از نظر من راستش یا تو عاشقی یا خر پولی و یا سنت کمه...نقل قول:
عزیزم این جنسی که به تو داده اونی نیست که باید می داد. نمی خواستم از این استفاده کنم ولی سرتو کلاه گذاشته.
تو برو همون مجیک گیتو بهش نشون بده تا جنس اصلشو بهت بده.
موفق باشی
از نظر من راستش یا تو عاشقی یا خر پولی و یا سنت کمه...نقل قول:
عزیزم این جنسی که به تو داده اونی نیست که باید می داد. نمی خواستم از این استفاده کنم ولی سرتو کلاه گذاشته.
تو برو همون مجیک گیتو بهش نشون بده تا جنس اصلشو بهت بده.
موفق باشی
ظرفیت تو مموری های اصل بیشتره یا تقلبی؟
ظرفیت تو مموری اصل بیشترهنقل قول:
مموری اوریجینال 4 گیگابایت سونی در زمان فرمت 3839 مگابایت ظرفیت مموری استیک است. اگه ظرفیت مموریت با این ظرفیت فرق داشت مموریت تقلبیه.
اینم یه راه دیگه تشخیص دو نوع مموری کارت است.
مطمئنی تو اصل بیشتره؟
این جدولو جایی کشیده بود که اینطور که اینجا نوشته تو مموری اصل کمتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری من 3870 هست
من تو جایی خونده بودم که ظرفیت مموری اصل بیشتره. شاید من اشتباه میکنم :-؟نقل قول:
ولی اصلا عاقلانه نیست که تو چند مگ رو با سرعت خوندن و نوشتن مقایسه کنی. من برای ریختن 1 گیگ فایل روی مموری تقلبیم باید 15 دقیقه صبر کنم.
جدّی ؟؟؟؟؟نقل قول:
من تو جایی خونده بودم که ظرفیت مموری اصل بیشتره. شاید من اشتباه میکنم :-؟
ولی اصلا عاقلانه نیست که تو چند مگ رو با سرعت خوندن و نوشتن مقایسه کنی. من برای ریختن 1 گیگ فایل روی مموری تقلبیم باید 15 دقیقه صبر کنم.
مال من 8 گیگ تقلّبیه 10 دقیقه هم نمیشه .
نقل قول:
فرق اين دو نوع مموری فقط سرعتشونه؟
من امروز3746 مگ بازی ریختم توش , حدود 18 دقیقه طول کشید
فکر کنم این سرعت مال مموری اصل باشه
درسته؟
من بازیمو از پایتخت گرفتم اگه تهران باشی حتما میشناسیش
رفتم پیش همون که مموری رو ازش خریدم اصلا سر در نمیورد فقط میگفت اصله.
رفتم یه جا دیگه که دیروز برام بازی ریخته بود میگفت supported مال قدیمه
مموریت خیلی خوبه و ازین حرفا
حالا با توجه به اینا نظر نهاییتون چیه؟
نه عزیز غیر سرعت کیفیت ساخت و عمر مموری را هم در نظر بگیرنقل قول:
بعد 3 سال گارانتی ایران رهجو را با این گارانتی های درپیت (6 ماهه یا 1 ساله) که بقیه شرکت ها یا مغازه دار ها میکنند مقایسه نکن.
بعضی از مموری های تقلبی اطلاعات ناخود آگاه پاک میشوند و یا خراب.برای خیلی از دوستان که این نوع مموری ها را تهیه کردن این مشکل پیش اومده.مثلا سیو بازی ها دیگه کار نداده.آهنگ ها و یا عکس ها پخش نمیشده و به به صورت Corrupted Data در آمدند.
کلا فروشنده نمیاد بگه جنس من بده.
یعنی چی supported مال قدیمی ها هست؟:18:
من موندم این فروشنده ها این حرف ها را از کجا میارن.
این نشون میده که هیچی سرش نمیشه.
من خودم مموری تقلبی دارم.اما مجبور شدم بخرم چون اون موقع مموری 4 گیگ تقلبی 40 تومن بود و اصلش حدود 70 یعنی 30 تومن اختلاف قیمت که ناچارا تقلبی خریدم و مشکلی هم باهاش ندارم
شما با این 30 تومنی که دادی میتونستی یک 8 گیگ تقلبی بخری به جای 4 گیگ یا یک 4 گیگ اصل.
حالا نظر خودت هست هرکاری دوست داری بکن.
قصد ما فقط راهنمایی بود.
شرکت سونی و ایران رهجو هم مال من یا بابام نیست که ازش طرفداری کنم.(کاش بود :31:)
اما بدون هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
ببخشید10 دقیقه طول نمی کشه. من اشتباه کرده بودم. وقتی خواستم امتحان کنم اشتباهی تست MP4ام رو گرفتم. ببخشید. دیگه تکرار نمی شه :11:نقل قول:
سرعت برای خوند 1 گیگ تقریبا 4 دقیقه و نوشتن 1 گیگ تقریبا 8 دقبقه بود.
تا حالا جایی گرون فروش تر از پایتخت (از نظر وسایل الکترونیکی) نرفتم. چرا از اونجا خرید میکنی.؟نقل قول:
رفته بودی اونجا قیمت PSP ها چند بود ؟ منظورم همون مغازه هست که یه LCD بزرگ جلو مغازشه. اسمشو یادم نیست.
دیدم پستم طولانی میشه یه پست دیگه زدم.نقل قول:
این فروشنده ها خیلی ...... اند. یکی از دوستام چند روز پیش واسه آپدیت X360 خودش 10 تومن داد :18:.
من اگه میدونستم واسش آپدیت می کردم. واسه آپدیت PSP به 5.00M33 هم 7 تومن میگیره. :19:
راستی به کسایی که میخوان رم بخرن پیشنهاد میکننم به جای یه رم اصل 4 گیگ یه رم تقلبی 8 گیگ بخرن اگه پولشون میرسه. چون 4 گیگ واقعا کمه.
شایدم من استفادم بالا هست :46: