سلام خدمت شما.من عضو جدید هستم.یک سوال:من canter1.6رو نصب کردم توی ویندوز 7.بعد خیلی بی گرافیک و (همش تو بازی دستش چپو راست نمیشه)بعدم میخوام که بنویسم نمینویسه تازه فونتو هم عوض کردم ولی نمینویسه.چی کار کنم آقای....؟ :18:
Printable View
سلام خدمت شما.من عضو جدید هستم.یک سوال:من canter1.6رو نصب کردم توی ویندوز 7.بعد خیلی بی گرافیک و (همش تو بازی دستش چپو راست نمیشه)بعدم میخوام که بنویسم نمینویسه تازه فونتو هم عوض کردم ولی نمینویسه.چی کار کنم آقای....؟ :18:
SALAM.MAN TOYE AKHARIN SAFHE PAYAM GOZASHTA,(GAVAB NADADID
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
کسی روشن نیست؟
پرشین گیم یه سرور سورس راه انداخته اون رو چک کنید...نقل قول:
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
کلا بازی گرافیک بالایی نیست فقط معتاد کنندس که میشینیم انلاین بازی میکنیم :دینقل قول:
نوشته شده توسط amir hossein ahmad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای صحبت توی بازی بصورت پیشفرض دکمه Y رو باید بزنید
شما sxe رو نصب و اجرا کردید؟ نسخه کانترتون مشکل نداره؟
من خودمم این مشکلو رو سون 32 بیت دارم فعلا هم هیچ راهی براش پیدا نکردم مشکلم از نسخت یا ویندوزت نیست چون اینها رو هم من چک کردم در کل من تا به الان هر کار کردم این مشکل حل نشده:19:نقل قول:
نوشته شده توسط amir hossein ahmad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه وقت درستش کردی راهتو به ما هم بگو.:31:
کسی ميدونه چطوری ميشه اسکريپ ها رو به بازی اضافه کرد ؟
فقط بايد به config اضافه کرد دستور هارو ؟ يه سری دستورم داره که با alias شروع ميشه ، اونا رو بايد چيکار کرد ؟
تو فدر cstrike یه فایل alias.txt بسازنقل قول:
داخلشم هم مثلا اینجوری باشه
"کد:// Aliases punish Config
// By MeHDi B.!
// Designed for CaLiBR Gamenet
// DO NOT EDIT ANYTHING UNDER THIS TEXT!
// Aliases
alias r1 "sv_restart 1"
alias r3 "sv_restart 3"
alias r5 "sv_restart 5"
alias r10 "sv_restart 10"
alias dust2 "changelevel de_dust2"
alias inferno "changelevel de_inferno"
alias nuck "changelevel de_nuke"
alias train "changelevel de_train"
alias 800 "mp_startmoney 800"
alias 5000 "mp_startmoney 5000"
alias 10000 "mp_startmoney 10000"
alias 16000 "mp_startmoney 16000"
alias re "reconnect"
alias de "exec defult.cfg"
alias eswc "exec eswc.cfg"
alias live "amx_match a b mr15 eswc"
alias stop "amx_matchstop"
alias p "amx_pause
مرسی ممنون .نقل قول:
بعد اسکريپت هايی مختلفی هست که مثلاً برای mouse 1 هستش, فقط ميتونم از يکيشون استفاده کنم ؟
سلام
من می خواهم کانتر رو تو خونه بین دو سیستم بصورت شبکه بازی کنم.
در این مورد لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
سیستم هارو شبکه کنیدنقل قول:
یکی سرور بشه و یکی جوین شه از تو بخش فاین سرور > لن
چندتا سرور ایرانی میخوام، کسی میشناسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]