اینم تست من.512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا ممنونم! دستت درد نکنه! یعنی واقعا عالیه! خیلی راضیم.نقل قول:
دقت کردی رو دستت اومدم؟!؟!
756kbps!!!
والا پریروز که اینطوری شد زنگ زدم پشتیبانی گفت تا بعد از ظهر صبر کن درست میشه .نقل قول:
ولی تا الان درست نشده از صبح فکر کنم 1 ساعت تو انتظار موندم ولی کسی بر نمیداره .
مبارکه دوست عزیز.پهنای باند خوبی هم بهت دادن.فقط لطف کن برو تو تنظیمات مودم (192.168.1.1) و با یوزر و پسورد admin وارد شو.ببین downlink و uplink برای شما چند زده؟نقل قول:
برای من هم چند روزه اینجوریه.البته چون شبها خونم و اوج ترافیک پشتیبانیه منتظرم توی یک موقعیت مناسب بزنگم.نقل قول:
خوب بعد از 5 دقیقه بحث با بخش پشتیبانی به این نتیجه رسیدیم که dowlink و uplink تو مودم ربطی به سرویس خریداری شده شما نداره ، فقط سرعتی که مودم داره دریافت می کنه رو نشون میده !!!!
ایشون فرمودن احتمال داره به خاطر مشکلات فنی باشه که هنوز تموم نشده !!!
نتیجه این شد که فعلا معلوم نیست چی شده و باید صبر کنید ! درست شد که شد نشد هم نشد .
البته توضیحات زیادی داد که اکانت شما 1 به 4 هست و ... که من قبول نکردم و ... :دی
راستش چیزی پیدا نکردم با این نام. 2 تا مشابه بود: Upload Data Rate و Download Data Rate.نقل قول:
مبارکه دوست عزیز.پهنای باند خوبی هم بهت دادن.فقط لطف کن برو تو تنظیمات مودم (192.168.1.1) و با یوزر و پسورد admin وارد شو.ببین downlink و uplink برای شما چند زده؟
مدل CPE: bm632w
***1* راستی، نگاه کنید ببینید این مشخصه ها مناسبه؟
CINR Reuse1 30.19dB CINR Reuse3 32.18dB RSSI -53.98dBm
***2* چطور باید از میزان استفادمون مطلع شیم؟ من اصلا نتونستم وارد ecare شم. URI و Pass باید چی بدم؟
ممنونم.
سلام دوستان
ما یه غلطی کردیم الان بلانسبت خر عین خر تو گل موندیم
من الان 4-5ساعته وایمکسم وصل شده.سرویس B1102 سرعت1مگ ماهی4گیگ مودمDX350 و دوتا چراغش روشنه ولی با 50تا دانلود میکنه(از ساعت16تا الان ساعت23)
بدبختانه از یاهو پینگ گرفتم اون هم 350میلی ثانیه بود
این سرعتش همینجویه یا باید بالاتر باشه؟اگه قرارداد رو فسخ کنم مودم رو پس میگیرن؟بیرون مودم رو کسی میخره؟راستی من هزینه 2ماه رو ریختم اونو پس میدن؟
ممنون
1.وارد 192.168.1.1 بشید.یوزر و پسورد رو حتما admin بزن.در قسمت سمت چپ wimax status و از بالا status رو انتخاب کن.یه سری اطلاعات بهت نشون میده که در پایین اونها یک جدول هست.اعداد ستون max rate رو ببین و اینجا بنویس.نقل قول:
2.محض اطمینان از IE استفاده کن.(قبلا با مرورگرهای دیگه باز نمیشد) در قسمت uri همون ایمیلی که روی مودم نوشته شده و برای پسورد هم پسورد کنارش رو وارد کن.
بهتر بود از قبل شرط میکردی که پس بگیرند. الان هم هرچه سریع تر اقدام کنی بهتره.نقل قول:
سرعت سرویس یک مگابیت حداکثر 128 کیلوبایت و حداقل 32 است. قبلاً راحت 128 کیلوبایت میداد اما الان نوسان داره.
ای خراب بشی مبین نت...آتیش بگیری مبین نت...بری وسط گسل مبین نت...منفجر بشی مبین نت...
خدایا آخه این چه بلایی سر من اومده؟خدایا اون شاتلم رو به من برگردون...
الان با دایل آپ اومدم چراغای سیگنال مودم خاموش شده اون چراغ اولی خاموش روشن میشه ولی از اون رد نمیشه...این ینی قطع شده نه؟
دوستان به نظرتون من مبین بمونم یا نه؟من فقط شنیدم مبین پینگش از شاتل بهتره اومدم مبین که اونم دیدم خوب نبود.اگه کسی سراغ دارین خریدار مودمDX350 بهم میل و پ.خ بزنید
با آزوی اینترنت در حد کره جنوبی برای همه مون