مموری رو باید جدا بگیرین این موضوع واسه همه دوربین ها هست. سعی کنین با توجه به بودجه بهترین انتخاب رو مطابق نیازهاتون داشته باشین برای مموری حتما اصلی بگیرین چون تقلبی زیاد هست.نقل قول:
مموری رو باید جدا بگیرین این موضوع واسه همه دوربین ها هست. سعی کنین با توجه به بودجه بهترین انتخاب رو مطابق نیازهاتون داشته باشین برای مموری حتما اصلی بگیرین چون تقلبی زیاد هست.نقل قول:
1.اگه بخوام Sx310 بگيرم از كجا بگيرم كه هم قيمتش خوب باشه هم گارانتي اصلي ؟
2. اصلا گارانتي اصليش چيه!؟
3.رم اصلا رو خودش نداره ؟
4. رم داخلي هم نداره !؟
5. كيف و شارژر و باطر ي چي بگيرم ؟
6. واقعا دمتون گرم اگه اين همه سوال منو خونديد و به 6 رسيديد ! اگه جواب بديد كه شرمنده مي كنيد
7. :11: :11: :11:
نه ضرر بزرگی نمیکنید فقط فیلم FULL HD ندارید اما عوضش زومش بیشتر میشه :46:نقل قول:
FZ40 هم خوبه
تهران خیابان جمهوری بین حافقظ و ولی عصرنقل قول:
گارانتي اصلي نداریم (بعد از تحریم 7 سال پیش)
یه سری دوربین ها دارند اما همه نه
خیلی مهم نیست اما هر دور و بگیر
با هر گارانتی که بگیرید خوبه . نورنگار ، الرمس ، آفومار ، ایده آل ، آهونگار و . . . هر کدوم قیمت کمتری داشت خریداری کنید . ( معمولا ایده آل بهترین قیمت ها رو داره ولی نه برای همه مدل ها ) . ولی توصیه می کنم اصلا بدون گارانتی نگیرید .
سلام دوستان واقعا خسته نباشید.خیلی از راهنمایتون ممنون هستم. چند سوال و پیشنهاد دارم.راستش منم یه دوربین دیجیتال میخواستم بخرم.ولی متاسفانه بنا به دلایلی فعلا منصرف شدم.بین دوربینهای کمپکت کنون210و hx5 سونی موندم ولی متاسفانه قیمتاش خیلی بالا و پایین میشه.من می خوام یکی از دوستان اگه میتونه بگه چرا بعضی از سایتها فروش hx5 اینترنتیشون ۳۶۰۰۰۰ تومان و بعضی دیگر مثل نمایندگی های سونی ۴۳۵ اعلام کردند ایا تفاوتی بین دوربینا هست؟.سوال دوم من در مورد hx5 اگه کسی داره میخوام بدونم ایا میشه هنگام فیلمبرداری مکث کرد و بعد ادامه فیلم برداری رو انجام داد اخه جایی خوندم مکث نمیشه کرد .اما پیشنهاد من اینه که اگه دوستان جایی رو با قیمت مناسب فروش دوربین اگه میشناسند هم همراه اسم دوربین بنویسند شاید باعث اگاهی بیشتر ما بشه. منتها به شرطی که تبلیغ برای فروشگاه نباشه .
بازم از همه دوستان ممنونم
دوستان من ميخوام يه دوربين بگيريم و دوست دارم عكاسي رو ياد بگيريم دوستانم بهم ميگفتن g12 بگير سنسورش بزرگه كيفيتش خوبه حالا يه سوال واسم پيش اومده ميخواستم بدونم اندازه سنسور دوربين هاي حرفه اي بزرگتر از g12 هستن?? اگه اره دوربين حرفه اي تا 800 كه بدون خريد هيچ گونه لنز يا لوازم اضافي كه كار g12 رو انجام بده ولي با كيفيت عكساي بهتر گيرم مياد? زوم اهميت چنداني واسم نداره فقط كيفيت عكس
دوستان من ميخوام يه دوربين بگيريم و دوست دارم عكاسي رو ياد بگيريم دوستانم بهم ميگفتن g12 بگير سنسورش بزرگه كيفيتش خوبه حالا يه سوال واسم پيش اومده ميخواستم بدونم اندازه سنسور دوربين هاي حرفه اي بزرگتر از g12 هستن?? اگه اره دوربين حرفه اي تا 800 كه بدون خريد هيچ گونه لنز يا لوازم اضافي كه كار g12 رو انجام بده ولي با كيفيت عكساي بهتر گيرم مياد? زوم اهميت چنداني واسم نداره فقط كيفيت عكس
سلامنقل قول:
بین اون دو 210 بهتره
میگم بازار (ببخشیدا) بی پدر مادره ، یعنی همین دیگه ، هرکی هرچی دلش میخاد میگه :2: (چون دست خودشه)
برید جمهوری اون جا بورسشه
بله بزرگ ترهنقل قول:
بله 500D و D3100 یا کمی بالا تر 550D
سلام دوستان
من دوربین canon SX130 خریدم وقتی فیلم برداری میکنم کیفیتش خوبه اما وقتی عکس می گیرم قرمز و تار میشه عکس ها
میخواستم ببینم که کیفیتش همینه یا تنظیماتی داره که من نمیدونم اخه تازه کارم
لطفا بهترین تنظیمات این دوربین جهت رو بهم بگید که چیکار کنم کیفیت عکسام که میگیرم خوب بشه و عکس قرمز نشه
البته من تو خونه گرقتم . ممنون
سلامنقل قول:
مبارکه از کجا و چقدر شد :10:
اون قرمزی مال نور داخلی بوده و دوربین نتونسته رنگ بندی درست رو انتخاب کنه
میشه گفت این مشکلات طبیعیه :46: