یک سوالی از دوستان شاتلی دارم.اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رایگان رو هم برای سرویست فعال کنی این شبانه آیا سرعتش محدوده (کمتر از سرعت سرویس اصلی در ساعات روزانه)یا مثلا بعد از یک حجم مشخص دانلود سرعت رو محدود می کنن؟
Printable View
یک سوالی از دوستان شاتلی دارم.اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رایگان رو هم برای سرویست فعال کنی این شبانه آیا سرعتش محدوده (کمتر از سرعت سرویس اصلی در ساعات روزانه)یا مثلا بعد از یک حجم مشخص دانلود سرعت رو محدود می کنن؟
برای تغییر سرویس به سیستم های جدید fair دو حالت هست که یکی با ترافیک تشویقی شبانه و یکی بدون آن!
فرق این دو چیه؟اختلاف قیمتی دارند با هم؟کدوم یکی بهتره؟سرعت شبانه محدود شده است؟
امکانش هست کسی از سیستم های fair (ترجیحا سرعت 8 مگ) تست بذاره؟
واسه منم گاهی اوقات همین سرعته گاهی 2 مگابیت گاهی هم 2.1نقل قول:
نه همون چند کانکشن بودنقل قول:
نقل قول:
مرسی اینا خیلی به درد خورد ممنون
خط شما تقریبا روی 15 مگ بسته شده. سعی کردین به پشتیبانی اطلاع بدین که چرا یک مگ کمتر از 16 هست؟ خصوصا اینکه MMDFullHD هم گفتن خط ایشونم همین وضعو داره پس یعنی ایراد از اوناس که که سرعت رو کمتر بستن
بله اتفاقا تماس گرفتم حتی 195 شکایت زدم ولی می گن توی اکانتینگ اینجوری تعریف شدهنقل قول:
ای بابا...یه شرکت درست حسابی نیست که همه چیش عالی باشه و بخوای این طرح های جدیدو ازش بگیری ها. یکی حجم دزدی داره، یکی کم فروشی داره، یکی قطعی زیاد داره یکی پشتیبانیش خوب نیست. هز تاپیکی میرم همه راضی نیستن و شکایت دارننقل قول:
در این اینترنتو گل بگیرن همه راحت شیم :n15:
فک کنم بخاطر اون قضیه 95 درصد باشه که حتی به اون یک مگ هم رحم نکردننقل قول:
تست های بقیه رو هم که دیدم همین بود و کمی پایین تر از سرعت اسمی بود
فعلا بهترینش همین شاتل بوده ...نقل قول:
به 195 شکایت کننقل قول:
پشتیبانی ب من گفت تضمینی رو سرعت شبانه نیست احتمالا کمتره چون استفاده بیشترهنقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk