زیاد کم نمیکنه در حد 30 مگ برا من بیشتر کم نمیکنه ولی بوده که یک گیگ هم کم کرده:n09:نقل قول:
Printable View
زیاد کم نمیکنه در حد 30 مگ برا من بیشتر کم نمیکنه ولی بوده که یک گیگ هم کم کرده:n09:نقل قول:
قبلا کم نمیکرد اما یه مدتیه مشکل پیدا کردن ....نقل قول:
دفعه قبلی حجم هارو برگردوندند اما این دفعه اصلا زیر بار نرفتن ... :/
شما از نرم افزار ایرانی "بیدار" استفاده کن 1-2 دقیقه مونده به 4 مودم رو تنظیم کن ری استارت شه ....
سلام .
من با پشتیبانی حرف زدم خواستم خطم رو بیاره رو 6 مگ قبول نکرد که نکرد ! میگفت اصلش 3 مگ هست ما گذاشتیم 4 !!!!!!
اینجا فکر کنم از پشتیبانی یکی دو نفر بودن ، بهم پخ بدین شمارمو بدم . مرسی
سلام کدوم سرویس ها شبانه بهتری دارند 1 مگ یا 128>512
1مگ...................نقل قول:
مصوبه تخفیف اینترنت برای فروشندگان اصلاح شد/ اعمال تخفیف 25 درصدی برای همه به جای 35 درصد فقط برای ADSLها
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت: مصوبه تخفیف 35 درصدی اینترنت برای ارائه دهندگان ADSL به 25 درصد تخفیف برای تمام فروشندگان این سرویس اصلاح شد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ناصر علی سعادت در یک نشست خبری از اصلاح مصوبه 181 کمیسیون تنظیم و مقررات ارتباطات در جلسه اخیر این کمیسیون خبر داد.
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور افزود: در جلسه روز یکشنبه مصوبه 181 که در آن 35 درصد تخفیف برای شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) روی اینترنت و تخفیف دیگری روی پاور در نظر گرفته شده بود به 25 درصد تخفیف برای تمام ارائه دهندگان اینترنت اصلاح شد.
وی توضیح داد: شکل قبلی مصوبه 181 در اعمال تخفیف برای بعضی فروشندگان اینترنت سبب ایجاد رانت در بازار میشد که اکنون با یکسانسازی تخفیف تمام ارائه دهندگان اینترنت از کوچک و بزرگ در شبکه یکسانی فعالیت خواهند کرد.
---------
به نظرتون فرقی به حال قیمت این شرکت ها میکنه؟
یک سوال سرح40 گیگ در 30 روز را فقط یه بار میشه استفاده کرد؟
چون 1هفته دیگه این طرحم تموم میشه میخواهم بدونم میشه تمدیدش کرد؟
این تعرفه موجود نیست که!!!!نقل قول:
فقط رو صفحه اول گذاشتن مردم رو فریب بدن بیان ثبت نام کنن وگرنه تموم شده وسه 1ماه پیش بود و نمیشه گرفت
این سرویس هم یه کد بهت میده که 1ماه 40گیگ بت میده و نمیشه تمدید کرد
نمیدونم
من الان چون این طرح برام فعاله نمیتونم بگیرم
اما اگه شما هم برات فعال نیست پس حتما تموم شد
بله سرویس های نامحدود رو که برداشتن ولی دوباره گفتن که تا اخر این ماه بر قرار میشن ولی isp مثل مخابرات میگه 1ماه سرعت 1مگ ماهانه 95 هزار تومان هست .
سرویس های حجم بالا که من داشتم 1ماه 20 گیگ اون رو هم برداشتم موقعه تمدید تماس گرفتم گفتن اینم برداشته شده سرویس بالای 10گیگ نداریم دیگه .