چرا اینترنت اینجوری ده ؟!؟! نصف بیشتر سایتها رو نمیتونم باز کنم - فقط با فیل کش باز میشن !!
Printable View
چرا اینترنت اینجوری ده ؟!؟! نصف بیشتر سایتها رو نمیتونم باز کنم - فقط با فیل کش باز میشن !!
سلام. دوستان یه سوال داشتم، می خواستم بدونم اگر برای مثلا 10 روز از طریق اینترنت سرعت اینترنتم رو 1 مگ بکنم (الان 256 هست، قبلا 512 هم داشتم) نحوه محاسبه هزینش چجوری میشه؟ همین 10 روز رو 1 مگ حساب میکنن یا کل ماه رو؟ ممنون.
به احتمال زیاد همون یه ماه رو حساب میکنن!نقل قول:
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
دیگه نتایج خودش توضیح کاملی بر وضع فعلیه !
البته این سوال خیلی وقته ذهن من رو هم مشغول کردهنقل قول:
متاسفانه دوستانی هم که تجربه تغییر پهنای باند رو داشتن هم توضیحی در این مورد ندادن
ولی قاعدتا هزینه باید نسبت به تعداد روزهای استفاده شده سنجیده بشه نه اینکه یک ماه یا دوره ی کامل رو حساب کنن !
که البته انصاف عزیزان محترم مخـابرات قبلا بارها به اثبات رسیده !
نقل قول:تا جایی که اطلاع دارم بعد از تغییر هر چند روزی که با سرعت قبلی داشتید محاسبه میشه و باقیش تا انتهای دوره سرعت جدید کل دوره رو با سرعت جدید حساب نمیکنن !نقل قول:
من یه بار از خود پشتیبانی پرسیدم گفت هر کدوم رو هر چقدر استفاده کنید همونقدر حساب میشه مثلا 10 روز سرعت 1 بعلاوه 20 روز سرعت 256، ولی از اونجایی که این پشتیبانی ها گاهی اوقات خیلی گیج میزنند خیلی اعتباری به این صحبتش نیست! گفتم شاید شما عملا تجربه کرده باشید ازتون بپرسم.
متوجه نشدم منظورتون رو.نقل قول:
همون 10 روز رو محاسبه میکنن من یه 10 روزی از 2m استفاده کردم دوباره تغییر دادم الان هم که هزینه اش اومده همون 10 روز حساب کردن
الان وضعیتتون چطوریه دوستانی که یه مگ دارن میتونن در روز پهنای باند 130 رو پر کنن ؟
اینم وضعیت 512 ما
نقل قول:
آره از صبح تا حالا با 130 دارم دان میکنم فعلا که وضعیت بهتر شده باید دید ادامه پیدا میکنه یا نه!