نقل قول:
من تو این مرکز هستم . خوبه بد نیست . رو 9 مگ بستن سرعتم روزها 800-900 اما شبها که رایگان میشه بگیر نگیر داره . یه شب 6 گیگ دانلود می کنم یه شب 1 گیک
Printable View
نقل قول:
من تو این مرکز هستم . خوبه بد نیست . رو 9 مگ بستن سرعتم روزها 800-900 اما شبها که رایگان میشه بگیر نگیر داره . یه شب 6 گیگ دانلود می کنم یه شب 1 گیک
برای جمع اوری خط باید تلفنی درخواست بدیم
یا که بریم نمایندگی؟
شما چه سرویسی گرفتی؟ سرویس های نامحدود رو استفاده کردی؟ برای من بیشتر سرعت در طول روز مهمه. هرچی سرعت روز بیشتر باشه بهتر. شبا معمولا دانلود خاصی ندارم.نقل قول:
این کارارو با هم میکنی!نقل قول:
4 5 روز مونده به پایان قرار داد زنگ میزنی میگی پورتمو قطع کنید.
فردا شبش تو 195 درخواست میزن یکه اره اینا حتی دم اخر میخوان اذیتم کنن...( قانونش اینه که تا 72 ساعت باید تخلیه بشه)
من میگم حداقل بزار عید فطر بشه.....نیازی به مراجعه حضوری نیست
شما چه سرویسی داری؟ سرویس های نامحدود رو هم تو این منطقه داشتی؟ برای من بیشتر سرعت روز مهمه. هر چی بیشتر باشه بهتر. شبا معمولا دانلود خاصی ندارم.نقل قول:
سلام
از کجا بدونم خط منو رو چند مگ بستند؟
دانلودتون با IDM چقدره؟نقل قول:
از طریق ِ Downstrem تو تنظیمات مودم هم میتونید بفهمید.
با IDM حدود 30نقل قول:
و در Downstream 5 تا گزینه هست کدومشو بگم؟
دوستان یه سوال :
برای تخلیه از پارس آنلاین باید با نمایندگی پارس آنلاین شهرمون تماس بگیرم یا با پارس آنلاین تهران ؟؟
دوستان صبر کنید با هم میریم خوب:n14:نقل قول:
روز جدایی رسیده.. ؟!×
به هر 2 تاش تماس میگیری!
پشت سرشم یه شکایت میکنی تو ساینت 195
بعد نگه چرا شکایت کردی ؟؟ یعنی اگه 3 روز گذشت و تخلیه نشد شکایت بزنم ؟؟نقل قول:
متاسفانه پارس دیگه طاقتم رو طاق کرده و باید هر چه زودتر از شرش راحت شم بعد از 5 سال سابقه در پارس !!
چند روز دیگه سرویست تمومه؟
جون من بزار 5 6 روز از عید فطر بگزره.... بدلم برات شده فرجی میشه
بعدشم... غلط میکنه بگه! دیگه داری میری... هر چی هم خواستی فحششون بده. دیگه چیزی ندارن به بترسوننت باهاش
اگه خیلی گیر داد و خواستی متحرمانه تخلیه کنی
بگو میخوام شرکت های دیگه رو هم تست کنم
نه کاکو باید بگه اینا دزد تشریف دارن و من هر چی شکایت کردم غلطی نکرید برام.. نمیخوام... تازه من باشم میگم باید بهم جبران خسارت بدن...نقل قول:
سلامنقل قول:
از اون یارویی که زنگ زده بود میگفت پهنای باید یک سومه دیگه خبری نشد ؟
بپرس کی قراره درست شه :n27:
بهم گفته فردا شب شیفته برا شبانه ساعت 3 زنگش بزنم! ببینه میتونه کاری کنه برام یا نه... حتما خبرشو اینجا میزارم....نقل قول:
من دو ماه دیگه از سرویسم مونده قصدم این بود که صبح حجمم رو تو روز تموم کنم و بعدش زنگ بزنم درخواست تخلیه بدمنقل قول:
دوست عزیز شما روو چشم ما جا داری چشم رفیق بخاطر شما این یک هفته هم صبر میکنیم..... اما چشمم آب نمیخوره :n03:
نوکرتم حاجی...داداش نمیخوام دلخوشت کنم... ولی امیدش هست... حساب اینو هم بکن اگه الان بریم و درست بشه دوباره باید سر خودمون بزنیم بیایم پارس... یک هفته دیگه وایسا اگه درست نشد با خیال راحت میریم.... به امید اینکه درست بشه وامیستیم ولی اگه درست نشد هم پیشنهاد میدم حمتو تو روز تموم نکنی و ادعای خسارت کنی! حساب میکنن یه پولی میدن... حالا تا اون روز فعلا وامیستیم... یه تجربه اینه که از این به بعد فقط 1 ماهه بگیریم! خوبیش اینه من خیل یوقته به این نتیجه رسیده بودم که 1 ماهه خیلی بهترهنقل قول:
اگه پارس آفلاین به جای این سیستم مسخره مدیریت ترافیکش که همه رو محدود کرده میومد یه طرح مثل طرح فشفشه های وب میداد خیلی عالی میشد
حسابش کن تو تایم شبانه رایگان پارس آنلاین تا 7:14 صبح من حدود 500 مگ میتونم دانلود کنم اما اینجوری پول برق و اصطلاک سیستم بیشتره چون 5 ساعت
روشن بوده و برق مصرف کرده فقط برا 500 مگ !! حال اگه یه طرحی مثل فشفشه میداد که 15 گیگ رو 9 تومن و سرعت دانلود هم با روزانه یکی بود خیلی عالی میشد
رفیق بنظرم این شبا دانلود نکن اصلا... اخه 500 مگ چیه!؟ ربطی به مدیریت ترافیک نداره باور کن داداش! اخه مدیریت ترافیک باید روزانرو هم محدود کنه؟! من الان سرعتم 30 کیلو بایت شده در روز!نقل قول:
اقا اصلا چرا اینطوری بگیم؟ 15 تومن 9 گیگ هم نمیصرفه.... یک فیلم میشه 15 هزار تومن.. بهتره به جای این ایده ها به پارس گوشزد کنیم که مطمعن باشید این پولی که دارید میگیرید شک و شبهه داره! یعنی حرومه اقا!
اگه میبینید 6 7 نفر دارن تو این تاپیک میگن داریم میریم و مراحل رو میخوان طی کنن برا تخلیه پورت پس بدونید کابرا دارن سرازیر میشن سمت بقیه شرکتا پس یا دست از سیاستای کثیفت بر میداری یا اینکه همش برا خودت! اینارو اینجا میگم چون مطمعنم این جا نمایندگانی داره که پارس بهشون پول میده برا تبلیغات ..... نمیخوام به کسی تهمت بزنم... در حدش هم نیستم ولی لا به لای اونایی که الان نزدیک 2 ساله دارن تو تاپیک هر روز بدون یک روز فاصله از سرعت خوب و درخشانشون تست میزارن که اره سرعت اینه دیشب 12 گیگ گرفتم 20 گرفتم شک نکنید هدفی پشت این قضیه هست... پس گول نخورید دوستان... انقدر شکایت کنید از پارس که امتیاز منفی بگیرن.... هر چی کارشناسش اومد تو سیستمتون و خواست راضیتون کنه با بهانه پهنای باند بگید نه اقا! یا درستش میکنی یا شکایتمو پیگیری میکنم.
بابا این پارس ادم بشو نیست
من خودم فقط مشکلم زمان یک هفته ای هست طول میکشه تا خطم تخلیه و از صبانت بگیرم والا همین امروز می رفتم یک شرکت دیگه
سلام این کدای dns گوگلو کجا باید وارد کرد؟
تو مودم قسمت تنظیماتنقل قول:
این کدا به چه دردی میخوره؟
خدا کنه انقدر عجله دارید بیاین صبانت نا امید نشید
ضد حال بخورید
ولی در نظر داشته باشید که ممکنه از صبانت هم شانس نیارید
سرویس 512 صبانت مشهد مرکز انقلاب
سرعت 376 کیلوبیت برابر 45 کیلوبایت هر ساعت 150 مگ دانلود در کل 750 مگ دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21:
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. :n12:
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
انتخاب درست DNS باعث افزایش سرعت در بازکردن PAGE ها میشه. رو دانلود تاثیری نداره.نقل قول:
نقل قول:
عزیز فکر کنم سرعت 2 مگ پاسخگوی نیاز شما باشه که در همه ای اس پیها نییازی به مجوز نداره
الیته بشرطی که سرعت دومگو بهت بده یعنی سرعت دانلد250کیلو حدودا
نمیگم کجا برو ولی در انتخاب ای اس پی دقت کن
دوست عزیز من همزمان با پارس انلاین صبا هم سرویس دارم بعد از عید سرعت شبانه شد 30 الان یکماهی هست شبانه صبانت میزان 120 شده دوباره و نه کم میشه نه زیاد فرقی که صبانت با پارس داره سرعت روزانه و شبانه اش ثابته یعنی مال من که روزام 120 هست شبانه هم همون 120 هستش و قطعی و کم کردن سرعت نداره ومحدویتی توی دانلود از سرور خارجی و داخلی نداره جالبه توی پارس دانلود از سرورهای داخلی به شدت محدود شده و اگه از یه سروری زیاد دانلود بشه محدود میشه پارس متاسفانه روزانه شم خیلی خیلی نوسان داره شبانه اش که جای خود داره متوسط دانلود صبانت شبی 2 گیگ هست برای من البته قبل از عید شبی 4 گیگ با سرعت 230 دانلود میکرد البته سرعت شبانه صبا به شدت شانسیه و برای هرکس فرق میکنه ولی پارس انلاین واقعا روی مخه حتی روزانه اش به شدت نوسان سرعت داره 90 درصد موارد سرعت زیر 30-40 کیلو بایته وتوی باز کردن صفحه های عادی وب هم مشکل داره پشتیبانی هم که میگه مشکل از مرکزه که اصلا اینطور نیست و بهونه واهی هستش من که امتحانی از پارس سرویس گرفتم قراردادم تموم بشه تمدید نمیکنمنقل قول:
والا 512 خوبه 45 تا دانلود میکنه! من اینجا دارم با 2 مگ 45 تا دانلود میکنم! این همون اخر خط هست که میگن؟!
ادم بعضی وقتا به به جایی میرسه که دیگه براش مهم نیست چی پیش بیاد... فقط اینکه دیگه با پولش یه مشت اش و لاش رو سیر نکنه کفایت میکنه... نمیدونم فکر کنم بهش بگن ارضای روحی...
به اونم که برسیم اونجا هم مشکل باشه جای دیگه... مهم اینه که ادم وقتی ADSL داره دوروزی که سرویس بهش میدن راضی باشه که فعلا راضی نیستیم....
الان زرتش هم در اومده مخابرات ما داره 2 مگ میده شبانشم رو 260 هست.... منتها چون من دنبال سرعت بیشترم فعلا سرعت بیشتر... اما اگه نشد مخابرات ... نشد شاتل. نشد فن اوا...
یه سوال
ایا درحالت کلی سرعت دانلود ممکنه از سرعتی که خط روی اون بسته شده تقسیم بر8 بیشتر شه؟
داداش درست نفهمیدم... میشه واضحتر بگی؟
2مگ-سرعت عالی ولی چه فایده وقتی دانلود شبانه نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت 260 هست؟ با IDM هم همینه؟ اگه اره که همچین هم خوب نیستنقل قول:
منظورم با صفحه باز کردن بود سرعت دانلود که 100کیلوبایت هم برا اینترنت محدود کافیهنقل قول:
مثلا الان 10مگ میدن سرعت دانلودش 1200کیلوبایت ولی شبانش شانسیه ولی اگه بدون شبانه مفتی بهم بدن بگن فقط ترافیک بخر واسش طرفش نمیرم همین سرویس هم اگه میدونستم شبانه نداره نمیگرفتم
یعنی برای منی که مثلا خطم روی4 مگ بسته شدهنقل قول:
توی ساعات روز که به قول خودشون سرعت به یک مگم میرسه از طرفی خط4 مگ تا500 میکشه
ایا امکان داره سرتم از500بیشتر شه؟
یه شکایت بزن تو 195...! طبق قرارداد شبانه داشت یا نه؟
نه اگه رو 4مگ باشه بیشتر نمیشه ولی اگه بیشتر باشه سرعت دانلود هم بیشتر میشه ولی بشرط اینکه از تو اکانتینگ محدودت نکنننقل قول: