من سرویسم دومگ محدوده یکی از دوستان سوال کرده بود...
از محمود واعظی بهتر پیدا کردی خبر بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تغییر پیدا نکنه عزیز. مردم اطلاعاتشون رفته بالا بچه مچه مثل منم زیاد شده نیاز به اینترنت هر سال بیشتر از سال قبل میشه پهنای باند مجبورن اضافه کنن. نه میخوایم چیلترینگ رو بردارن نه سرعت رو بالا ببرن مشکلات پهنای باند رو برطرف کنن همون 300-400 کیلوبایت در ثانیه دانلود از سرمون زیادیه... والا اینطوری پیش میره روز به روز داریم پسرفت میکنیم بریم dial up خلاص استاندارد ثابتی داره بالا پایین نمیشه اینقد
اینم پیام من که
جوابی ندادن
تاریخ ثبت: |
۱۳۹۲/۵/۲۴ 13:33:10 |
|
|
عنوان پیام : |
سلام |
متن پیام: |
سلام من واقعا خسته شدم. نمیدونم اونجا کی مسئوله و دارین چیکار میکنید من 10 روزه که سرویس 2 مگ محدود یکماهه گرفتم سرعتم نصف سرعت استاندارد هست. یعنی بجای اینکه سرعتم 250 کیلوبایت بر ثانیه باشه 120 کیلوبایت برثانیه هست واقعا برای مخابرات متاسفم با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن مشکل چی هست و کی حل میشه. اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید امروز هم که صفحه باز کردن افتضاح شده واقعا و پینگ هم همینطور. این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد. مشخصه شمایی که دارید جواب من رو میدید کاره ای نیستید و فقط یک جواب تکراری رو برای همه کپی میکنید. انتظاری که از شما داریم اینه که حداقل مشکلاتی که اینجا مطرح میکنیم رو به گوش مسئولان برسونید. |
|
|
|
|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|
تاریخ پاسخ: |
|
پاسخ پیام: |
|
|
|