یعنی میانترم را از شش نمره حساب نمیکنند در اینجور موارد؟نقل قول:
Printable View
یعنی میانترم را از شش نمره حساب نمیکنند در اینجور موارد؟نقل قول:
شما میگی 5.80 ثبت کرده .... خب چرا 6 حساب کنیم ؟نقل قول:
+
بالفرض هم 6 حساب کنیم بازم رد میشه : 6 + 3.15 = 9.15
خوب سوال اصلی منم همین بود که در چنین مواقعی از 6 حساب میشه یا نهنقل قول:
که شما هم پنجاه پنجاه گفتی اره!
یعنی قانون پیام نور چی میگی در این جور موارد؟
و یک سوال دیگه که چرا استاتید اصلا نمره را رندش نمیکنند که بیاد خارج از عرف نمره بده اونم میان ترم
نقل قول:
من که پنجاه پنجاه نگفتم ... میان ترم دست استاده و هرچی بخواد میتونه وارد کنه .... 5.80 همون 5.80 نه 6
مثال زدم که اگه 6 هم باشه توفیقی به حالتون نمیکنه ... چون در هر 2 صورت میفتین ...
درسی که شامل میان ترم میشه : میان ترم + پایانی 5.80+ 3.15 = 8.95 = رد
50 - 50 نداره ... میان ترم همونی هست که استاد گذاشته ... حالا چرا اینجوری میزاره باید از خود استاد بپرسی ... یکی با اختلاف 0.5 نمره 0.5 نمره میان ترم میده و یکی با اختلاف 1 نمره 1 نمره یکی هم مثل استاد شما اینجوری میان ترم دادهنقل قول:
قانونی در مورد میان ترم نیست ... فقط اگر مجموع تستی +تشریحی + میان ترم بشه 9.5 ، سیستم براتون 10 میکنه و قبول میشی ... البته یه عده میگن باید 9.51 بشی قبول بشی و یه عده میگن همون 9.5 کافیه
تشکر بابت توضیحات ....نقل قول:
9.51 درسته .... :n16:
^
پس در اینصورت چرا استاد برای درسی که نمیخاد میان ترم بده اصلا نمره رد نمیکنه
کلا میانترم یک درس هیچی وارد نکرده یعنی چینقل قول:
یعنی چرا عدد 0 را وارد نمره میان ترم از 6 نمره نمیکنن؟
خوب اگر نمره نمیده چرا 0 وارد نکنه؟ 0 از 6
اصلا دوستان این ایین نامه های پیام نور کجاست برای این امتحانات میگم بگیرم دان کنم و بخوانم ببینم جریان از چه قراره؟
دلیلی نداره صفر وارد کنه...نقل قول:
ماهیت پیام نور اینه که حالت غیر حضوری داره و کلاس ها اختیاریه ... ضمنا بعضی کارمند هستندو فرصت رفتن به کلاس و میان ترم رو ندارند ... اگه قرار باشه هر کی میان ترم حاضر نشه صفر بگیره که دیگه ....
هنوز توجیه نشدمنقل قول:
جواب بدید من بخشنامه را میخامنقل قول:
اصلا دوستان این ایین نامه های پیام نور کجاست برای این امتحانات میگم بگیرم دان کنم و بخوانم ببینم جریان از چه قراره؟