هر شب خرابه نه فقط امشبنقل قول:
Printable View
هر شب خرابه نه فقط امشبنقل قول:
آقایون ایشون مهندس نیستن. الآن ساعت تقریبا 2 نصقه شبه. یعنی مهندس بیداره؟ ایشون پیک پیکش دیگه 11 بود و میرفتن. از طرز صحبتاشون هم معلومه.بگیرین بخوابین بابا...
استاد جعفریان بخونید
نقل قول:
و اما
آقای ملک جعفریان شما نسبت به هر شرکتی بیشترین پهنای باند و در اختیار دارید چیزی که شما ندارید عدم برنامه ریزیه زمانی که طرجی رو میزارین باید پیش بینی کنید که بعذ یک ماه دو ماه یک سال چطوری مشتری و نگر دارید نه اینکه وقتی فروختین پولا رو گرفتین بی خیال همه چی بشین
شاتل رو مثال میزنم شاید یک چندم و شما پهنا داره اما چهارتا آدم نشستن و با همون نسبت کمتر از شما دارن مدیریت میکنن پهنارو حالا شبانه رایگان هم میدن وقتی قظع میکنن و مشتری راضی نیست با سیاست دیگه ای میدن البته من به هیج وجه سیاست های شاتل رو قبول ندارم فقط مثالی زدم مشکل شما اینه وقت فروش سر و ته و باز میزارید حالا که فروختید و پولا رو گرفتید بدون رضایت مشترک هم سر و هم ته و میبندید
دوستان ایشون آقای ملک جعفریان میباشد. با ایشون در رابطه با برگرداندن طرح نامحدود مکاتبه کنید
1 سید علی ملک جعفریان رییس هیئت مدیره و مدیرعامل 8547777 8545777 malekjafarian@tci-khorasan.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای ملک جعفریان. دست شما درد نکنه. مشکل pcm دوستانم حل شد....:n02:
دیشب از ساعت 12 تا صبح کلا چراغ ADSL ام ( لینک اتصال مودم به مخابراتــ ) قطع شده بود .
من موندم این ضرر و زیان ها رو کی میخواد جریان کنه ؟
kharabeh sorataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa malek jafari
الان که دیگه برف نمیاد . چرا همچنان سرعت خرابه ؟
چه رابطه جالبی ----> برف ----->خراب شدن سرعتـــــــــــــــ ها
khoda vakili matherboard sistemam sokht
Kolli kharj andakhtitd maro Mokhaberat
of ba TO MOKHABerat
من که میگم فایده نداره با این مثلا مهندس این همه صحبت میکنین .
کاملا از حرفاش معلومه که داره میپیچونه .
جناب مهندس خواهشا اگه میخوای جواب این همه سوال کاربرا رو توی چند کلمه بدی دیگه نمیخواد بیاین تو تاپیک .
ما احترام شما رو نگه میداریم اما شما اینقدر احترام کاربرات رو نگه داشتی که جواب درست درمون بدی ؟
بخوایم از این جوابها بشنویم که میریم زنگ میزنیم پشتیبانیتون .
یعنی تمام پستهای ایشون توی این چند جمله خلاصه میشه :
1.شما بگید چه کار کنیم
2.وقتی همه ساعت یک شب میزارن دانلود اوضاع همینه که هست
3.از نظر اقتصادی امکانش نیست
4.یه عده که پول بیشتر دادن محدود نمیشن و هر کی پول کمتر داده باید تا خرخره محدود بشه
5.شماره سرویس رو پیامک بزنین
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه