نقل قول:
ممنون که جواب دادین
این سیم کارتها قابل رد یابی هم هستند؟
نقل قول:
ممنون که جواب دادین
این سیم کارتها قابل رد یابی هم هستند؟
اینترنت ظاهرا در بیشتر نقاط کشور قطع شده (من فکر میکنم به خاطر قطع کابلها باشه)نقل قول:
برا منم قطعه
یعنی شما دیگه قیدشو زده بودی که یه دفعه فعال شد یا اینقدر سماجت کردی تا فعال شد؟ اگه پشت سر هم درخواست بدم درست میشه؟نقل قول:
دقیقا منظورم اینه که فاصله بین آخرین باری که درخواست دادی تا فعال شدن چند ساعت بود؟
مرسی
ببین فکر کنم تنها راه چاره این باشه که زنگ بزنی اپراتورنقل قول:
اگه اونا نتونستن دیگه بی خیال طرح شو :دی
چی چی رو بی خیال شو اگه نمیخواد دیگه طرح بده خوب بگه تا ما هم الاف نشیم پس کو اون همه شعار؟نقل قول:
درضمن شماره اپراتور رو میشه بگی؟
بابا من كه راحن ميرم اينترنت. هيچ مشكلی هم نيست. برای چی مال شما اين طوريه؟
سلام
یه سوال
چندتا از دوستام که ایرانسل دارن از 4ماه پیش که طرح قرمز رو فعال کردن هنوز که هنوزه دارن از همون طرح استفاده
میکنن(یعنی اون مسیج که میگه طرح تشویقیتون به اتمام رسیده واسشون نیومده) حتی با تغییر تعرفه ی طرح های
ایرانسل(از مسیج رایگان به 4تومن) هنوز مسیجشون مجانیه و از ساعت 12 شب به بعد مکالمه رایگانه!!!
خیلی ها رو میشناسم که همینجورین!
ولی مال خودم دوروزم جلوتر تموم میشه.
چرا؟؟؟
فکر کنم منظورمو متوجه نشدی مهدی جان، من خودم ایرانسل دارم، اما میخوام بدوم کسانی که بهم زنگ میزنن از کدوم شهر هستن، برای همین پرسیدم سایتی جایی هست که پیش شماره موبایل همه شهرها رو نوشته باشه؟؟!نقل قول:
خب ديگه به هر حال بعضي از مشتركين حق آب و گل دارن. اصلا ايرانسل باهشون خيلي حال ميكنه هنوزم تو طرحن:21::21:نقل قول:
مثل من.تازشم دلت بسوزه من يك ساله اس ام اس هام مجانيه چون تو مشهد يعني استان خراسان 4 ماه قبل از اينكه طرح قرمز و اين حرف ها بياد اس ام اس مجاني بود حتي به خطوط دولتي.:27:
دل همتون بسوزه دل همتون بسوزه:tongue:
با اجازتون همین پریشب ارانسل یهو 3000 تومن اعتبارمو قورت داد. نه کدی زدم نه انگولک کردم. سیمکارت داتمی تو گوشم بود در آوردم ایرانسلم رو انداختم دیدم پیغام داد اعتبار رو به اتمام است. نگاه کردم دیدم خالی شده!!!!!!!!!!!!!:41: