آقا چقدر مانور میدین رو این جمله؟!!!!نقل قول:
مگه میشه شما 10 مگ دانلود کنی 20 مگ حساب کنه؟!!!!!!!!!!!:n08:
Printable View
آقا چقدر مانور میدین رو این جمله؟!!!!نقل قول:
مگه میشه شما 10 مگ دانلود کنی 20 مگ حساب کنه؟!!!!!!!!!!!:n08:
تعرفه جدیدارو تو سایت asiatech.ir گذاشته ولی تو 1544 نیست که :n35: حالا ما که اخرای سرویسمونه چیکار کنیم ؟ باید سروییس قبلیمونو بخریم 1 ماه پولمون به فنا بره؟
راستی من ۱,۹۷۱.۳۹ امتیاز دارم تو باشگاه به چه دردم میخوره لول! همین الان فهمیدم این امتیازاتو 5 ساله اسیاتک دارم !!!
دقیقا همین مشکل و داشتم دیشب و بعد از صحبت با 3 تا به اصطلاح کارشناس... همه تاکید داشتن باید سرویس قدیمی بگیری...نقل قول:
یکیشون میگفت هنوز مشخص نیست با همون تعرفه های اعلامی سرویس بدیم...
حتی پرسیدم بعد از قرار گرفتن سرویس های جدیدتون میشه این قدیمی رو که به اجبار میگیرم تبدیل کنم؟ گفتن نه نمیشه مگر اینکه سرویس قدیمیت بسوزه...
تعرفه ها توو 1544 قرار داده شد
همونایی هست که اعلام کردن و هیچ تغییری ندادن
من امیدوار بودم که شبانه رو اضافه کنند که نکردند!!!!
فکر کنم تخلیه بهترین راه حل باشه
شبانه نداره که... wtf
تخلیه :n04:
شبانه که هیچ، اصلا طرح رقابتی نسبت به بقیه نداره
فعلا فناوا بهترینه
خودم حداقل ۱ ماه صبر میکنم تا ببینم چی میشه
فعلا، خدا را شکر، اینترت از آپراتور استفاده میکنم، ده برابر سرعت هdsl مسخره و بیست برابر ارزونتر
حاجی ما با طرحای قدیم شبی 20-30 گیگ دانلود میکردیم ماهی 600 گیگ شاید بیشتر الان با این طرح های جدید ماهی 150 گیگ بیشتر نمیشه... چجوری این بهتره و بصرفه تره... هزینمونم 100 تومن بود...
شبانه رو باید برگردونن وگرنه بیچاره میشیم که ما دانلودرا...من فکر میکردم خوبه بنظر خوب میومد که دیدم برترین سایتهای ایرانی هم سروراشون از خارجه و 300 گیگی وجود نداره فقط یه ترفنده تو نگاه اول بگی خیلی خوب شده....wtf
فن اوا شبانه داره حجم بیشتر میده چاره اینه که کوچ کنیم وگرنه باید صبر کنیم ببینیم اینا از ترس از دست دادن مشتری شبانه رو برمیگردونن یا مثلا حجمو زیاد میکنن...:n04:
کلا پسرفت داریم این کجاش ارزون شده حتی برای نامحدودها هم گرون شدهنقل قول:
برای ما که مصرف کمی داشتیم حالا مجبوریم این طرح های مزخرف رو بگیریم ماهی چند برابر
یک زمانی فن آوا نامحدود داشتم عالی بود سرعت اسمی برای دانلود می داد تو دانلود بدون سقف مصرف منصفانه بعد وقتی منصفانه شد سرعت اسمی رو 8 برابر کمتر کرد سرعتش و شبانه هاش هم کم سرعت شد از اونجا به بعد کلی مشتری از دست داد و حالا دوباره میتونه به اوج خودش با چندین برابر نسبت به قبل مشتری. شرکتهایی امثال شاتل و آسیاتک بارشون رو بستن و ریزش کاربر اونقدر در وضعیتشون تاثیری ندارد.نقل قول:
یه سوال
این حجم اضافه که ما میخریم داخلی حساب میشه؟
یعنی برای 1 گیگ خارجی باید 2 گیگ داخلی بخریم که بشه 4 هزار؟
الان ارزون شده؟
ویرایش:
فن آوا این توضیح رو نوشته:
در صورت تمایل به خرید ترافیک اضافه، قیمت هر گیگابایت ترافیک 2000 تومان خواهد بود که در صورت مصرف داخلی، حجم خریداری شده به میزان 2 برابر محاسبه خواهد شد.
ولی آسیاتک چیزی ننوشته
کسی سرویسای جدید رو گرفته؟؟ ترافیک همه سایتایی که سرورشون تو ایرانه نصف حساب میشه یا فقط اون 4 تا سایت بانک و دانشگاست؟؟؟
خودم گرفتم 512 رو وزیر هم دروغگو در اومد همون سایتی که ایرانسل داره نصف حساب میکنه این آسیاتک 2 برابر حساب کرد 26 مگ استفاده کردم 52 مگ حساب کرد
اون بلایی که سر اینترنت نباید میمومد رو آوردن دقیقا شد مثل ماشینامون پراید تحویل میدن
پارس آنلاین هم شبانه رو برگردوند و شاتل هم با یه 10 تومن کلا از سرورای ایرانی میتونی نامحدود دانلود کنی فناوا شبانه داره پیشگامان شبانه داره
اینا قصد ندارن کاری کنن؟:n35:
اینا حتی همین سرویسارو هم به زور اعمال کردن چه انتظاری داری شما؟نقل قول:
من که مودم 4جی گرفتم راحت از ایرانسل استفاده میکنم خیلی شرف داره به این آشغالی که این اسیاتک میخاد تحویل بده
کسانی که از قبل سرویس آسیاتک رزرو کردن چی میشه؟
حالا بقول دوستمون 1 ماه بگذره قشنگ جا بیوفته میفهمیم چه خاکی به سرمون شده حالا چه خوب چه بد الان زوده تصمیم بگیریم... اگه شبانشو برگردونه یا حداقل نمیدونم یه طرحی بده برای دانلود کردن از قبل به صرفه تر میشه فقط میشه منتظر موند ، البته به نوبه ی خودم بعید میدونم به نفع کاربر اینا کاری کنن...
پست قبلی نوشتم شاتل 10 تومن بدی سرویسا نامحدود میشه اشتباه کردم شاتلم شبانشو برگردون واسه ی همه ی سرویساش شبانه داره
عصر تلکام هم شبانه داره
های وب اعلام کرده فردا تعرفه های جذابی ارائه خواهیم کرد
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
واقعا درست گفتن عصبانی ترین کشور عصبانی ایران از بس که جوون داریم در این مملکت و کارش شوده حرص خوردن ایشالا زود پیر شیم شاید کمی از عصبانیت هامون کم بشه
خراب کرد این آسیاتک حتی مخابرات هم بهتره وضعیتش الآن
من رزرو کرده بودم الان هم با همون تعرفه و همون دانلود رایگان شبانه استفاده میکنمنقل قول:
100 گیگ حجم اضافه قبل شروع این سرویس ها گرفتم به مبلغ 107000 تومان الان سرویس های جدید رو داشتم می دیدم قیمت 100 گیگ جدید رو دیدم گریم گرفت دست هر چی دزد رو از پشت بستن هم سرویس حجم رو کمتر کردن و هم قیمت رو بردن مشتی بالا خدایش قیمت ها عالی اه!!!(قیمت برای اسیاتک هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از شماها کسی از طرحای غیرحجمی جدید خرید کرده بدونه سرعتش چجوریه؟ یعنی مثلا سرویس ۵۱۲ سرعت اون مقدار حجم منصفانه که ارایه میده حداکثر ۶۴ کیلوبایت بر ثانیه است؟
اگر اینطور باشه که خیلی مسخره است
ظاهرا اونایی که از قبل هم سرویس داشتن داره تو پاچشون میشه من حجم مصرفی رو دو برابر داره ازم کم می کنه با اینکه سرویسمو از قبل این مسخره بازیا خریداری کرده بودم دوستان یه بررسی کنین
دوستان از شماها کسی از طرحای غیرحجمی جدید خرید کرده بدونه سرعتش چجوریه؟ یعنی مثلا سرویس ۵۱۲ سرعت اون مقدار حجم منصفانه که ارایه میده حداکثر ۶۴ کیلوبایت بر ثانیه است؟
اگر اینطور باشه که خیلی مسخره است
های وب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
های وب طرح جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اکثر شرکتا طرح شون رو آپدیت کردن یا حجم بیشتر یا شبانه رایگان اضافه کردن ولی آسیاتک همونیه که بود.... با این وضع موندن اصلا عاقلانه نیست
ماشالا های وب دست همرو از پشت بسته :n02:
فعلا که بهترینه با ۵۰ تومن ۱۳۰ گیگ میده با ۸۰ تومن هم ۲۷۵ گیگ میده
اسیاتک خوابه :n31:
آسیاتک تبدیل سرویس های قدیمی رو به جدید تو پنل اضافه کرد
به شخصه تردید دارم بمونم یا برم شاتل... دوستانی که میخوان تست کنن دستشون باز شد
این جمله دقیقا همون چیزی رو که نوشته معنی میده:
ترافیک خارجی دو برابر مصرف میشه.
این فایل رو دانلود کردم:
و همچین اتفاقی برام افتاد:
نزریک 1.8 گیگ از ترافیکم کم شد.
نکته جالت اینه که از سافت98 دانلود کردم!
یعنی منظورشون از ترافیک داخلی فقط همون 500 تا سایت هستش.
به طور واضحی دزدی میکنن.
برای منم دیشب همینطوری حساب کردنقل قول:
ولی از همون سایت با ایرانسل دانلود کردم نصف حساب کرد حساب کردم ایرانسل بسته بخرم سه ماهه 72 گیگ 110 تومن ارزونتر درمیاد
این خوابو خوب اومدی! انگار نه انگار!! :18: :n38: :n34:نقل قول:
این نشون می ده اینا فقط ای پی اصلی سایت ها یی که مشخص کردن رو داخلی حساب می کنن وفعلا هیچ نوع هاست و ای پی غیر اونا رو قبول ندارن یعنی عملا فعلا چیزی به نام دانلود داخلی نداریم فقط یک وبگردی معمولی که اونم اون 500 هردوروزم به یکیشون گذر ادم نمی افته بعد یکی مثل های وب می یاد با غرور اعلام می کنه 200گیگ می دم 150گیگیش داخلیه برید حالش رو ببریدنقل قول:
آخه زده فقط یک چهارمش اینترت واقعیهنقل قول:
به این حساب 130گیگ میشه 30گیگ، 275 میشه فقط 68گیگ
فناوا خیلی بهتره، نصف حجم واقعیه
من خودم تقسیم بر 4 کردم این 130 و 275 گیگ اومده که ترافیک بین الملل میشه شما دوباره تقسیم میکنی؟؟ :n02:نقل قول:
داخلی اینا برابر 520 و 1100 گیگ میشه
مقایسه طرح شرکتها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
هایوب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل بهشکل یک چهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل نیم بها)
مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه
شاتل: 160 گیگ ازادانه
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل یکسوم)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه
:n02: اشتباه فهمیدم، به این حساب فعلا از همشون بهترهنقل قول:
این خارجی داخلیهء مسخره گیج میکنه، خیلی سفر کردم و تابحال هیچ جا اینو ندیدم:n08:
احتمالاً این از همون طرحهاس که در نهایت بخاطر مشکلات و خرجش جم میشه، مثل کارت سوخت
شما طرح جدید ثبت نام کردی یا همون قرارداد قدیمی رو داری؟ نباید روی قرارداد قدیمی چیزی اضافه کنند اعتراضی نکردی؟نقل قول:
هم گیج کننده است هم راه رو برای دزدی باز میکنه شما فکر کن حجم رو دو برابر کم میکنند حالا تو بیا ثابت کن داخلی بوده یا نه!!! لعنت بر اون *****ی که این طرح رو گذاشت.نقل قول:
یعنی خاک تو سر این شرکت کنن های وب به اون های وبیش که خیلی جدیدتر از آسیاتک هست اینهمه داره میده... اینا اصن تخمشو*** نیست انگار یه رقابتی چیزی بکنن...:n03: 275 گیگ داره میده بین المنلی 1100 گیگ هم داخلی...
یه چیزه جالب که ادم نتیجه گیری میکنه اینه که این حجم داخلی فقط همون 500 سایته خبر و یه سری سایتای چرتو پرته و اصن توشون سایته دانلود نیس...حتی سایتای دانلود خودهه شرکتا طبق گفته های بعضی دوستان
من هنوز رو اینترنتمو فعلا فعال نکردم منتظرم با گوشی میام ببینم اینا چیکار میکنن تا 1 هفته دیگه اگه هیچ کاری نکردن که کوچ میکنیم
فقط حجم بین المنلی مهمه اصن حجم داخلی فایده نداره...یه چیز نمایشیه
شبانه نباشه هیچ کدوم از این طرحای جدید نه به نفع پرمصرفهاس نه کم مصرفها...