[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره هرکی به زبون خودش شکایت بنویسه
بجای فهش دادن سعی کنید مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره هرکی به زبون خودش شکایت بنویسه
بجای فهش دادن سعی کنید مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید!
پی روز زنگ زدم2020 گفتم سرعت خرابه گفت مال همه خرابه برام خرابی رد کرد تو پنل هم هم اعتراض کردم ولی بنظرم اب در هاونگ کوبیدنه هیچ خبری هم نشد
کی گفته حالا بیشتر از حقت بخوای؟!نقل قول:
استاندارد رو اونوقت چطوری تعیین کردید؟! بر اساس قانون مسخره 1 به 8 ــی که هست؟!!
استاندارد رو بر اساس هزینه و کیفیت سرویس ها در سطوح بین المللی میسنجن..راه دوری هم نمیریم..همین ترکیه و مالزی و اخیرا هم کشور دوست و برادر افغانستان!
چیزی به اسم بیشتر از حق اینجا معنی نداره...با فرضا 20 هزار تومن هزینه کردن در ماه باید سرویس با کیفیت و مناسبی در اختیار داشته باشید (بی منت و هزار جور حرف و حدیث و تبصره و ماده اضافی)
جالب اینه،هیشه همه سرعتشون از پایین کم کم می ره بالا،واسه ما از 20 مگ شد 8 کیلو :n08:
سلام دوستان
به نظر من سرعت وبگردي حتي همون 2 ، 3 ماه پيش كه اوضاع خوب بود هم چنگي به دل نميزد؛ فقط سرعت دانلود سرويس هاي اين شركت به نوعي كم نظير بود كه حالا كه اين هم برداشته شد ديگه دليلي براي تمديد نمي بينم. همچنين با توجه به مسائلي كه تو اين ايام در مخابرات اتفاق افتاد مطمئنا اين شركت سياستهاي جديدي اتخاذ مي كنه تا ديگه پهناي باندشو كنترل كنه. چون مشخصا اين مشكل به مخابرات مازندران مربوط نميشه بلكه به ردههاي بالاتر بر مي گرده.
به هر حال بنده با اتمام سرويسم از اين شركت ميرم به يه شركت مناسب، ولي اگه يه روز سرعت مثل قبل شد كه بعيد مي دونم، اگه شد دوباره بر مي گردم (چون كار دانلود كم انجام نمي دم؛ اهل فيلم و سريالم شديد) ولي اگر هم نه كه ما رو به خير و شما رو به سلامت.
بدرود
ممکنه از مک باشهنقل قول:
تماس بگیرید ببینید مک رو قفل کردن یا نه
سلام دوستان . به آقای ذهابیان زنگ زدم گفت که به ظرفیت پهنای باند افزوده شده و منتظرن که اعمال بشه . حالا منتظر چی هستن خدا میدونه . اون دفعه شمارشو گذاشتم و این آقای مثلا درزی که من خوب میشناسمش گزارش داد و نظرمو پاک کردن . اگه خواستید بگید بزارم ! در ضمن این درزی که همیشه می گفت بلدم بلدم همیشه نظرای بچه هارو می خونه اما به عنوان مهمان . میترسه بیاد . اون دوستمونم که تند صحبت کرده بود فقط می تونم بگم که بابلیه . این درزی هم چون منو میشناسه با من لجه و منتظره تا من نظر بدم بعد سر و کلش پیدا شه بیاد بگه من دروغ میگم و خودش فقط حقیقتو می گه مثه پیامبرا . در ضمن این آقای مثلا درزی چند تا نام کاربری داره و فقط می خواد بگه منم منم منم .
:n07: (بخر درزی اینتام ته)
من هم خاک پایه همه ی شما هستم . دوستان یه نمه برین تو کار مازنی . حیف نیست لهجه و گویش به این خوبی از بین بره . :n15:
دقیقا من شماره همراه و ایمیل مدیر عامل باباجانی رو گذاشتم بهم پیام داد که حذف کن منم حالشو گرتم گفتم اینجا انجمن تمام دوستان شماره های همه مسئولین رو دارن و منم پستم رو ویرایش نمیکنم ساکت شد
این یارویی که اومده بود خونمون یعنی دو نفر یکیش میگفت 155مگابیت اضافه شده یکی دیگه هم میگفت 320 مگ قراره اضافه بشه.
اینا دارن کاری میکنن که کارابرایی که پر مصرف هستن کوچ کنن و برن دوباره همپذیرششون نکنه که خیال مخابرات راحت بشه.مگه میشه پهنای باند نداشته باشه؟
هرکی هرچی بخواد بگه یعنی چی؟
این فرومم یک سری قوانین داره
تحت قوانین می تونید فعالیت کنید
اگر هم فکر می کنید کسی داره خلاف قوانین عمل می کنه
باید تخلف رو اعلام کنید تا مدیران تصمیم بگیرن
با تشکر
سلام.من دیگه حالم بد شدش با این وضعه اینترنت. میخوام الان یه سرویسه دیگه بخرم. بنظرتون چه سرویسی بخرم که حداقل سرعته دانلود 30باشه. دوستان پیشنهاد بدین کدوم؟
256محدود؟ 512محدود؟ :n27: