60-70 درجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزيز بنده هم بندرعباس هستم گرماي اينجا هم دست كمي از اونجا نداره منم اوت دور دارم خيلي عالي جواب ميده
خداوكيلي با اين همه وضعيت خراب بودن وضع مبين نت كه تو اين بخش ميبينم من خيلي ازش راضيم
Printable View
60-70 درجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزيز بنده هم بندرعباس هستم گرماي اينجا هم دست كمي از اونجا نداره منم اوت دور دارم خيلي عالي جواب ميده
خداوكيلي با اين همه وضعيت خراب بودن وضع مبين نت كه تو اين بخش ميبينم من خيلي ازش راضيم
سلام دوستان.من پارسال سرویس یک ساله گرفتم 512.خوب بود شبی 1.5 گیگ دان می کردم.حالا مهر تموم میشه.دیگه اگه بخوام یه ساله بگیرم پول مودم هم اضافی دادم ولی می دونم اگه طرح رو عوض کنم خراب می کنه.تو طرح هاش نوشته همه 1 به 4 هستن. ولی می دونم که همون 1 به 8 قدیمش بهتر بودن.خوب الان بهترین طرح 512 کدوم هستش که ازیت نکنه.
ممنون.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
دیشب به مدت 6 ساعت قطع بود
چند روز بود اوضاعم خوب بود امروز بعد از قطعی دوباره انگاری داره حالش بد میشه !
من دیگه کاری به رئیس اون دم و دستگاه ندارم از جزء تا کل اونجا رو هر روز به اول تا آخرشون درود می فرستم برن حال کنند !
من 512 یک ماه 1/8 را 10 11 ماه دارم ساعتی 219 مگ میگیرم عملا شبی بالای یک (اگر از طرف سروری که دانلود میکنم مشکلی پیش نیاد)نقل قول:
شب 64 را ثابت میگیرم(البته بدون چیز پی ان)
متاسفانه شرایط در اهواز تغییری نکرده و هر روز بدتر هم میشه.
خیر مشکلی پیش نمیاد اما خرید مودم اوت دور توصیه نمیشه.نقل قول:
اگر اینطور باشد که دارند علناً کلاهبرداری/کمفروشی/دزدی(و...) میکنند. البته قبلاً این را در سرویس های نامحدود هم دیده بودیم.نقل قول:
سلام به بچه های گل! ممنونم بابت همه ی راهنمایی هاتون. 5 شنبه شب مودم طرح دار 512 گرفتم. 200 تومن پولش شد + 10 تومن مالیات کلا: 210. امروز صبح فعال شد. واقعا راضیم ازش 110 دانلود میده. بین 100 تا 110 دانلود میده: از نظر من که خیلی عالیه. فکر می کنم دوستانی که مشکل دارن به خاطر موقعیتشونه. خونه ی ما همه جاش 5 تا خط آنتن پر هست و به هیچ وجه نیاز نیست بذاری کنار پنجره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز ميشه دليلش رو بفرمائيدنقل قول:
اقا مبارکه:thumbsup:.دیدی گفتم خوبه.ایشالا چرخش برات بچرخه.نقل قول: