نه آپدیت Data Base نرم افزار رو به روز میکنه. شما باید نسخه جدید رو از سایت کسپرسکی دانلود کنید.نقل قول:
Printable View
نه آپدیت Data Base نرم افزار رو به روز میکنه. شما باید نسخه جدید رو از سایت کسپرسکی دانلود کنید.نقل قول:
نسخه جدید حداکثر 6mb دانلود میکنه.مثل قبلی نیست.
نقل قول:
متوجه نشدید.
منظورم این بود که در نسخه کنونی از فایلهای آپدیت شده یک backup می گیرم (توسط خود kis). آیا از این update ها میتونم برای update ورژن جدید KIS استفاده کنم؟!
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
بله شما میتوانید نسخه جدید را با
این اپدیت ها.
بروز رسانی کنید.
موفق باشید.
ببخشید متوجه نشده بودم. بله میتونید ولی بهتره که این کار رو نکنید چون این نسخه 50-60 مگ آپدیت داره ولی نسخه جدید را اگر دانلود کنید خودش تا حدود 1 ماه پیش آپدیت داره و نرم افزار رو اگر آپدیت گنید شاید 10 مگ آپدیت داشته باشه تا الان که اگر تا الان از آپدیت های نسخه فعلی Backup نگرفته باشید باید 100 و خورده ای مگ حجم آپدیت هاش میشه ولی اگر Backup این نسخه را دارید مشکلی نداره با همین آپدیت کنید و دوباره آپدیت را بزنید که اگر آپدیت جدیدتری اومده بود اون ها رو هم دانلود کنه.نقل قول:
موفق باشید...
چطور میشه که بر روی دو کامپیوتر KIS نصب باشه (ورژن 11.0.1.400) و هر دو کامپیوتر هم آپدیت باشند (یک تاریخ) اما یکی از کامپیوتر ها یک فایل را ویروسی تشخیص می دهد و دیگری نه (نام ویروس Trojan.Win32.Autoit.ci)
سلام دوست عزیز .نقل قول:
اول لازمه که از اینکه اینقدر پیگیر مشکل بنده بودید کمال تشکر را داشته باشم .
مساله جالب اینجاست که بنده از کی استفاده کردم و فعال شد . 2 شب بعد کی بلاک شد . من کی را حذف کردم و مجددا برای گرفتن تریال تلاش کردم که این دفعه انجام شد و تریال 30 روزه به من داد .
بنده قصد داشتم کارهای بالا را انجام بدهم ولی خوشبختانه بدون این کارها خود بخود مشکل حل شد . ظاهرا مشکل از سرور بوده ولی بنده یک هفته تلاش می کردم ولی نمی شد .
در هر صورت هم عجیب و هم جالب بود :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جایی برای وارد کردن سریال جدید ندارم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما سریال بلوک شده را حذف کنید و بعد سریال جدید را بهش بدیدنقل قول:
چه طوری حذفش کنم ؟نقل قول: