2012 - 2013 ? الان چيكارش كنم ؟
Printable View
2012 - 2013 ? الان چيكارش كنم ؟
بهش سلام برسون :31:نقل قول:
شما کامل بزار تو ترکیب اصلی بعد از دو یا سه تا بازی که خسته شد یه باری بهش استراحت کامل بده. این نظر من بود . موفق باشی
تورس بعد از 2011 دیگه بدرد نمیخوره بنظر من تا زیادی آشغال نشده با آگوئرو یا بنزما طاق بزنش
آره تو حثس 2010 يه اتفاقايي داره ميافته.اينم تاپيكش:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550
براي اينكه ببيني يك بازيكن هنوز جاي پيشرفت داره يا نه به قسمت negotiations وبعد my team برو.حالا روي بازيكن مورد نظر برو و L1 رو بزن تا صفحه كناري بره روي نمودار.اگه پيشرفتش تموم شده نگهش ندار.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------
پيشنهادهاي خوبيند.مخصوصا اين بنزما.اين هم يه مهاجم 15 ساله كه بعد چند سال ميشه سوپراستار:El Shaarawiنقل قول:
فصل که تموم شد میخرمش : دینقل قول:
پيشنهادهاي خوبيند.مخصوصا اين بنزما.اين هم يه مهاجم 15 ساله كه بعد چند سال ميشه سوپراستار:El Shaarawi
من تورس رو با آگویرو طاق زدم و هیگواین رو با بنزما : دی
اینم چیز جدید : داشتم وبگردی میکردم اینو دیدم :
GDB Editor
محتوای مخفی: برای نمایش کلیک کنید
والا محمد جان من كه چيزي از EL sharawi نديدم دقيقا شرايطي رو داره كه Noushevar داره حتي به 90 هم نمي رسه اين El sharawi با نمودار رشدش حال نكردم. فكر كنم بازيكن تيم جنوا باشه نه؟
سلام
من توی بال فصل دوم رو شروع کردم
تازه رفتم لاتزیو و باید تمرین کنم
چقدر طول میکشه برم ترکیب اصلی؟
راستی من توی فصل نقل و انتقالات اون آخر توی سومین پیشنهاد ها لاتزیو رو انتخاب کردم و ترانسفر شدم
میخواستم بدونم اگه تا آخرین پیشنهاد ها صبر میکردم تیم های بهتری میومدن؟
شما بعد از 5 يا 4 بازي اگر در تمرينات موفق باشي ميري تركيب اصلي و از زماني كه به تركيب اصلي رفتي تا ثابت بشي بايد 4 بازي خوب و مفيد نشون بدي
شما بعد از 5 يا 4 بازي اگر در تمرينات موفق باشي ميري تركيب اصلي و از زماني كه به تركيب اصلي رفتي تا ثابت بشي بايد 3 بازي خوب و مفيد نشون بدي.
در مورد نقل و انتقالات هم به بازي خودت بستگي داره و به بازيت كه آيا تيم بهتري پيشنهاد ميداد يا نه
اساتيد محترم سوال دارم:
زماني كه دارم بازي ميكنم بعضي مواقع يك خط افقي با لرزش روي صفحه نمايش دارم. و دوم اينكه ميخوايم با كيبورد و دسته همزمان بازيكنيم چه بايد بكنم.
lcd 17w
cpu:E5200
ram:2 gb
vga:1gb اينم مشخصات براي تشخيص بهتر ايراد سيستم