اتفاقا این قضیه محدود هم برای من از یک ماه اخیر شروع شدنقل قول:
Printable View
اتفاقا این قضیه محدود هم برای من از یک ماه اخیر شروع شدنقل قول:
نقل قول:
تنها دلیلش اینه که دولت خودش نمیخواد سرعت بالا ارائه بده وگرنه براش هیچ کاری نداره
دلیلش هم خب معلومه
وقتی یکی از مسئولین مخابرات میاد میگه سرعت 128 برای کاربران اینترنت سرعت خوب وکافی است
دیگه چه توقعی داری؟؟؟
دوستان من میخواهم مودم خودم رو به شاتل پس بدهم فقط جعبه اش رو انداختم دور اما فاکتورش رو دارم کسی میدونه قبول میکنند یا نه ؟
ok تایید میشود:31: . حالا سرعت بخوره تو سرشون قیمتش که از همه دنیا گرونتره رو کجای دلم بزارم:27:نقل قول:
آقا اين شكايت نامه ارسال شد خلاصه؟
من دیروز رفتم درخواست جمع آوری خطم رو دادم. راحت شدم.
واقعا لعنت به شاتل یه روز خوبه 10 روز خرابه یه سریال 350 مگی می خوام بگیرم تو 3 روز باید بگیرم واقعا که !!!!!!!!!! والا تقصیر خودشونه سرعت کم می کنن می دونید چرا راس ساعت 5 دقیقه به یک شبانه شروع بشه سرعت گیر اعمال میشه یعنی همه 5 دقیق مونده حمله می کنن !!!!!بابا فکر نکنم اینجوری باشه پس نتیجه می گیرم شاتل خودش انگولک می کنه
شبانه اش داغونه 128 اکو دارم..............
حالا تکلیف چیه؟ از کدوم شرکت بگیریم که دانلودش اینقد افتضاح نباشه؟ بقیه هم این مشکل محدودیت رو دارن؟ 14 روزه هیچی دانلود نکردم شیطونه میگه دو سر دستگاه جوشکاری رو وصل کنم خط تلفن مخابرات بره رو هوا!! :21:
با حجم نامقیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی حدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.
واقعا جاي تاسف است براي كشوري كه ادعاي ازادي و دمكراسيش در شعار دادن تمام دنيا رو برداشته اما در باطن ....لعنت خدا بر اين حرامزادگان واقعا چقدر ما بدبختيم به قول دوستمون با اين قيمتها دو سال مي تونيم از اينترنت پرسرعت لذت ببريم اما چه سوداميدوارم به زودي زود ريشه اين حرامزادگان از سر اين مردم كنده بشه به اميد ايراني اباد و ازاد
الان من دو هفتس که محدود شدم...بابا خسته شدم دیگه!!!! کی محدودیت من برداشته میشه!؟
الان داشتم با یکی از این پشتیبانا میچتیدم بهش مشکل شبانمم رو میگفتم میگفت هیچ محدودیتی روی سرویس شما وجود نداره و مشکل سرعت شبانه به دلیل ترافیک بالاس هرچی بهش میگم که پس چرا دو هفته پیش من با سرعت 220 شبا دانلود میکردم ولی یه دفعه بعد 3 روز سرعتم اینطوری شد (یعنی همه مردم اون سه شب رو دانلود نمیکردن پس سرعت من بالا بود بعد یهویی همه تصمیم به دانلود کردن گرفتن که سرعت من کم شد؟؟؟؟؟ :41:) همش میگفت
بعد میگفتم که من تو اون لحظه چطوری بیام تو چت؟؟؟ که مشکل را بررسی کنید اون ساعات اونقدر افت سرعت دارم که هیچ صفحه ای باز نیمشهنقل قول:
مشکل افت سرعت شما در لحظه قابل بررسی است
تلفن شبکه هم که همش 20-30 نفر پشت خطی داره و باید 2 ساعت پشت خط منتظر شیم باز میگفت
وقتی دیدم که هیچ رقمه حاضر نیست جواب بده خداحافظی کردم و صفحه رو بستم :41:نقل قول:
مشکل افت سرعت شما در لحظه قابل بررسی است
قبلا یه بار مدرک گذاشتم الان اگر بازم کسی مشکوک هست میزارم ... البته دزدیش هوشمندانه هست نه مثل بقیه شرکتا که بیاید ببینید ۵۰۰ مگتون نیست .نقل قول:
رو چه حساب داش میلاد؟
شما هم قضیه پست های قبلی که بچه ها در مورد وی پــ ـی ان گفته بودن و مسئله شارز دوبرابر کم میکنه چه نظری داری؟
والا من زیاد v نمیزنم ولی هر وقت زدم ۲ ٬ ۳ برابر ازم کم کرده یکی از دوستان هم سر دهم تا دوازدهم هر ماه حجمش تموم میشد شاکی بود همیشه تا من دیدم v اینجوری هست بهش گفتم یه مدت v نزن مشکلش حل شد ٬ بنده خدا شاخ در آورده بود ...
من که با پشتیبانا صحبت میکنم و اصولی براشون توضیح میدم میخ میشن دیگه جواب نمیدن ... واقعا جای تاسف داره منم حجمم تموم شه فسخ میکنم !
فقط سمت آسیا تک نیاید چون میدونم افتضاحه ( شب که میشه سرعت حقیقی میدن بهتون ٬ ولی محدودیت ندارید ) پارس آنلاین رو دقیق نمیدونم وضعیت چطوره فهمیدم اطلاع میدم .
حداقلش که 10 روزنقل قول:
حداکثر تا اخر دوره ! :41:
تو روز چه طوره؟ سرعت رو چند بستن؟ آخه 18 گیگ بهتر 3 گیگ هست زود برا پیج باز کردنم تموم میشه!!نقل قول:
الان که میخوام این نوشته بنویسم بیش از 8 بار دیسکانکت شدم چه لپ تاپ چه پی سی!!!
منم یه مدت این مشکل کم شدن حجم رو با وی.. داشتم ولی مشکل از سیستم خودم بود! یعنی ربطی به شاتل نداشت! ویندوز عوض کردم درست شد! آنتی ویروسم هم Avg بود که تحریم شده بودیم ( دقیقا همون موقع) الان نود نصب کردم!
* اسیاتک سرویس دهنده خوبی به نظر میرسه. همه جا شکایت هست ولی تو اسیاتک میزان شکایت خیلی کمتره. ضمن اینکه 512رو با 5 گیگ میده 21 تومن! ولی شاتل 512 رو با 3 گیگ میده 20 تومن!!!!!!!!!!
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
یه اتفاق عجیبی افتاده! سرعت من از صبح 2 مگ شده! چرا آیا؟
فرمایشتون کاملا صحیح هست یه چیزی در حدود 200 تومن آب می خورهنقل قول:
نقل قول:
الان این مشکل کاهش سرعت شبانه که داریم (4 - 5 کیلوبایت بر ثانیه!) فقط مسخره بازی شاتله؟ یا بقیه ی ISP ها هم این فیلم رو دارن؟ مثلاً پارس آنلاین؟
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
نقل قول:
اساتید!
جواب لطفاً.
بچه ها تو این روزا به هیچ وجه تست سرعت در روز نگیرید .
اینا دو تا سرور داخلی اضافه کردن که Ping رو بیارند پایین بعلاوه اینکه سرعت ها رو بستن رو ۲ مگ که بکشن رتبه ایران رو بالا ...
من از اصفهانم.همين روزا شاتل رو فسخ ميكنم.لطفا يكي راهنمايي بكنه از كجا سرويس بگيرم كه شبانه بشه دانلود كردتا از چاله نيوفتم توچاه :41:
دوست من خوب می شه نگران نباش طی 100 سال آتی من خودم به شما قول می دم مشکل سرعتتون حل می شه نشد بیا سر قبرم فاتحه نخوننقل قول:
پارس رو خبر ندارم ! آسیا سرعت حقیقی میده شبا محدود هم نمیکنه ! تازه بعضی شبا هم حال میده به کاربراش سرعت رو میبره بالا اما زیاد دانلود کنید پایین تر از سرعت حقیقیتون نمیاده ... پارس منطقه ما قطعی زیاد داره سرعتشم زیاد جالب نیست انگار ...
کیفیت روزش عالیه با اینکه 512 دارم ولی برام 2 مگ بستن هرچند اینکار برای اینه که ترافیکم رو زودتر تموم کنننقل قول:
نقل قول:1- نه - تا الان کسی کشف نکرده . مگه اینکه مسئول های اصلی شاتل پسرخالت باشن بهشون بگی من رو شبا محدود نکنین.نقل قول:
نوشته شده توسط Davood21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک ساله برای خونه از شاتل سرویس 512 گرفتم استفاده می کنم.
سرعت دانلود روزانه 60 - 70 کیلو بایت بود.
شبانه هم همین طور. هر شب 1700 مگابایت دانلود می کردم.
الان چند روزه سرعت شبانه ام شده 7 کیلوبایت!
سرعت روزانه ام هم شده 250 - 260 کیلوبایت! (بله 250 کیلوبایت. یعنی 512 کیلوبیتم شده 2 مگابیت)
زنگ زدم شرکت شاتل؛ میگن کاربر پرمصرفید. چند روز استفاده نکنید درست میشه.
سوال من:
1- راهی واسه دور زدن این محدودیت شبانه وجود داره؟
2- من واسه مغازه ام هم شاتل 512 گرفتم (بنابر این شبها بی استفاده است). میشه username و pass مغازه رو شبها به مودم خونه بدم، تا محدودیت دانلود رو دور بزنم؟ (مثلاً چند شب از username و pass خونگی استفاده کنم و چند شب هم از username و pass مغازه)
لطفاً اساتید راهنمایی بفرمایید
2- بازم نه . شماره تلفن عوض بشه نمیشه. یوزر پس هم عوض بشه دوباره مودم باید کانفیگ شه.
خب دوستان پس من هم از تجربه خودم براتون بگم
من تو تهران نت 1 مگ دارم که حدود 8-9 ماهه از سیستک گرفتم 2-3 ماه اول اصلا بقدری افتضاح بود که میگفتم 100 رحمت به دایال اپ ولی الان خداییش 6-7 ماهه که به معنای واقعی 1 مگ شده در تمام طول 24 ساعت و فوق العاده ازش راضی هستم
ولی من شاتل 2 مگ هم برای شمال گرفتم که البته زیاد نمیرم شمال که بگم همیشه به چه صورت است ولی بار ها شده که 10 روز هم موندم و جالبه که در طول روز ترانسفر ریت دانلودم تقریبا از 250 پایین تر نماد و کلا شاید تو این 7 ماه که شاتل گرفتم یکی 2 روز به 100 رسیده باشه و بعد خوب شده ولی جالب اینجاست که اولا تا قبل از اینکه در این سایت و کلا جای دیگه مطلبی راجب به شاتل خونده باشم هیچ تردیدی ندارم که وقتی از فی پی ان استفاده میکنم وحشتناک حجم میخوره که الان که حرف های شما رو خوندم متوجه شدم که درست فکر میکردم چون همش به خودم میگفتم حتما من اشتباه میکنم و مگه میشه همچین چیزی و دیگری اینه که با اینکه 2 مگ دارم و ترافیک رایگان هم ندارم جالبه که سر ساعت 1 شب تا 8 صبح تقریبا ترانسفر ریت دانلودم 5-6 است و فقط ممکنه ساعت 6-7 صبح به 10 برسه حالا تکلیف من چیه پس که نه محدودیتی باید برام باشه نه دانلود رایگان دارم
سلام
میخوای بسوزی اینو بخون: قیمت و سرعت اینترنت در آمریکا:31:
اولا چند تا وب سایت از بزرگترین ISP های امریکایی میزارم .
همه جوره هست : از 768 Kbps شروع میشه تاااااااااااااا 150 Mbps و قیمت هاش هم از حدود 20 دلار شروع میشه تا 200 دلار جوری که شما میتونی با 200 دلار در ماه 150 mbps اینترنت بگیری ( عمق فاجعه رو تو ایران نگاه کن:37: ).
اینترنت در امریکا به 3 صورت داده میشه : DSL - Cable - Fiber optic
که معمولا برای سرعت های بالا از fiber و cable استفاده میشود. لیست قیمت و سرعت در وب سایت های زیر :
کد:http://www.qwest.com
کد:http://www.att.com
کد:http://www.verizon.com
کد:http://www.earthlink.net
کد:http://www.cox.com
کد:http://www.charter.com
کپی رایت: saeedproo انجمن مهاجرسراکد:http://www.comcast.com
هزینه استفاده بنده از اینترنت در طول 30 ماه از شرکت قبلیم :
7 دوره سرویس کلاسیک داشتم : 210000 تومن
3 دوره سرویس تربو : 150000 تومن
هزینه نصب : 15000 تومن
دو تا مودم عوض کردم 150000 تومن البته سرم کلا گذاشتن وگه نه باید 115 تومن بیشتر نمی دادم
ماهی دو بار ترافیک 3 گیگ می خریدم شایدم بیشتر میانگین هزینه اش می شه : (این هزینه رو من یکسال آخر مصرفم رفته بود بالا بدلایل شخصی ماهی دو یا سه بار ترافیک 3 گیگ می خریدم 12000 تومن قیمتش بود ) 400,000 تومن در طول 30 ماه کلی زدم هر چند خیلی بیشتر از این بود
وقتی از شاتل گرفتم هزینه نصب و سرویس که یک مگ بود برام 70000 تومن تموم شد که هنوز دو ماه اکانتم مونده که می خوام کنسل کنم
جمع کل : 1.000.000 تومن
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
بنظر شما ارزش داشتنقل قول:
آشنایی با سرویس های شاتل :
سرویس اقتصادی :
این سرویس برای مشترکین که نیازمند اینترنت با کیفیت مطلوب هستند به شیوه ای که از نظر اقتصادی مفید باشد تدوین شده اما هر چه بیشتر به نحوه ایجاد این سرویس دقت کنید متوجه میشید این سرویس بیشتر برای شرکت حالت اقتصادی و بمب درآمدزایی هست .
در این سرویس پهنای باند بالاتر و با ضریب اشتراک بسیار پایین تر تا حد صفر به مشترک داده میشه ولی در عوض برای مشترکین محدودیت ارسال و دریافت دیتا تعیین میشه ٬ درنتیجه محدود کردن این سرویس ٬ بالابردن ضریب اشتراک حتی به ۲ برابر با دزدی هست .
------------
سرویس آرت ( نامحدود ولی محدود ) :
این سرویس برای افرادی که نیازمند کیفیتی مناسب هستند و تمایل دارند حجم مصرفی نامحدود داشته باشند تدوین شده ! با توجه به هزینه ای که شرکت برای این سرویس میگیره حداکثر ضریب اشتراک برای این سرویس باید ۱ باشه !!! + اینکه به هیچ وجه نباید کاربر محدود بشه ... اگر ضریب بالا بره یعنی سرویس CRA با چند برابر قیمت در حال عرضه شدن به مشترک هست
------------
سرویس CRA :
حداکثر ضریب اشتراک در این سرویس ۱۰ هست ! یعنی اگر کسی در منطقه شما به شبکه متصل نباشه جز خودتون برای سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه سرعت دانلود شما باید ۱۶ کیلوبایت باشه که متاسفانه سرعت ۱٫۶ کیلوبایت هست ! به این معنی که این سرویس به صورت اشتراکی ارائه نمیشه ٫ بلکه به صورت محدود شده ارائه میشه . ( DialUp )
------------
اگر کاربر شاتل باشید میبینید سرویسی که ارائه میکنند با سرویسی که باید ارايه کنند چقدر متفاوت هست . جدای از اینکه امکانات و قدرت ارايه سرویس رو دارند و یا قیمتی شاید صدها برابر قیمت جهانی از ما میگیرند .
و باور کنید ! این ! انصاف ٬ نیست ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
این همه هزینه کردی اگر خودت یه isp میزدی که بهتر بود:31:
ولی خارج از شوخی جواب شما رو تو پست قبلی دادم یعنی:
"میخوای بسوزی اینو بخون: قیمت و سرعت اینترنت در آمریکا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ارزش نداره:18:
دوست عزیز این محدودیت مسخره اختصاصی شاتله ولی isp های دیگه افت سرعت دارند ولی در این حد رو بعید میدونم.نقل قول:
دزدی تو روز روشن رو که شنیدید:18: پس تو شب خیلی عجیب نیست:31: بله داداش
پس چرا برای من 2MB نشده !؟ :sad:
الان چک کردم:
Downstream: 576
جکسون عزیز اینا رو می دونستم برا همون اون قضیه قیمتها رو نوشتم داداش گلمنقل قول:
تازه این لیست شما زدی ای کاش لیست قیت ترکیه رو داشتم می دیدی کفت می برید اینترنت می شینن شبکه هایه ماهواره ایشون رو تماشا می کنن ما هنوز اندر خم دانلود شبانه اییم
بله گفته ی شما تایید میشه:10:داداشنقل قول:
توی ترکیه برای اینترنت با سرعت 8 Mbps باید ماهیانه مبلغ 55 لیر تقریبا معادل 41250 با نرخ 750 میشه که سرعت دانلودش بین 800 تا 1000 کیلو میشه
کپی رایت: Ariaeeb فروم نیکصالحی
متوسط قیمت اینترنت در ایران 11 برابر ترکیه و 330 برابر ژاپن است، و باید این سوال را حل کنیم که چرا ما در چنین وضع نگران کنندهای قرار گرفتهایم؟
با جازتون جکسون عزیز مطلبتون رو اصلاح کنم لیر ترکیه به قیمت آزاد تومن ایران می شه 750 لیر ترکیه قیمت اصلیش 560 تومنه یعنی مبلغی رو که نوشتین درستش این می شه30000 اگر اشتباه می کنم بفرمائیننقل قول:
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
جکسون عزیز من ماهواره دیدم تبلغ می کرد اینترنت 1 مگا بایت ماهی 10 لیر شرکتاشون دارن شدید با هم رقابت خدمات می کنن نه کلاهبرداری
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
ترکیه منظورمه
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
1 مگابایت اینترنتشون ماهی می شه 5600 تومن ایران اونم نامحدود در حالی که ART8 که می شه 2 مگابایت شاتل قیمت ماهانه 400000 هزار تومنه ببین چند برابر هم قیمت و هم سرعت اصلا قابل مقایسه نیست
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
قیمت ترکیه 1 مگ نامحدود: 5500 تومن ماهی
شاتل 2 مگ نامحدود (در اصل محدود) : 400000 هزار تومن
میشه 20 برابر
بهترین پیشنهاد اینه : نت رو ببوسیم بزاریم کنار ٬ کسایی هم که مثل من کارشون تو نت هست با هم دست جمعی بریم گدایی هر چند چند وقت دیگه مجبوریم بریم ! این همه کار کن شب تا روز وقت بزار حرف بخور درس بخون آخرش ۴ نفر که نمیدونند کامپیوتر چیه جمع میشن برا ما تصمیم میگرند که احتیاجی به نت نیست ... پس این همه سالی که من وقت گذاشتم و زحمت کشیدم چی ؟
این چه دخلی به ایران داره صبر کنید چند وقت دیگه اینترنت ملی میاد به بازار اونوقت راحت میشیم:5:
عزیز مثلا مایی که 2 مگابیت شده چه مزیتی داره شبا با سرعت نیم کیلو بایت دارم دانلود میکنمنقل قول:
الان 300 مگ گذاشتم برای دانلود یه هفتس هنوز تموم نشده هنوز نصفشم نتونستم دانلود کنم
اوه چشمای ادم در میاد اینا رو میبینه
دوستان اجمعین بیاین همه با هم دوشاخه برق رو بزنیم توی تلفن مخابرات رو بفرستیم هوا! :12:
بنظر من اگه کسانی که مصرفشون بالاست دنبال دانلود شبانه هستند برن سراغ مبین نت طرح یک ساله 512 مودم رایگان 200 تومن ساعات رایگانشم زیاده قبلا جمعه ها کامل بود الان تا 2 بعد از ظهره ولی در کل نوسان سرعت نداره سرعتشم از 64 پایین نمیاد مثل شاتل محدود نمیکنند:27:
مبین نت بدرد نمیخموره سرعت واقعی ارائه میدهنقل قول:
اون 200 هزار هم 70- 80 تومن قیمت مودم رو اعمال کردن وگرنه قیمت اینترنت یکساله بیش از 120 تومن نمیشه
تا اونجایی هم که میدونم مبین نت نوسان سرعت زیاد داره حتی به صفرهم شنیدم گاهی اوقات میرسه
jackson2010 عزیز میشه لطفاً این قدر بزرگ ننویسین؟
متشکرم.
نقل قول:جکسون عزیز و تمامی دوستان من فردا می رم نمایندگی شاتل و از خیر این 2 ماه باقی مونده سرویسمم گذشتم می رم لغو قرارداد کنم مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلتهنقل قول:
شاید از شرکت قبلی سرویس گرفتم شایدم کلا بیخیال نت شدم خسته شدم از بس پول مفت دادم و ذلت کشیدم یه بار شاهرگ نت و می زنم و خلاص اگر لازم داشتم از نت استفاده کنم کارت اینترنت موجوده دوستان اگر بار گران بودیم رفیتم اگر نامهربان بودیم رفتیم
مرگ بر شاتل :2: