صبا کلا قات زده پینگ :
گوگل 440
فرموم 940
4.2.2.4 420
صبانت.ای ار 25
.
.
.
.
.
.
.
.
صبا نیاین برین جای دیگه تبریزم داره به شهرای دیگه میپیونده
Printable View
صبا کلا قات زده پینگ :
گوگل 440
فرموم 940
4.2.2.4 420
صبانت.ای ار 25
.
.
.
.
.
.
.
.
صبا نیاین برین جای دیگه تبریزم داره به شهرای دیگه میپیونده
اهههههههههههههههههههه
حالا با اين وضعيت چي بگيرم
ايرانسل بهتره فعلا يه ماه از اون ميگيرم ببينم چي ميشه
با اين حساب بيخيال دانلود شبانه و چيز هاي ديگه(البته اج ايرانسل ميگيرم:31::31::31::31::31::31::31::31:)
ایرانسل که اشک همه رو درآورده.از چاله داری میری تو چاه:31:نقل قول:
ماکس فعلا مشکلی نداره.
پینگ با گوگل 156 با تابناک 25 سرور خود ماکس 7 میلی ثانیه.
من الان 128 نامحدود دارم و فکر کنم برای این سرویس از همه آی اس پی ها بیشتر سرعت میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين حساب بهتره که بيام همين مکس رو بگيرم
مکس کلاس يا توربو؟؟؟؟ کدوم بهتره
فکر نکنم ماکس نت بتونه راضیت کنه .پهنایی که صبا میداد دوبرابر ماکس بود که. تو هم که همیشه بهترین شرایط رو داشتی. ببینم قرصی چیزی نخوردی؟!!نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوستان عزیز اولا گفتم نماینده دیگه هزینه رانژه را همان 10 تومان می گیرد دوما هزینه ترافیک بالا در پارس نیز با تخفیف داده می شود
با تشکر-سید
نقل قول:
خوب مثلا 3 گيگ ترافيک تو پارس چقدر ميشه
و اون نماينده اي که ميگي هزينه رانژه رو 10 ميگيره کدومه؟؟؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
منظور؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ بالا باعث شده سایتها دیر باز بشن،روزها سرعت دانلود حدود 220 کیلوبایته ولی شبها خیلی بده،بعد از چهار شب تونستم ویندوز سون رو از آسان دانلود دانلود کنم:31:،یعنی شبها 4 تا فایلو همرمان میزاری دانلود کنه فوق فوقش 500 مگ دان میکنه،زنگ زدم پشتیبانی،خانمه گفت شبانه همینجوریه،ازش پرسیدم پس این پینگ ما چرا اینجوریه؟! میگه پینگ شما ایرادی نداره مشکل ار وبندوزتونه یا مودمتون رو خاموش روشن کنین.:41:
برو اینجا جواب سوال اول اینجاست...:نقل قول:
2-چند صفحه قبل گفتم پاساژ سهند طبقه سوم شرکت معتمدآریاکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl