باید تأیید کُنه؛ که معمولاً سریع تایید می کنن. مثلاً بین نیم ساعت تا 2 ساعت. (البته بعضی وقت ها هم، کمتر از نیم ساعت)نقل قول:
Printable View
باید تأیید کُنه؛ که معمولاً سریع تایید می کنن. مثلاً بین نیم ساعت تا 2 ساعت. (البته بعضی وقت ها هم، کمتر از نیم ساعت)نقل قول:
با این بند ها کلی خندیدم...اول فک کردم جکه :دی
یه عزیزی میگفت ، خب تو پاساژ نباشه ، توو طبقه هم نباشه... و تازه تویه بر خیابون هم باشه...خب مگه طرف مغز خر خورده بره کافی نت کنه؟ این همه شغله دیگه میشه زد که :27: بخدا مریضن!!!!نقل قول:
۴- واحد صنفی باید در حاشیه خیابان باشد.
۵- واحد صنفی داخل پاساژ نباشد.
۶- واحد صنفی داخل طبقه نباشد.
بازم همون عزیز میگفت: به روی جفت چشاش ، اصلا واسه اینکه 100 در 100 ثبتی بشه از اینا که چش رو اسکن میکنه میخواد بگیره !!!نقل قول:
۱۴- ارائه خدمات به کاربران بدون ارائه مدارک هویتی معتبر ممنوع است. متصدی مکلف است پس از رویت اصل مدارک هویتی معتبر و تطبیق عکس، نام و نامخانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، محل صدور و کد ملی را دقیقاً ثبت کند.
این عزیزه دل بازم گفت: این فیلم هارو 6 ماه کجا نگه داری کنن اونوقت؟ توو فریزر میشه؟نقل قول:
۱۵- متصدی مکلف به نگهداری اطلاعات مندرج در بند ۱۴ به مدت شش ماه و نگهداری اطلاعات دوربین مداربسته به مدت سه ماه است. در غیر این صورت مسوولیت قانونی خواهد داشت.
یه 2 ساعتی بود که اینترنت قطع بود .
پدر سوخته ها معلوم نبود چه کار داشتن میکردن پدر سوخته.:31:
ولی حالاکه وصل است.
ما هم با سرعت حال میکنیم.
با تشکر.
هادی
پس قطعی سراسری بوده! منم فک کنم یه ساعتی قطع بود اینترنتم. شاتل خط 5 :10:
منم بودم 2 ساعت خط 5 با گوشی اومدم تو سایت دیدم هیچ کی هیچ چی ننونشته 240 تومن شاژرم کم شد جیگرم سوخت :31:
اگر هم تایید واریز پول و ثبت درخواست بیشتر طول کشید یه زنگی به شرکت بزنین فوری تایید میشه .نقل قول:
در مورد قطعی اینترنت هم تایید میکنم امشب - یعنی دیشب - یکی دو ساعتی قطع بود و کانکت نمیشد. احتمالا مشکل سراسری بوده این دفعه پاکتهای اطلاعاتی کلا %100 گم شدن سر از ناکجاآباد در آوردن !
احتمالا تجهیزات جدید موش آزمایشگاهی هم تو همین فرصت 2 ساعته نصب شد ! :46:
اما الان که ساعت 12:30 شبه وضعیت خوبه . سیستم فیل ترینگ هم عین ساعت داره کار میکنه ... جالبه چند وقته که این فورومهای فیلم و سریال 3 سوته ظرف کمتر از 1 هفته شناسایی و فیل تر میشن و بلافاصله با اضافه کردن یه عدد به آدرسشون فیل رو 3 سوته دور میزنن و دوباره ... خلاصه داستان 3 سوته ادامه داره ! و این نشون میده همه چیز مرتبه !:5:
بازم اینترنت پریده بود :41:
تقریبا از ساعت 12 ظهر تا 5 بعد از ظهر اینترنت اندیشه قطع بود
بدتر اینکه وقتی میخواستی با پشتیبانی تماس بگیری بوق اشغال میزد !!!!
بارها و بارها سعی کردم تماس بگیرم ولی نمیشد !!!
درست مثل دیروز که اینترنت قطع بود و درهنگام قطعی هم هنگام تماس بوق اشغال میزد!
بهرحال کسی از دوستان میدونه مشکل چیه ؟ حل شده یا همچنان ادامه داره ؟
این سری خیلی طولانی قطع بود.مثل اینکه درست شد.
سلام تو لنگرود که از صبح حدود 12 قطع بود تا 6 اینا
همه شرکتها قطع بودن یا فقط اندیشه؟؟
trace تا ip اندیشه داشتم بقیه رو نداشتم.