردم باید تو 6 ساعت دانلود میکردم این برای من قابل قبول نبود حالا اگر 8 مگ میدادن میشد تحمل کرد ولی زیر 4 مگ نه ...
من صبح زنگ زدم واسه تغییر سرویس که به من گفتن نمیشه گفتم خودتون پریروز گفتید که میشه حالا میگه نمیشه بعد گفتم چرا 16 میفروشید ولی عملا 4 مگ هست گفت به ماربطی نداره و زنگ بزن به بخش پشتیبانی ...این حرف رو بخش فروش به من زد که مجموعه شون فروش رو برعهده داره !!!!
خیلی عجیب و شگفت آور بود وقتی به این واضحی به شعور آدم توهین می کنن معلومه که تخلیه کنم !!!
قیمتارو کدوم قسمت تدوین می کنه ؟ بخش پشتیبانی یا فروش ؟ مسلما این طور برخورد کردن خیلی بده حداقل جسارت داشته باشن و قبول کنن ...
الان کلی به من ضرر زدن هم مالی و هم تایمی شکایتم اصلا به جایی نمیرسه فوقش تماس میگیرن پولی در کار نیست به لحاظ خسارت تلف کردن وقت و هزینه من ....
پول رانژه رو هم که دیگه نمیدن چون میگن دادیم به مخابرات ....
بخش دوم سوالت واضح نیست!! من کلا با 4 مگ مشکل دارم ونمی تونم کار کنم .
وصل نشده........
لینک مودمت اومد ؟نقل قول:
نهنقل قول:
رفت فردا
مخابرات که میگه به روز کار میکنن پس ۴ شنبه رانژره شده ولی یه چیزی خرابه این وسط که لینک ندارم
فن آوا هم انداخت فردا :n30:
پیشگامان تعرفه هاش رو به روز کرد و بین المللش هم 1/3 حساب میشه یعنی برای سرعت 16مگابیتش میشه 300 گیگ بین الملل که فعلا از تمام شرکت ها زد جلو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تعداد شکایات از فن آوا خیلی زیاده
همون طور که موقع خرید یک جنس میگن باید ریتینگ کاربرا توی آمازون و ... رو لحاظ کرد الانم باید تعداد شکایات از شرکت ها رو لحاظ کرد
فعلا سمت فن آوا نیاید از نظر من
من که فعلا همون مخابرات می مونم و همزمان از شبانه همراه اول هم واسه دانلودهای حجیم استفاده می کنم تا نظرات مردم بیشتر برسه