ايو هناس (نميدونم درست نوشتم يا نه!) من 2 ماه و خورده اي هست كه Gprs خط ايرانسلم قطع.زنگم ميزنم ميگن اشكال از منطقتونه.در حالي كه اينجا همه دارن حال ميكنن با Gprs الا من.چيكار كنم اخه
ايو هناس (نميدونم درست نوشتم يا نه!) من 2 ماه و خورده اي هست كه Gprs خط ايرانسلم قطع.زنگم ميزنم ميگن اشكال از منطقتونه.در حالي كه اينجا همه دارن حال ميكنن با Gprs الا من.چيكار كنم اخه
اشتباه نوشتی:دینقل قول:
ایها الناس
سلام عزیز منم یه خط برا استفاده از اینترنت گرفتم و به خدا پشیمونم الان همش مینویسه شبکه موقتا با اشکال مواجه است و بعدا.... حالا با این روشی که شما گفتین اقدام کردم حالا چی میشه :2: دارم دیونه میشمنقل قول:
در ضمن چند تا از دوستام که از این خطا دارن کد درخواست رو زدن همون لحظه اس ام اس فعال کردنش اومد ولی برا من شوته کمک :41:
اقا واقعا دمت گرم مشکل من حل شد خدا هرچی میخوای ایشالا بهت بده
سلام به دوستاي گلم...
آقا من بدجور شگفتم...در اين ايرانسل...
دارم باهاش به طرز فجيحي زندگي ميكنم...
من اس ام اسام همش مجانيه...(فقط به ايرانسل)
اينترنتم ناجور مجانيه....
هزينه ي مكالماتم خيلي كم مي افته....
فايل دانلود مي كنم در حد تيم ملي 50 تومن بيشتر كم نمي كنه...
آقا سيم كارتمو 150000 تومن مي فروشم كسي نمي خواد؟؟؟؟
من و یکی از دوستام ، که شمارش یکی با من فرق داره.
اینترنت مجانی.
ولی سرعت اینترنت کمه.، سرعت شما چنده؟
آقا شما شمارتو بگو من در اختیار خدمات مشترکین قرار بدم .....نقل قول:
یعینی چی ما اعتبارمون یهو 3000 تومن کم میشه مال آقا مجانیه. بی عدالتی تا کجااااااا:41:
اقا اون تاپیکی که شناره ایرانسل می ذوشتیم واسه اس ام اس رایگان زدن کجان؟
سلام بچه ها اعتبار من هم یه روزه از 3800 شده 1300 هیچ طرحی رو فعال نکردم و مکالمه و .. هم نداشتم امروز زنگ زدم ایرانسل و هر چی گفتم استفاده نکردم به گوششون نرفت اشکال چیه و چکار کنم آیا اعتبارم بر میگرده
راستی یه چیز دیگه چرا پیام کوتاه برای مسابقه های فوتبال شبکه 3 نمیشه فرستاد اگه میشه کمک کنید شماره مرکز پیام ایرانسل رو دوباره بنویسید
3 روزه که از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم ، یک ریال هم از اعتبارم کسر نشده !!
خبر ندارم که آیا این چند روزه مجانیش کردن یا نه ...
به هر حال ، چیزی که کفرم رو در میاره اینه که یه وقت هایی کانکت نمیشه ، یه وقت هایی وسط کارم ، یهو دریافت از کار میفته ، ولی ارسال هنوز برقراره .
چرا هیچ وقت اینترنت ایرانسل دم دست نیست ؟
بعضی مواقع از هر 10 بار تلاش برای برقراری ارتباط ، یک بار موفق میشم که اون هم همونطور که گفتم وسطش قطع میشه.
مشکل از گوشی منه یا از شبکه ی ایرانسله ؟
کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟