باسه تمدید باید حضوری بری البته تمدید نکنی بهتره. کمپین های جدید ارزونتره یکی از اونا رو بردار.نقل قول:
Printable View
باسه تمدید باید حضوری بری البته تمدید نکنی بهتره. کمپین های جدید ارزونتره یکی از اونا رو بردار.نقل قول:
به نظرتون دیوث تر از مخابرات وجود داره؟؟ طرح کمپین پارسال من 24 این ماه تموم میشه. تا حالا یکم هر ماه شارژ میشده. این ماه شارژ نشد منم گفتم شاید چون این ماه رو کامل حساب نمیشه و 24 روز دیگه تموم میشه شارژ نکردن برداشتم 1 گیگ خودم شارژ کردم. امروز که 4 ام میباشد برداشته شارژ شده. :n04: امروز رفتم مخارات طرح کمپین جدیدم رو فعال کردم. دقیقآ موقعی که برداشتم یوزر و پسورد رو زدم و با طرح جدیدم به اینترنت وصل شدم 4 گیگ هم کمپین قدیمیم شارژ شد نمیدونم حالا چه ارتباطی به هم داشتن ولی هر چی که هست این مخابرات خیلی دیوثه.:n21:
سلام دوستان شما هم برای ورود به سامانه مشکل دارین برای من باز نمیکنه اصلا سایتشو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
217.219.5.9
نقل قول:
دیوث ها از منم شارژ زردن من قصد جمع آوری داشتم ...4گیگ شارژ زردن فقط 4 روز مهلت استفاده بیشرفا
آقایون محترم اگر وقت ندارید شارژتون رو مصرف کنید یوزر پس رو پ.خ کنید تا من براتون مصرف کنم :n02:نقل قول:
من مشکلی ندارمنقل قول:
خوشبختانه ...دقایقی قبل با یک نفر به توافق رسیدیم برای مصرفش ...دیر گفتیدنقل قول:
امروز که مخابرات بودم طرف میگفت سامانه کرمش گرفته هنوز شارژا رو اعمال نکرده. اصلآ نباید طرحی برداشت که پولش رو قبض بیاد اینجوری مخابرات به هر بهونه ای هر غلطی میتونه بکنه.:n21: 4 گیگ شارژ من تاریخش رو زده 1 ام اونوقت یه دفه 4 ام ظاهر میشه.
سلام
یک مورد جالب! من طرح ۲ مگ نا محدود دارم الان یک سالش تموم شده! یعنی امروز اخرین روزشه!
رفتم داخل پنل در قسمت سروریس ها -> پرداخت ها و شارژها دیدم تا حالا ۱۳ تا فاکنور برای این طرح برای من صادر شده! سرویسی که ۱۲ ماه بوده چطور ۱۳ تا فاکتور صادر شده براش؟ فاکتور اخر تاریخ صدورش مربوط به ۲ ابان یعنی ۲ روز پیشه! که هنوز منتظره بره رو قبض تا پرداخت بشه.
قبض میان دوره گرفتم گویا مبلغ فاکتور اخری هم رفته روی قبض! دزدی تا چه حد؟؟
اولین فاکتور شما مربوط ب چه تاریخی میشه؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان ... میشه نظرتون در مورد این خط بگید چطوره ؟ دومگ مخابرات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]