مال منم شهراد شده و سرعت نتم هم داغونتر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مال منم شهراد شده و سرعت نتم هم داغونتر...
من الان یک ماه ونیمه که پارس انلاین گرفتم (البته شکر خدا امتحانی )واقعا افتضاحه صد رحمت به صبانت لا اقل سرعتش ثابت بود شبانه که همش 30 -40 روزانه م 99 درصد روزها افتضاحه سرعت به شدت نوسان داره به جرات میشه گفت توی این 45 روز همش دو سه روز سرعتش ثابت بوده پشتیبانی هم که چندین و چند بار زنگ زدم فرقی نداشته و بهانه های الکی تحویل دادند سیستم و خطتم هیچ مشکلی نداره و به راحتی بالای 10 مگ رو هم میکشه فقط به اسم برداشتند سرعت رو گذاشتن روی 9 مگ ولی در عمل از 256 بیشتر نیست تازه اونم با کندی و نوسان شدید
خدا صبر بده ... این چیه آخه!!!! صد رحمت به دیال آپ !نقل قول:
این داستان شرکت شهراد اینها که پارس اینکارو کرده شاید این شرکت زیر مجموعه خود پارس آنلاین باشه ولی اگر اینطور نباشه و یک شرکت مجزا باشه می تونیم بگیم پارس آنلاین مشتریان خودشو برای درآمد زایی هر چه بیشتر خودش فروخته به یک شرکت نوپا و کوچیک که اصلاً توانایی سرویس دهی درست به این حجم مشترک رو نداره و باز شهراد هم دنبال پوله و در آمد زایی هر چه بیشتر کاری هم نداره طرف 2مگ گرفته سرعتش اومده روی 20کیلوبایت رفته روی 8کیلوبایت اصلاً براش مهم نیست...
شرکت شهراد قبلا زیر مجموعه آسیاتک بود. جالبه الان کاربر های پارس با پورت های شهراد وصل میشند !
البته شهراد شرکت جدیدی نیست و تقریبا شرکت قدیمی هست ! و کاربر های زیادی هم داره پس مطمئنا اگر بخواد می تونه کاربران رو مدیریت کنه !
ولی خب ISP نیست و زیر مجموعه است.
اگر سرعتش بده مطمئن باش شرکت شلوغیه هر شرکتی که خلوت باشه شک نکن که سرعتش باید خوب باشهنقل قول:
دوست عزیز اینجوری هم که شما میگی نیست.ببینین من یه توضیحی بدم.شرکتهای ارایه دهنده اینترنت مثل پارس و شاتل و ... برای سرویس دهی و جذب کاربر نیاز به پهنای باند دارن.اگر شرکت زیرساخت نیازشون به پهنای باند رو براورده نکنه این شرکتها برای اینکه مشتریاشونو از دست ندن میرن پهنای باند رو از شرکتهای دیگه به صورت لینکهای stm-1 خریداری میکنن.شرکتی مثل شهراد احتمالا پهنای باند مازاد داشته و اونو با یه قیمت بالاتر از قیمت خرید خودش (مثلا با 20 یا 30 درصد سود) به شرکتی که کمبود پهنای بادند داره واگذار میکنه.خیلی ساده بگم یعنی سیم پهنای باندی که به نام شرکت شهراد هست الان وصله به تجهیزات پارس آنلاین.در مورد آیپی ها هم چون در اصل این پهنای باند به نام شهراد هست آی پی های تخصیص یافته هم به نام شهراد نشون داده میشن.نقل قول:
امیدوارم ابهامات دوستان برطرف شده باشه.
نقل قول:نقل قول:
در هر صورت باز هم اگر اینطور که شما میگی باشه و به نظر من خیلی مسخرست که شرکت به لینک STM!1 نیاز داشته باشه وزیرساخت نفروشه بهش که من دلیلشو نمی دونم,اینطوری هم باشه باز پهنای باند شهراد 10% حجم کاربران هم پوشش نمیده و در واقعا این کار پار آنلاین و به قول شما خرید پهنای باند از isp دیگه به قیمت بالاتر (!!!) از شرکت دیگه و نه از زیر ساخت باز هم با اینکه داره پول بیشتری میده نتونسته پهنای باند مشترکینشو تامین کنه!
برای منم مدتی شهراد بود که باز الان شده پارس:Grade هم که B منفی شده !
شما آفلاین باشی سرعتت بیشتره !!! :n08::n08::n08:نقل قول:
آقا شما کدوم منطقه هستی؟ سرعتت رو دیدم اشک تو چشام حلقه زد!:n28:نقل قول:
ماله من شهراد شده مشهدمنقل قول:
من دوباره تست گرفتم شهراد بود سرعت دانلود 5.82 شده
سرعت من 18 کیلوبایت
پینگ منفجر
من دیروز یه مقاله خوندم ، گفتم به شما هم بگم... البته شاید قبلا شنیده باشید:
برای این که از حداکثر سرعت دانلودتون استفاده کنید:
1- در IDM از حد اکثر تعداد کانکشن استفاده کنید.
***2- به جای دانلود یک فایل، دوفایل را همزمان دانلود کنید.
در زمان بندی IDM به این صورت:
من قبلا شبانم زیر 70 بود، دیشب این کارها رو کردم 1گیگ رو تو 1ساعت گرفتم...
این کار تا قبل اینکه پارس این محدودیت ها را روی اکانت کاربرا اعمال کنه عملی ود و انجام میدادیم و همه کم کم روزی 3 گیگ رو میگرفتیمنقل قول:
اما الان که پارس اکانت ها را از اکانتینگ محدود کرده این روش هیچ فایده ای نداره....
نه عامو کجای کارینقل قول:
به نظرم پارس نباید تمام سرویسها رو روی 9 مگ ببنده
اینطوری بببنده بهتره
128 - 2 مگ
256 - 4 مگ
512 - 6مگ
1 مگ - 8 مگ
2 مگ - 10 مگ
بین قیمتها هم اختلاف قابل توجه بذاره که انتخاب سرویسهای بالاتر برای کاربر هزینه بر باشه تا دیگه همه نگن 128 میگیریم روی 9مگه دیگه
قرار تا 1 ماه دیگه همه خطا بیاد روی 16مگ
9 مگش رو در عمل ندیدیم فقط اسمش 9 مگ بود دیگه چه برسه به 16 مگنقل قول:
نقل قول:یکی از دوستان که نتش شهراد شده آیپی خودش رو بگه لطفانقل قول:
با این سایت می تونید ip خودتون رو بدست بیارید
32 زیاده و باعث میشه فایلها خراب بشن یا تا 99% دان بشن بعد idm ارور بده و از اول شروع به دانلود کنه روی 16 بذارید بهترهنقل قول:
یه مدته خیلی سرعتاش افت کرده، حدودا یه ماهی میشه، من که میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم یکی از دوستان داشت میگفت سرعت دانلود عالیه..
جدی؟ منبعت چیه؟نقل قول:
شما که الان تست از مخابرات گذاشتی پستت رو ویرایش کردی چرا:n02:نقل قول:
شایعه استنقل قول:
نهایتا الان روی نه میبندن
امروز از پارس یه بنده خدایی که کارشناس هم بود باهام تمام گرفت ( عجب با معرفتی بود) گفت من خودم از پارس سرویس دارم.... بعد از جوابای تکراری دیدم یکی از موبایل بهم زنگ زد! خودش بود... بهم گفت که دقیقا 2 روز قبل از ماه رمضان برای ما نامه اومده بوده که فقط یک سوم پهنای باند در اختیار کاربرا قرار گرفته ... گفت نامه ای هم هنوز نیومده که بدونم بعد ماه رمضون درست میشه یا فعلا وضعیت همینه....بهش گفتم همین که زنگ زدی معرفتت رو میرسونه خدایی راه نداره سرویس شبانه من رو کاری کنی سرعتم بیاد بالا... گفت که باور کن اصلا اینجوری نیست که با یک کلیک درست بشه...ولی گفت بعید میدونم زیاد این وضعیت پابرجا بمونه! حتی گفت شما مشکلت رو دو شب دیگه زنگ بزن به همین شماره موبایل شخصا پیگیری میکنم اگه جا داشت بهترش میکنم!
اینم از اون وضعیتا بود... فکم افتاده بود که یارو چه حالی داده بهم...... همین که واقعیت رو گفت برام کافی بود....
حالا این دستوره چرا داده شده.. یا چرا یک سوم دذر اختیار کاربرا قرار بگیره... ولی الان خیلیا بیشتر دانلود دارن رو نمیدونم قضیش چیه...
اینم گفت فقط نامه اومده که حواستون باشه مشکل از خود ماست... گفت چه شب چه روز این اتفاق هم افتاده... ربطی به محدودیت نداره...
گفتم اینجا بگم که دوستان هم در جریان باشن ... امیدوارم که بعد از ماه رمضون درستش کنن.... جریان همون شیر فلکه و .... هست
یعنی شماره موبایلش بهت داد ؟نقل قول:
خودش از شماره موبایل شخصی بهم تماس گرفت. اره!نقل قول:
طرف یه معرفتی به خرج داد که نمیتونم درک کنم چرا؟ حتما دلش سوخته برا من! لحظخ ای که اومد تو سیستمم سرعتم 20 کیلو بایت بود
سرعت من الان یک دهم واقعی هم نیست... یک دهم کجا یک سوم کجا!
این که بقیه isp خا هم حال و روز خوبی ندارن میتونه نشانگر این باشه که دستور از بالا بالاهاست... وگرنه کل نت که نباید با هم بریزه بهم!!! توجه کنید هیچ خبری هم نیومده مشکل رو ببرسی کنه
برنامه ای هم دیگه برا شکایت کردن ندارم... باید ببینیم چی میشه...
واسه من روزانه تقریبا نصفه شبانه یک سوم :|
ولی عجب آدم باحالی بوده خودش اومده زنگ زده :n01:
خدا کنه تا بعد رمضون درست شه :|
اینجور آدما کم پیدا میشن دمش گرم
اره این یکی هم فقط اومد تو سیستمم دانلود رو چک کرد... کاری به mtu نداشت.... کلاس کاریش بالاتر بود:n08:
خدا کنه درست بشه...
آقا چی میگی شما؟! بقیه isp هااااا؟! چرا جمع می بندید وقتی در جریان نیستید یا کار نکردید من الان هم دارم با 2مگ مخابرات کارت می کنم هم 6 شاتل! مخابرات که 24ساعت چون نامحدود هست داره روی 250تا260کیلوبایت دانلود می کنه شاتل هم وقتی نره تو محدودیتهای معروفش مثل آدم دانلود می کنه چند صفحه ورق بزنی همین تاپیک رو می بینی من تست سرعت 700کیلوبایتی از شاتل گذاشتم ساعت 1نصفه شب (ساعاتت رایگان)نقل قول:
این از وضعی ت isp هایی که من دارم شخصاً باهاشون کار می کنم.
منم الان مثلاً در مورد فن آوا اطلاعاتی ندارم قضاوت یا صحبتی هم دربارش نمی کنم واقعاً!
همین دو روز با مسوول صحبت کردم الان تو بعضی مناطق تهران داره تست میشه بعد کم کم سراسری میشه اون مسوول میگفت 1 ماه طول میکشه سراسری بشهنقل قول:
من نگفتم الان میبندن گفتم تا 1 ماه دیگهنقل قول:
شایعه است
نهایتا الان روی نه میبندن
میتونی از پشتیبانی بپرسی البته باید گیر بهشون چونکه هنوز سراسری نشده اول انکار میکنن
آخه عزیز من شما ببین اول اصلاً این خطهای مسی 16مگ که هیچ واقعاً 10مگ میکشه مقدار downstram روی چند میاد با همین 10مگ ها بعد بگو می خوان 16 بدن! کیفت خطوط اجازه همچین سرعتهایی رو نمیده! ADSL2+ یه ظرفیتی داره!نقل قول:
سلام بردوستان
منم که دیشب یا پیشتبان حرف میزنم یک دفهعه برگشت گفت سرعت شما توی تست سرعت 196 هست یعنی یک سوم سرعت خریداری شده تون
پس نتیجه میگیرم که شما هر سرعتی بگیری یک سومشو فقط میگیری بدلیل پهنای باند مخابراتتون که محدوده
این صحبت های اون شخص بود باسم زضایی
در صورتیکه اگر پهنای باند مخابرات مشکل داشته باشه من هر سرعتی که گرفتم باید یک مقدار ثایت بده نه اینکه 1سوم هرچی گرفتم درست میگم؟
چرا جواب نده خط خود من تا 18 مگ رو میکشه حالاخیلی ها هستند که بیشتر هم می کشهنقل قول:
خط من تا 20 مگ میکشه ولی ما نمیخوایم فقط سرعت خودمون رو بمون بدن بسه :n21:
نقل قول:
امیر میگم یعنی یعنی از کجا نامه اومده مثلا اون بالا بالا ها یا فقط سیاست خوده شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خط من 10مگ رو بزور میکشه
اول باید یک بلایی سرخطها بیارن تا نویزوشون زیاد نشه
شاید راهکاری پیدا کردن
1. این 16 مگ انگار واقعیت داره
چون 5-6 ماه پیش یکی از تهران زنگ زد گفت ما شما رو به عنوان مشتری تست انتخاب کردیم که خطتون رو روی 16 مگ ببندیم و....
منم گفتم خطم 8.5 مگ بیشتر نمیکشه و الان رو 4 مگ بستین و...
دیگه این توفیق 16 مگ و حتی 9 مگ نصیبم نشد!
2.این قضیه سرعت کم شبانه فکر نکنم ربطی به ماه رمضون داشته باشه
من 4 ماه پیش دو مگ داشتم سرعت دانلود شبانم روی 250 کیلوبایت بود
3 ماه پیش هم دو مگ داشتم و با این تفاوت که اصلا دانلود نمیکردم شبا
2 ماه پیش دوباره دو مگ داشتم که باز دانلود نمیکردم و شبا ولی هفته آخر اشتراکم یه فیلم گذاشتم برای دانلود دیدم سرعت شده 80 کیلوبایت
کلا اون هفته رو تست کردم سرعت شبانه 80 کیلوبایت بود
خلاصه ماه پیش دیدم سرعت شبانه دو مگ پایینه بی خیال شدم و سرویس 256 گرفتم و شبا هم اصلا دانلود نکردم
این ماه هم دو مگ گرفتم که کلا سرعت دانلود شبانه افتضاح هست و روی 50-60 کیلوبایته
و این هفته هفته آخر اشتراکم هست
یعنی هر بلایی سرم آوردن از همون 3 ماه پیش بوده که خطم شبا دانلود نداشت
دیدن یه اشتراک 2 مگ هست که اصلا شبا دانلود نمیکنه و متوجه نمیشه لابد با 10 نفر دیگه مشترک کردن مارو
الانم سه هفته متوالی پیگیرم که اینو درست کنن درست نشده هیچ بدتر هم شده
نکته اخلاقی : اگه سرعت شبانتون خوبه به پارس آفلاین رحم نکنید و تا میتونید ازش دانلود کنید که اگه ببینن شبا دانلود نمیکنید یهو بی خبر سرعت شبانتون رو محدود میکنن میگن متوجه نمیشه طرف
شما میگی میکشه ولی downstram میاد روی 8 تا 9! اگر تلکام پارسال بودی یه شرکتی بود که تبلیغات 16مگ می کرد و میداد ولی فناوریش طوری بود که 2تا خط تلفن لازم داشت حتما!نقل قول:
بعدشم پارس الان زیر 2مگ زاییده سرعت طرف اومده روی 27 کیلوبایت بعد شما میگید 16مگگگگگ !؟
نقل قول:
شما بر چه اساسی میفرمایید خط من تا 20 میکشه؟!