انگار تستای خیلی سبز تو همه درسا بهتره
چرا؟؟؟
ادبیات جامع داره خیلی سبز؟؟؟
انگار تستای خیلی سبز تو همه درسا بهتره
چرا؟؟؟
ادبیات جامع داره خیلی سبز؟؟؟
این کار شما موقعی جواب میده که رو کتاب درسی خیلی تسلط داشته باشین.ولی به نظرتون با کتاب درسی اونم تو درسی مثل گسسته میشه به چنین تسلطی رسید؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
خیلی سبز فکر نکنم ادبیات جامع داشته باشه.نقل قول:
ولی فکر نکنم واسه ادبیات تست درس به درس فایده ای داشته باشه.
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟نقل قول:
اصلا یکی بگه ادبیات خیلی سبز به جز ادبیات سال به سالش
کتاب تست دیگه ای داره یا نه
مثل عربی که کتاب تست کلی داره
اخه یکی گفت خوبه ولی من نفهمیدم کدوم کتابشه
نویسنده ش هم که اقی براری هست
گیج شدممممم
نقل قول:'گیج شدن نداره که دوست عزیزنقل قول:
انتشارات خیلی سبز واسه درس ادبیات واس هرمقطع یه کتاب تست داره که تستا تو مبحثای کنکورو بررسی کرده،که نویسندش عباس براری هس
ایشون نویسنده زبان فارسی خیلی سبزم هستن
کتاب جامع ام متاسفانه نداره خیلی سبز
تو خوب بودن حرفی نیس اما بهتره شما بیای مبحثی ادبیاتو بخونی و اگه وقت موند بیای از رو این کتابا تست بزنی بازم
میتونی همین چن صفحه رو نگاه کنی،منابعیو واس مبحثی خوندن ادبیات پیشنهاد دادم که به نظرم خوبه
من اندیشه فائق رو داشتم(البته چاپ 88 رو)نقل قول:
معلم دیفرانسیلمون بهمون پیشنهاد داده بود،کتاب جونداری بود و تستای خوبی داشت اما من یکم باهاش مشکل داشتم،البته اونموقع
کلا واس متوسط رو به بالاهاس
الان کتاب تست رمزینرو دارم و ازش راضیم،تستاش خوبه،مثه اندیشه فائق،اما من با جواب تستاش و درسنامش حال میکنم،روشنم میکنه
گاج سفیدم یکی از دوستان مورد اعتمادم توصیه کرد و ازش راضی بود
مرسییییییی
میدونم مبحثی باید بخونم ولی میخوام متنای کتاب و شعرارو هم بخونم واسه همین خوبه واسه سال دوم و سوم ادبیات خیلی سبز بگیرم؟ کتاب درسی هم ندارم!!!!!
گاج سبز میخوندیم موقع دبیرستان ولی خیلی زیاد بود حجمششششش
سلام.آقا برای هندسه تحلیلی چی پیشنهاد میدید؟نظرتون راجع به خوشخوان چیه؟
راستی یه کتاب میخوام که فیزیک پیش 1و 2 رو باهم تو یه جلد داشته باشه.از نظر درسنامه روان و قابل فهم و پاسخ تشریحی هم در اولویت باشه تست زیاد نداشت خیلی مهم نیس...فقط پاسخ تشریحی و درسنامه جامع!!!
ممنون.
نقل قول:
سلام همون طور که قبلا گفتن کتابها برای افراد و سلایق و سطحشون فرق داره....
کتاب گاج کتاب خوبی هستش....
قبل از خرید هر کتاب ابتدا نگاهی به درسنامه و پاسخ تشریحی بیندازید بعد خرید کنید ...
موفق باشید .......
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
نقل قول:
اولین اولویت کتاب درسی هست بعد کتاب تست
لازم نیست همه تست ها رو بزنید بلکه گزیده از تاون ها رو بزنید موفق باشید ....
مثه اینکه اشتباه متوجه شدیانقل قول:
این کتاب مثه گاج نیس که اومده باشه اونجوری توضیح داده باشه ها
اگه تو سبک گاج سبز و با حجم بهتر و سطح قوی تر میخوای کلکو پیشنهاد میکنم
کتاب خیلی توپیه
منتها بازم تاکید میکنم مبحثی بخونی
این نوع خوندن فقط واس امتحان نهایی جواب میده
از ما گفتن بود
هندسه تحلیلی:اگه جزوت خوبه میتونی گاج سفید بگیری،البته تو هندسه تحلیلی جناب منصف شکری یکم زیاده روی کردهنقل قول:
اگه میخوای آموزشی بگیری،فار کتاب خیلی خوبی هس،تستم البته داره به حد کفایت + فار یه کتاب تستم داره که میتونی اونم بگیری.
والا واس فیزیک گاج سفید اینجوری که شما میخواین هس
به جز اون من فارم پیشنهاد میکنم،چون فوق العاده گیرا درس رو توضیح داده اما حجمش خیلی بالاتر از اونی که شما میخواین هس