رو چه حساب میگین بهترین شاتله؟نقل قول:
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Printable View
رو چه حساب میگین بهترین شاتله؟نقل قول:
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
برای تغییر سرویس به سیستم های جدید fair دو حالت هست که یکی با ترافیک تشویقی شبانه و یکی بدون آن!
فرق این دو چیه؟اختلاف قیمتی دارند با هم؟کدوم یکی بهتره؟سرعت شبانه محدود شده است؟
امکانش هست کسی از سیستم های fair (ترجیحا سرعت 8 مگ) تست بذاره؟
نقل قول:
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. تو همین تاپیک هم چند نفری از شاتل تعریف کردن. 10 صفحه قبلی رو یه چک بکن. های وب هم خیلیا ناراضین میگن مدام افت سرعت داره. پارس آنلاین هم بد نیست. در نهایت انتخاب با خودتونه. خوبه که تحقیق میکنید و میخواید با چشم باز خرید کنید :n16:
10 هزارتومن ماهیانه برای شبانه رایگان شاتل!! چه خبره!! دانلودتم یکم بره بالا سرعتت انقدر محدود می کنه که از ساعت 1 تا 3 دیگه هیچ کاری با اینترنت نتونی بکنی. مگه حداقل بیان حد مصرف منصفانه تعریف کنن بدونیم چقدر دانلود کنیم. کسی در این مورد اطلاع داره که حد مصرف منصفانه شبانه شاتل بر چه اساسی حساب میشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:فکر می کنم شاتل سرعت شما روی 16.000.000 بیت بسته باشه.. که با احتساب یک هشتم و تبدیل به مگابایت عددی نزدیک به همین به دست میاد.نقل قول:
شاد باشید
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا عرض به خدمتتون که حدود 9 روزی میشه سرویس 16 مگ برام فعال شده.
سیگنال خطم برای سرعت 16 مگ به نظر میومد ضعیف باشه با اینکه کابل روکش دار اختصاصی هم برای مودم کشیدم که البته با اینکار وضعیت خیلی خیلی بهتر شد، اما بطور کامل عالی نشد.
خلاصه! سرویس وصل شد و در کمال تعجب دیدم که سرعت سینک شدن مودم هیچوقت زیر 16 مگ نمیاد(با توجه به سیگنال لحظه ای، سرعت سینک شدن هم متفاوت خواهد بود)، واقعا تعحب بر انگیزه! هرچند سیگنال روی 10 دسیبل هست و هر چند روز یک بار هم ممکنه قطع بشه، اما خیلی خیلی راضی کنندست.
لازم به ذکره که برای دریافت 16 مگابیت واقعی، خط باید با سرعت بالاتری سینک بشه که متاسفانه خط من فعلا کشش نداره، اما قطعا و حتما در چند روز آینده پیگیر میشم که این مورد رو هم کامل حل کنم.
بگذریم از این مسائل، هدف اصلی از این پست، اطلاع رسانی در مورد کیفیت سرویس شاتل هست.
من سالهای زیادی هست که مشترک شاتل هستم و بطور کلی نه تنها از کیفیت سرویس راضی هستم، بلکه از پشتیبانی این شرکت بطور فوق العاده زیادی راضی ام.
من چندتا ISP در گذشته های خیلی دور عوض کردم تا اینکه رسیدم به شاتل و اینو با اطمینان بهتون میگم شاتل واقعا از نظر پشتیبانی و کیفیت عالی عمل کرده، هرچند که دوستان در نظر داشته باشن کیفیت سرویس در همه جا فرق میکنه، اما مطمئنا پشتیبانی باید در یک حد و حدود باشه.
خلاصه...
آقا سرویس وصل شد منم خوشحال و خندان از سرعتی که دریافت میکنم، اما به گذر زمان(9 روز!:n02:) کیفیت سرویس چجوری بوده؟
باید بگم که من هر موقع سرعت دانلود رو چک کردم کاملا تطابق داشته با سرعتی که مودم سینک شده بوده و در اکثر مواقع هم سرعت تک کانکشن کاملا راضی کننده بود.
من شبانه رایگان رو هم گرفتم، هرچند دانلود زیادی ندارم توی اون زمان، اما سرعت دانلود توی اون ساعت هم در بالاترین حد بوده، حتی روی تک کانکشن.
حالا اینکه اگر با دانلود زیاد سرعت کم میشه یا نه رو متاسفانه نمیتونم پیش بینی کنم، اما فعلا با توجه به اینکه دانلودی نداشتم سرعت هیچ افتی نداشته.
برسیم به یه مسئله اساسی که من از روز اول باهاش مشکل دارم و همچنان هم مشکل دارم.
من همیشه از نرم افزار گذر از تحریم(!) به اسم سای(م)ون استفاده میکردم و هیچوقت هم هیچ مشکلی نداشتم و سرورهای این نرم افزار تا سرعت های خیلی بالا(حدود 50Mb) رو ساپورت میکنن(با اینترنت سرعت بالای دیگر شرکت ها بارها تست کردم)، اما با اینترنت شاتل متاسفانه نتونستم هیچوقت از سرعت حداکثر 8 مگابیت عبور کنم، فرقی نداره چه ساعتی باشه یا کدوم سرورر رو انتخاب کنم، سرعت هرگز بیشتر از 8 مگابیت نمیشه در بهترین حالت.
خوب 8 مگابیت هم خیلی بد نیست و واقعا برای من شخصا نه تنها قابل تحمله بلکه کاملا هم راضی کنندست، اما مشکل اساسی اینجاست که این بهترین حالتشه، تو ساعت های شلوغ، مثل عصر ها یا حدود ساعت 9 که دوستان هم قبلا اشاره کردن، سرعتم با استفاده از این نرم افزار ممکنه به 512Kb برسه! این فاجعست واقعا، چرا؟ چون عملا هیچ کاری نمیشه کرد، یا باید بشینم یه فایلی رو دانلود کنم و دانلود شدنش رو تماشا کنم و لذت ببرم، یا اینکه از اینترنت پرسرعت 512Kb با زجر لذت ببرم.:n02:
ممکنه بگید چه نیازی به استفاده از نرم افزار گذر از تحریم هست، خوب دلیل اصلیش اینه که سایت های مورد استفاده من مثل یو(ت)وب نیاز به این نرم افزار دارن و بطور کلی این نرم افزار همیشه در حال اجرا هست.
حالا 2 حالت وجود داره، یا اینکه شما زیاد به این نرم افزار احتیاجی ندارید که خوب در این حالت شما هیچ مشکلی ندارید، و یا اما ممکنه که با تغییر نوع نرم افزار سرعت هم بیشتر بشه که این باید تست بشه و اگر اینچنین بشه مشکل هم حله و منم کامل راضی خواهم بود.
اما گفتن این نکته رو لازم میدونم که قبلا با سرویس های قبلی شاتل وقتی سرعتم 2.5Mb بود، هیچوقت افت سرعت با نرم افزار گذر از تحریم رو تجربه نکردم، فرقی نداشت شب باشه، روز باشه، عصر باشه، همیشه اون 2.5 مگ رو کامل دریافت میکردم، حالا این رو با 512 کیلوبیت فعلی در ساعت های شلوغ مقایسه کنید، خیلی بد شده.
حالا این همه فلسفه چینی کردم که برسم به این نکته که بطور کاملا مشخص شاتل سرعت این نرم افزار رو بطور عمدی کاهش میده هر زمان که بخواد.
خلاصه اینطوری، اگه یه جمع بندی بخوام انجام بدم باید بگم بطور کلی راضی ام، مثل همیشه، مهمترین نکته کیفیت سرویس شاتل هست که در طول این سالها همیشه عالی بوده به علاوه پشتبانی خیلی خیلی خوب.
امروز هم متوجه شدم که حجم سرویس 16 از 160 گیگ شده 350 گیگ که بسی خوشنود و شاد شدم و در پوست خودم نمیگنجیدم که یهو یادم افتاد سایمون عزیز(گذر از تحریم) سرعتش افتضاح میشه که باعث شد در پوست خودم بگنجم دوباره!:n10:
اما در نهایت یه تست پینگ از سرور معروف گوگل گرفتم که دیگه بیشتر از این نمیشد ادامه داد، چون قبلی ها حذف میشدن که اون رو قرار میدم به علاوه 2 تا تست سرعت تک کانکشن از سرور مایکروسافت که در ساعت های 8 و 9:15 گرفته شدن و هر دو تست حدود 5 دقیقه ادمه داشته که فکر میکنم کافی باشه برای تست سرعت که نشون میده سرعت دریافتیم در حالت تک کانکشن حدود 14 مگابیت هست که با افزایش تعداد کانکشن سرعت به 15 مگابیت میرسه که با سرعت سینک شدن مودم که در حال حاضر دقیقا 16 مگابیت هست کاملا همخونی داره، چون همونطور که که قبلا گفتم برای دریافت کامل سرعت دانلود 16 مگابیت باید سرعت سینک شدن بیشتر از 17 مگابیت باشه که فعلا خط من کشش نداره، تا ببینیم بعد چی میشه.
ارادت.
پاورقی:اجازه آپلود عکس قابل مشاهاده به دلیل جدید بودن ندارم!:n14::n02:
کد:s9.picofile.com/file/8314774326/speedtest1.png
s8.picofile.com/file/8314774334/speedtest2.png
محتوای مخفی: 8.8.8.8 ping test
بله چون واقعا دردسر بزرگیه هی عوض کردن شرکتنقل قول:
پارس بد نیست
یعنی شما در مقابل پارس و شاتل بازم شاتل رو انتخاب میکنین درسته؟
نت تایپ خیلی با اهمیته مخصوصا وقتی افراد میخوان بهت جوین بشن
توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...نقل قول:
من قدیم شاتل بودم . الان میخوام برم پارس آنلاین . چون به شدت محدود کردن شبانش آدمو دیوونه میکنه .
در مورد پارس آنلاین باید از مشترک های کنونیش بپرسید. من فقط از آسیاتک و شاتل خبر دارم و تفاوت هاشونم گفتم :n10: پارس آنلاین شرکت بزرگیه ولی متاسفانه چون نه خودم داشتم و نه رفیقام، چیزی در موردش نمیدونمنقل قول: