منم نزدیک 2سال که دارمش. مثل ساعت کار میکنه... اما...
اما حدود 3ماهه که حس میکنم سرعتش کم شده. مستر ریست هم کردم. اما بازم مثل قبل نشد. مشکل چیه؟
البته من کلی برنامه نصبیدم روش...
Printable View
منم نزدیک 2سال که دارمش. مثل ساعت کار میکنه... اما...
اما حدود 3ماهه که حس میکنم سرعتش کم شده. مستر ریست هم کردم. اما بازم مثل قبل نشد. مشکل چیه؟
البته من کلی برنامه نصبیدم روش...
یک چیزی هم هست
گوشی یک عکر طبیعی داره
و از اون عمر بگزره دی
کاریش نمیشه کرد
من از 4 اذر 86 دارم
سرعتش پایین اومده ولی بازم دوسش دارم
با مستر ریستو اینا هم فک نکنم حل بشه
چون پیر شده دیگه:31:
سلامنقل قول:
دوست خوبم همونطور که آقای حسام گفتن مشکل از عمر گوشی هست . اما به نظرم عمر مموری کارت هم هست. مموریتون چند وقته توی گوشیه؟ فکر کنم اگه عوضش کنین بهتر بشه.:20:
---------------------------------------------------------------
دوستان عید همگیتون مبارک. امیدوارم سال خوبی براتون باشه.:11:
منم از سال 86 اين گوشي رو دارم و هنوزم قصد عوض كردنش رو ندارم
تو اين مدت يك بار lcd گوشيم خراب شد، دو بار جوي استيك، يك بار اسپيكر تلفن براي مكالمه و الانم دكمه C كار نميكنه
گوشي خر كاري هستش و خوشبختانه توي هيچي كم نمياره اگه بخام يه گوشي جايگزينش كنم C5 هست ولي فعلا زدم تو نخ گوشيهاي زير 100تومن تاشو،بدجور علاقه پيدا كردم به چنين گوشيهايي!!!
سلام به وفاداران افسانه سیفید(5700)
خوبین؟
من میخواستم بپرسم دوستی هست که رو این گوشی مموری کارت 8 گیگ گذاشته باشه؟
ساپورت میکنه؟
من الان 4 دارم و فقط 100 مگ فضای خالی مونده
فایلامم دوست ندارم پاک کنم
باید یکدونه 8 بگیرم
اگه ساپورت میکنه چه مارکی خوبه و قیمت الان چنده؟
گوشي من حدودا3 ماه پيش يه دفعه دکمه هاش از کار افتاد(به جز دکمه روشن و خاموش بالاي گوشي) ولي پس از 2 روز خود به خود درست شد. از اون به بعد دکمه ها حدودا 10-12 روز عين ساعت کار مي کنه و 1-2 روز از کار مي افته و دوباره درست ميشه و خلاصه اين داستان هي تکرار ميشه. Ic کيبرد رو عوض کردم و گوشي رو فلش هم کردم درست نشد. (در ضمن وقتي گوشي قفل ميکنه برنامه push to talk گوشي خود به خود فعال ميشه)پيش تعميرکار هم بردم گفت مشکل از cpu هست و تعويضش 35-40 تومن آب ميخوره. نظر شما چيه ؟ مشکل از کجاست؟
راستي گوشيم 2 سال قبل هم يه ذره آب خورده(در حد چند تا قطره بارون)
بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنه من حدود 6 ماهه مموری 8 گیگ روش انداختم قیمتش هم دور بر 20 تومان استنقل قول:
مرسی
چه مارکی پیشنهاغدمیکنی؟
چند تا مارک بگو که یکیشو گیر بیارم
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
مشکلت خیلی عجیب قریبهنقل قول:
نمیدونم والا
من که چیزی به ذهنم نمیرسه
دوستان کسی میدونه چجوری هدست رو میشه باز کرد؟
----
واقعا 8گیگ ساپورت میکنه؟ اگه واقعا ساپورت میکنه منم نیاز دارم...
من نگرفتم؟
یعنی چی هدست و باز کرد؟
منظورتون چه جوری میشه هندزفری و باز کنین؟
خودشو؟
واسه تعمیرش مثلا؟